MassiveImpact: Jaringan Iklan Seluler Per Cost

jalan gede

Pandangan, kesan, klik… Kuring serius héran naha urang masih ngukur sareng ngiklankeun dumasar kana métrik ieu. Pangaruh Massive mangrupikeun jaringan iklan sélulér ngahontal langkung ti 1 milyar pangguna internét sélulér ti 190 nagara sareng henteu. Aranjeunna nganggo CPA, atanapi biaya per aksi, pikeun nangtoskeun harga iklanna. Éta leres ... anjeun ngan mayar nalika aya konversi anu leres! Ieu ngandung harti yén laba atas investasi anjeun dijamin.

MassiveImpact nawiskeun a Modél iklan sélulér 2 tingkat, nganggo MassiveImpact Event Tracker:

  • Biaya Per Pasangan (CPI) - mayar salaku pangguna anyar masang aplikasi anjeun (modél tetep)
  • Acara pasang dipasang - gaduh MassiveImpact ngamajukeun produk khusus pikeun anjeun sareng mayar sakumaha
    konsumén anjeun saleresna mésér éta, dina aplikasi anjeun (modél bagi hasil)

MassiveImpact nyayogikeun pamekar aplikasi sareng panerbit situs sélulér sareng platform tungtung-to end, ngadukung siklus hirup pinuh tina medarkeun iklan, nargétkeun pikeun ngalacak kinerja tukang-tukang sareng analytics, hasilna monetisasi inventarisasi, penemuan aplikasi sareng akuisisi pangguna. Algoritma optimasi proprietari MassiveImpact didamel khusus pikeun arena iklan mobile kinerja.

massalimpact-mobile-ad-network

MassiveImpact urang kinerja nyata waktu Platform (RTP) ngamungkinkeun para pangiklan pikeun kéngingkeun palanggan énggal kalayan dijamin ROI. Perbaikanana dihontal ku metode penemuan palanggan anu ngantosan patén, dumasarkeun kana riwayat konversi pangguna anu saleresna. Kombinasi pendekatan RTP MassiveImpact sareng manajemén inventarisasi iklan TargetAdLive® sacara otomatis ngamungkinkeun pikeun siklus ngalayanan iklan anu langsung, dugi ka akhir.

TargetAdLive® nyaéta solusi téknologi inti MassiveImpact. Mangrupikeun téknologi penargetan iklan dumasar algoritma, TargetAdLive® padamelan ku tim MassiveImpact kanggo ngajalankeun kampanye iklan seluler dumasar-kinerja na. Sedengkeun solusi iklan sélulér tradisional difokuskeun padika propil dumasar pamasaran pamasaran konvensional anu biasana henteu malire 98% data anu aya; TargetAdLive® ngagunakeun sadaya data anu sayogi pikeun meunteun kamungkinan unggal pangguna mésér produk tinangtu.

TargetAdLive®, nganalisis conto data palanggan ', penerbit' atanapi panyadia layanan nirkabel 'kalayan data anu disayogikeun dina iklan pangiklan. Éta milih, sacara real waktos, iklan anu sigana bakal ningali hasil anu pangsaéna sahingga ngahasilkeun artos anu paling. TargetAdLive® teras masangkeun iklan sélulér sareng palanggan anu paling dipikaresep ngalakukeun tindakan anu dipikahoyong, dumasar kana sadaya data pangguna anu dikumpulkeun, pas sareng profil pangguna sareng kontén iklanna sareng ngalayanan iklan anu aya hubunganana.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.