Mavericks at Work: Saha anu Ngiring?

Mavericks at Work: Naha Pikiran Paling Asli dina Usaha MenangBulan kamari Indianapolis Marketing Book Club milih Mavericks at Work salaku buku kanggo dibaca. Abdi resep buku, sareng khususna resep buku bisnis. Imah kuring pinuh ku aranjeunna. Kuring maca anu ieu sareng nembé ngamimitian Pernah Dahar Nyalira: Sareng Rahasia Anu Lain Pikeun Suksés, Hiji Hubungan dina hiji Waktos.

Mavericks at Work mangrupikeun salah sahiji buku anu paling inspiratif, tapi kuring henteu yakin naha kuring meunang 'ngeusian' na. Tom Peters, Guy Kawasaki, Seth Godin, komo babaturan sareng kulawarga kuring terus nyarios ka kuring janten Maverick.

I am a Maverick at jantung, tapi kuring henteu yakin dunya kudu loba mavericks. Naha urang?

Maverick: anu henteu patuh, salaku intelektual, seniman, atanapi politikus, anu mandiri mandiri ti batur sapagawéanna.

Barina ogé, naha urang henteu peryogi jalma anu ngan saukur badé ngalereskeun mobil urang, nyapu lantai, ngajaga beus jalan, sareng nonton toko? Naha unggal bisnis leres-leres mampuh ngamajukeun Mavericks? Sanés kuring gaduh mamang ngeunaan semangat wirausaha kuring sorangan, kuring ngan ukur ragu yén aya seueur kasempetan pikeun Mavericks di luar sana.

Babaturan anu saé kuring naroskeun kumaha kuring resep kana buku. Kuring némbalan, "Abdi resep buku!"

Teras kuring kedah deui damel. Sanés padamelan kuring henteu kéngingkeun kuring pangaruh ... ngan saukur éta bisnis salaku sakabeh henteu kedah ngahargaan maverick nalika damel. Aranjeunna anu henteu patuh, anu luar, anu nyusahkeun. Seringna, kuring pikir éta Maverick anu tungtungna milari kasempetan salajengna - sabab éta henteu pernah dimana aranjeunna angkat.

Naha kuring lepat ngeunaan ieu?

5 Komentar

  1. 1

    Saur jalma tiasa nangtung mandiri dina naon waé anu dilakukeun .. bahkan pembantu toko sareng mékanika mobil. Ku teu sangka urang tiasa gaduh seueur teuing jalma anu lirén ngalakukeun hal-hal ngan ukur kusabab "éta jalan aranjeunna" sareng malah naroskeun patarosan, mutuskeun pikeun ngalawan gandum, sareng hasilna, ningkatkeun dunya di sakuriling urang.

    • 2

      Kuring satuju, ieu sababna urang ngagaduhan Jessie James anu ngawangun motor, Orange County Choppers, ngawangun motorcylces. Sareng sadaya jalma anu bakal ngerjakeun kontrak pikeun aranjeunna. Naha anjeun pikir sadayana jalma ieu konformis, maénkeun éta aman dina kahirupan. ieu conto. Abdi non-konformis. Abdi amerika awéwé bule anu angkat ka sakola akupungtur. éta salami 3 taun. sareng kuring henteu santun Asia. Abdi bakal nyarios yén janten anu teu konformis. Kami leres-leres peryogi langkung anu henteu cocog

  2. 3

    Isai,

    Kuring henteu satuju sareng ulah salah jalan, ogé teu atos langkung berharga tibatan anu sanés. Kuring yakin hiji tim anu hébat peryogi 'lifters and pushers'. Jalma anu mikir éta sareng anu tiasa ngajalankeun rencana éta.

    Kuring ngan ukur heran sabaraha mavericks anu tiasa dicekel ku industri sareng upami leres-leres aya kakuranganana!

  3. 4

    Kuring ogé mikir ieu, tapi kuring sadar - sadayana tiasa janten Maverick sakapeung, sareng 'angkat sareng ngadorong' waktos sanésna (sanaos peryogi ngegel basa aranjeunna). Éta moal saé upami sadayana ngusulkeun ngalakukeun sagala cara anu anyar unggal waktos. Tapi kuring pikir aya rohangan pikeun sadayana pikeun naroskeun patarosan anu kedah ditaroskeun, utamina "kunaon?". Sareng dina pangalaman kuring, patarosan ieu jarang teuing ditaroskeun.

  4. 5

    Abdi satuju. Urang kedah ngagaduhan jalma pikeun nyorong ideu anyar sareng impian tina naon anu tiasa aya. Sarua hal anu penting, urang peryogi jalma-jalma anu tiasa pokus dina ngalaksanakeun naon anu diperlukeun pikeun ngalaksanakeun arah anu anyar ka payun.

    Aya waktos sareng tempat pikeun duanana. Stagnasi lumangsung nalika teu aya ideu anyar anu ditawarkeun. Nanging, stagnasi ogé tiasa kajantenan nalika seueur teuing ideu dialungkeun sareng teu aya anu daék digawé sareng ideu batur.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.