MC Hammer 2.0 sareng Branding Pribadi

MC palu

Upami anjeun hoyong nalungtik selebritis anu parantos tiasa nguatkeun deui karirna liwat média sosial, conto anu munggaran kuring bakal MC Hammer. Sadayana parantos ningali Behind the Music sareng naékna sareng turunna MC Hammer salaku ikon pop.

MC Hammer parantos sacara épéktip garapan sosial média pikeun ngalebetkeun deui dirina kana budaya modéren deui. Upami anjeun ragu-ragu ngadangukeun… entong. Anjeunna jalma anu marahmay, calakan sareng rendah haté - sampurna pikeun Média Sosial.

Kitu cenah, anjeun tiasa maca ngeunaan mecenghulna kana Media Sosial di Dan Schawbel's Majalah Branding Pribadi.

Dan ogé ngantep kuring nyerat tulisan pikeun édisi ieu, janten kuring leres-leres bersyukur sareng leres-leres ngahargaan anjeun mariksa éta. Upami anjeun henteu acan payu, angkat sampel bulan ieu. Merk pribadi mangrupikeun bagian anu penting pikeun ayana média sosial. Kuring nyandak persona online kuring sacara serius ... mastikeun yén éta cocog sareng kuring pribadi ogé tetep pangaruh positif dina média sosial sareng blogging.

Upami anjeun henteu acan merhatoskeun mérek pribadi anjeun, angkat salinan ieu sareng mudah-mudahan tulisan kuring bakal nyandak anjeun léngkah munggaran! Upami MC Hammer na Douglas Karr henteu cekap, anjeun ogé bakal mendakan wawancara sareng Kerry Rhodes, kaamanan, Jet New York; Patrick Lencioni, Pangarang laris NY Times, Lima Disfungsi tina hiji Tim; Steve Rubel, SVP, Edelman Digital; John Jantsch, blogger, ducttapemarketing.com; jeung Mitch Joel, pangarang, Genep piksel Separation.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.