Meureun Waktos Ngémutan deui Stratégi Anjeun Nalika…

hasil bisnis

Upami anjeun kantos ngaguar kamampuan solusi anjeun pikeun ningkatkeun penjualan - panginten ieu sanés caranya. Kuring ngirim situs ka babaturan kuring Jason, Sareng anjeunna mendakan studi kasus anu saé ieu dina kumaha réstoran ngadorong harga 1/2 na khusus na meh jualan dua kalieun.

Hmmm

5 Komentar

  1. 1
    • 2

      Hai Mike,

      Taya ragu aya sababaraha hasil aya nu nasabah éta cukup senang jeung do pitulung nulis kertas bodas dina. Ieu ngan hiji pilihan pisan aneh pikeun nempatkeun up salaku 'Hasil Usaha'.

      Abdi tatarucingan nyaeta aranjeunna kungsi 1/2 diobral harga on sababaraha produk, meureun appetizers maranéhna, lajeng aranjeunna dua kali jualan sakabéh maranéhanana per customer on entrees.

      Cheers!
      Doug

  2. 3
  3. 5

    Ieu reminds kuring carita - Kuring henteu weruh lamun éta leres atanapi henteu - ngeunaan hiji guy anu dua kali jualan odol ku cara ningkatkeun ukuran liang dina tabung.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.