Strategi pikeun Tweeting Épéktip

maksimalkeun pungsi tweet anjeun

Abdi resep data dina laporan ieu ti Buddy Media sareng infographic ti Fusework Studios. Data nunjuk kana usaha kasempetan kedah kalibet sareng konsumén nalika aranjeunna sayogi, naros ka pengikutna pikeun nyandak tindakan, sareng jaga pesen na saderhana. Tangtosna, kuring sok ngadorong klien kami pikeun nguji sareng ngukur ogé. Sugan pesaing anjeun henteu tweeting dina akhir minggu - tiasa janten waktos anu sampurna pikeun anjeun narik perhatian.

Upami anjeun hoyong ningali sadaya data anu aya di tukangeun infographic, unduh laporan lengkep Buddy Media, Strategi pikeun Téknik Épéktip: Tinjauan Statistik. Sareng, pastikeun pikeun parios infographic kami dina alesan anjeun unfollow di Twitter!

ngamaksimalkeun tweet anjeun infographic

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.