Merek Masterful: Baden Kulon

kulon baden

Salaki kuring, sutradara kreatif anu luar biasa sareng berbakat Steve Nealy (colokan teu isin), sareng kuring nyéépkeun sababaraha dinten minggu ieu di West Baden Springs Hotel anu bersejarah di Indiana kidul. Hayu atuh sebutkeun sateuacan kuring asup kana daging ieu yén lamun anjeun cicing dina drive (atanapi bahkan di saluareun) hotél ieu sareng sésana Resort Lick Springs Perancis sareng henteu acan ningali (atanapi sanaos anjeun parantos ningali), anjeun kedah nganjang. Éta anca.

Salaku pamasar sareng Strategist mérek, kuring paling resep kana perhatian ka mérek maranéhanana. Duanana hotél gaduh carita sajarah anu kalebet kunjungan ku para inohong sagala garis, kalebet Présidén Amérika Serikat, anu sumping ka tempat kaulinan anu mewah di awal taun 1900an. Nembe dipulangkeun deui kana kasohoran aslina, aranjeunna luput teu jéntré dina ngaguratkeun elemen bersejarah ngeunaan mérek bari nyayogikeun kabutuhan wisatawan modéren. Salaku conto, pangiriman nirkabel sapanjang West Baden Springs Hotel teu aya cacat. Kuring henteu kedah masihan hiji pint getih atanapi nawiskeun $ 10 sapoé kanggo didaptarkeun. Kuring ngan kedah satuju kana istilah panggunaan sakali sareng MacBook Pro anu saé kuring senang diaku sering-sering ngaliwatan gedong.

Pangpangna, haté stratégi mérek kuring haneut ku nyoko merek lumangsung kuring ngalaman di unggal péngkolan. Unggal pagawé anu kami kontak mangrupakeun duta besar anu nyarios. Masing-masing nawiskeun sababaraha tidbit sejarah sareng langkung senang nunjukkeun ka kami sakaligus ogé masihan saran tambahan supados urang moal sono kana rupa-rupa hal anu kedah ditetepkeun.

Abdi tiasa teras-terasan ngeunaan seueur detil anu dihijikeun sareng mérek anu saé ieu. Intina kuring nyaéta aranjeunna ngalaksanakeun padamelan anu saé kalayan merekna, pilari di unggal sudut anu nyata sareng teu berwujud sareng cranny pikeun nguatkeun saha aranjeunna sareng naon anu aranjeunna nangtung. Aranjeunna henteu ngan ukur ngalaksanakeunna sateuacan diical atanapi di point-of-sale. Aranjeunna méwah kami nganggo mérek saatos diical ... nyiapkeun diri pikeun pamasaran viral, pamulangan pamulangan sareng nilai pelanggan anu langkung ageung. Sigana aya pelajaran di ditu pikeun urang sadayana.

Kuring ninggalkeun rileks, enchanted sareng siap balik dina kasempetan anu pangpayunna. Merk éndah, West Baden Springs Hotel sareng Perancis Lick Springs Resort. Bravo!

2 Komentar

  1. 1

    Hatur nuhun pikeun babagi ieu. Sababaraha taun ka pengker, abdi digawé pikeun Cook Médis kaluar tina Bloomington. Pausahaan ngayakeun (jeung anggap maranéhna masih ngalakukeun) banquet parusahaan taunan maranéhanana di West Baden. Wangunan anu luar biasa. Lamun anjeun nganjang, pastikeun pikeun ogé nyandak di grounds jeung kebon. Pasti patut lalampahan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.