Personalisasi Versus Marketing Massa

pamasaran massal lawan personalisasi

Upami anjeun kantos maca karya kuring, anjeun bakal terang yén kuring lawanna lawan analogi dina pamasaran. Seringna, sapertos dina kasus personalisasi, sanés pilihan strategi naon anu kedah dianggo, tapi iraha nganggo unggal strategi. Aya sababaraha ironis dina kanyataan yén infographic ieu nyaéta pamasaran massal… Tapi ngadorong ningkatna personalisasi. Duanana tiasa dianggo saé nalika aranjeunna ngungkit leres.

Dina hiji waktos, sadaya pamasaran pribadi. Jurujual panto-ka-panto, tukang bank, sareng haberdasher sadayana terang konsuménna ku namina. Potongan mail langsung dicitak dina versi anu béda pikeun narik géografi palanggan atanapi karesepna. Teras, ku subuh email sareng halaman wéb, para pemasar mimiti ngandelkeun téhnik pamasaran-massal pikeun nganteurkeun hiji pesen dina saluran digital anu anyar. Ti Monetate urang Personalisasi Frékuénsi Massa Infographic

Pariksa infographic ieu sareng pastikeun ngaunduh ebook Monetate, The Realitas Personalisasi Online. Dihasilkeun pakait sareng Econsultancy, panilitian ekslusifna ngajajah naon anu nyetir personalisasi online, taktik sareng jinis data anu dianggo pikeun nyayogikeun pangalaman palanggan online sareng halangan pikeun kasuksesan.

Infographic Marketing Massa

One comment

  1. 1

    Nalika perusahaan nganggo média sosial, personalisasi kedah janten prioritas utama. Média sosial ngeunaan papacangan sareng interaksi jalma ka jalma. Upami perusahaan henteu nyobian kalibet sareng konsumen, maka aranjeunna bakal kaleungitan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.