Mavericks at Work: Saha anu Ngiring?

Mavericks at Work: Naha Pikiran Paling Asli dina Usaha MenangBulan kamari Indianapolis Marketing Book Club milih Mavericks at Work salaku buku kanggo dibaca. Abdi resep buku, sareng khususna resep buku bisnis. Bumi abdi pinuh ku aranjeunna. Kuring maca anu ieu sareng nembé ngamimitian Pernah Dahar Nyalira: Sareng Rahasia Anu Lain Pikeun Suksés, Hiji Hubungan dina hiji Waktos.

Mavericks at Work mangrupikeun salah sahiji buku anu paling inspiratif, tapi kuring henteu yakin naha kuring meunang 'ngeusian' na. Tom Peters, Guy Kawasaki, Seth Godin, komo babaturan sareng kulawarga kuring terus nyarios ka kuring janten Maverick.

Kuring jantung Maverick, tapi kuring henteu yakin dunya peryogi seueur maverick. Naha urang?

Maverick: anu henteu patuh, salaku intelektual, seniman, atanapi politikus, anu mandiri mandiri ti batur sapagawéanna.

Barina ogé, naha urang henteu peryogi jalma anu ngan saukur badé ngalereskeun mobil urang, nyapu lantai, ngajaga beus jalan, sareng nonton toko? Naha unggal bisnis leres-leres mampuh ngamajukeun Mavericks? Sanés kuring gaduh mamang ngeunaan semangat wirausaha kuring sorangan, kuring ngan ukur ragu yén aya seueur kasempetan pikeun Mavericks di luar sana.

Babaturan anu saé kuring naroskeun kumaha kuring resep kana buku. Kuring némbalan, "Abdi resep buku!"

Teras kuring kedah deui damel. Sanés padamelan kuring henteu kéngingkeun kuring pangaruh ... ngan saukur éta bisnis salaku sakabeh henteu kedah ngahargaan maverick nalika damel. Aranjeunna anu henteu patuh, anu luar, anu nyusahkeun. Seringna, kuring pikir éta Maverick anu tungtungna milari kasempetan salajengna - sabab éta henteu pernah dimana aranjeunna angkat.

Naha kuring lepat ngeunaan ieu?

5 Komentar

  1. 1

    Jigana jalma bisa nyandak hiji stand bebas dina naon maranéhna ngalakukeun .. malah toko attendants jeung mékanika otomatis. Ku teu sangka urang tiasa gaduh seueur teuing jalma anu ngeureunkeun ngalakukeun hal-hal ngan kusabab "éta cara aranjeunna" sareng tibatan naroskeun patarosan, mutuskeun pikeun ngalawan gandum, sareng salaku hasilna, ningkatkeun dunya di sabudeureun urang.

    • 2

      kuring satuju, ieu naha urang boga Jessie James anu ngawangun motor, Oranyeu County Choppers, ngawangun motorcylces. Sareng sadaya jalma anu bakal damel kontrak pikeun aranjeunna. Naha anjeun pikir sakabéh jalma ieu conformists, maénkeun éta aman dina kahirupan. ieu conto. Abdi non-conformists. Abdi awéwé Amérika bodas anu angkat ka sakola akupungtur. éta panjang 3 taun. sareng kuring henteu santun Asia. Abdi nyarios yén éta mangrupikeun non-conformists. Urang leres-leres peryogi langkung seueur anu henteu saluyu

  2. 3

    Isai,

    Abdi henteu satuju sareng henteu nyandak kuring ku cara anu salah, sareng henteu kedah langkung berharga tibatan anu sanés. Kuring yakin hiji tim hébat perlu 'lifters jeung pushers'. Anu nganggap éta sareng anu tiasa ngalaksanakeun rencana éta.

    Kuring ngan heran sabaraha mavericks hiji industri tiasa ngadamel sarta lamun aya bener wae kakurangan aranjeunna!

  3. 4

    Kuring ogé mikir ieu, tapi kuring sadar - sadayana tiasa janten Maverick kadang-kadang, sareng 'lifter sareng pusher' dina waktos sanés (sanaos peryogi ngagigit létah). Henteu hadé upami sadayana nyarankeun ngalakukeun sadayana ku cara anu énggal unggal waktos. Tapi kuring pikir aya rohangan pikeun sadayana pikeun naroskeun patarosan anu kedah ditaroskeun, khususna "naha?". Sareng dina pangalaman kuring, patarosan ieu jarang ditaroskeun.

  4. 5

    Abdi satuju. Urang kedah gaduh jalma pikeun nyorong ideu anyar sareng impian naon anu tiasa. Sapertos pentingna, urang peryogi jalma anu tiasa difokuskeun ngalakukeun naon anu diperyogikeun pikeun ngalaksanakeun arah anu énggal.

    Aya waktos sareng tempat pikeun duanana. Stagnasi lumangsung nalika teu aya ideu anyar anu ditawarkeun. Nanging, stagnasi ogé tiasa kajantenan nalika seueur teuing ide anu dialungkeun sareng teu aya anu daék damel sareng ideu batur.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.