Permasalahan Massa: Alat pikeun Ngungkit Perbaikan Kandungan

MassRel

Sababaraha anjeun panginten naroskeun naon eusi kurasi. Aya seueur eusi anu teu konyol anu diterbitkeun dina wéb ngalangkungan Twitter, Facebook, blog, berita, Youtube sareng média anu sanés. Kamungkinan yén sababaraha eusi éta berharga pikeun pemirsa anjeun - tapi peryogi sababaraha analisis, nyaring sareng presentasi ku cara anu ngabantosan. on Martech Zone, urang curate seueur eusi. Hiji conto nyaéta infografis. Sedengkeun kami mendakan satu ton, kami ati-ati pikeun marios, nyaring, nganalisis sareng ngajelaskeun naha éta lumaku pikeun pemirsa ogé kumaha pendapat urang.

Perawatan Kandungan tiasa janten seueur ngabantosan brand sareng situs anjeun ogé. Bayangkeun upami anjeun tiasa nambihan live feed koméntar sosial, ulasan sareng tweet kana halaman asal anjeun ti nasabah anu bagja sacara real-time. Éta eusi anu saé… sareng panginten langkung seueur pangaruh tibatan blok testimonial standar atanapi logo klién. Ieu peryogi alat nyiptakeun eusi.

Kalakuan curation eusi pisan intensif sumberdaya. Ngan di kantor kami, urang sadayana maca sababaraha sumber unggal dinten, gaduh monitoring sosial pikeun ngadorong inpormasi ka kami ngeunaan klien kami sareng pesaingna, sareng Google ngageter ngawaskeun tulisan anyar ngalangkungan wéb. Kami kerja keras pikeun ngagolakkeun masing-masing sumber ieu kana sababaraha inpormasi ringkes inpormasi anu tiasa kami kirimkeun ka klien kami pikeun tetep mutahir dina hal-hal. Peryogi kombinasi akal, pangalaman sareng téknologi pikeun ngalaksanakeun leres… sareng éta prosés anu ngalir anu teras-terasan robih.

Conto anu hadé tina kurasi eusi nyaéta kumaha acara televisi nyebarkeun apdet twitter anu tiasa kasohor ku pamirsa anu ningali. Prosésna henteu saderhana - tweet kedah relevan, henteu resmi sareng ngahibur.

siaran lg

Patalina Massa mangrupikeun platform dumasar awan anu ngamungkinkeun para pemasar sareng média pikeun ngatur jumlah seueur eusi sareng ngungkitna pikeun pemirsa nyalira. Platform Pentingna Massa narik kaluar eusi anu aya hubunganana sareng Twitter sareng jaringan sosial sanésna, nyaring paguneman anu sasari dina aturan anu parantos ditetepkeun ku pangguna, sareng nyiptakeun visualisasi pikeun pemasar pikeun lebet dina halaman wéb, sareng kalebet dina aplikasi sélulér, tampilan dina layar TV, témpél dina lokasi toko , atanapi ngalakukeun nanaon sejenna.

Patalina Massa nawiskeun ka pamasar saperangkat alat atanapi modul anu tos diwangun, anu tiasa dianggo sacara mandiri sareng antarbeungeut pangguna khusus, atanapi salaku bagian tina platform anu langkung ageung ngagabungkeun dua modul atanapi langkung.

Alat atanapi modul anu ditawarkeun kalebet:

  1. Produk Gedekeun sapertos Peunteun Massa pikeun néwak rating bintang anu dipasang sareng Babasan Massa pikeun moto babagi sosial.
  2. Produk Dursasana sapertos Tren Massa anu ngabayangkeun tren kagiatan sosial, Aliran Massa anu nyusun obrolan sosial sareng pilih tampilan anu leres, Galéri massal anu ngahasilkeun tembok gambar interaktif sareng gambar tina aliran sosial anu béda, Papan pamimpin massal anu nyayogikeun pangkat sosial sareng ngamajukeun komunitas pamirsa anu paling aktif, Peta Massa anu nembongkeun eusi sosial dumasar lokasi geografis, Konter Massa anu masihan terang kana volume kagiatan sosial lumangsung.
  3. Produk interaksi sapertos Jawaban Massa anu ngamungkinkeun para pemasar pikeun ngirim langsung ka pemirsa sareng ngendalikeun aliran balesan sareng Poll masal anu ngamungkinkeun sora sosial.

Patalina Massa nawarkeun solusi readymade ieu di handap ngagabungkeun salah sahiji atawa sababaraha alat di luhur:

  1. sobat anu ngagabungkeun eusi dinamis dina média sosial.
  2. nu mingpin orkes anu agrégat eusi sosial dina hiji topik atanapi produk.
  3. Flock-To-Unlock pikeun nyayogikeun eusi éksklusif anu tiasa diaksés ngalangkungan partisipasi masarakat
  4. Zeitgeist dasbor multi lapisan anu nyayogikeun sadaya kagiatan sosial dina cara terstruktur sareng gampang dikontrol

maké Patalina Massa, Pemasar tiasa ngendalikeun atanapi sedeng sagala anu aya hubunganana sareng mérek dina rohangan média sosial. Mangpaat integrasi anu diturunkeun ka konsumén sareng prospek ningkatkeun pangalamanana sareng nyayogikeun ruang lingkup papacangan anu langkung saé.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.