Cappuccino sareng Lies of Packaging

McCafe MochaMinggu kamari kuring lirén kanggo burrito McSkillet nalika nuju damel. Kuring panginten tiasa nyerat tulisan ngeunaan kumaha kuring bogoh ka éta sareng sarapan Qdoba burritos, tapi kuring bakal nyéépkeun anjeun. Nalika kuring at McDonalds, panasaran kuring ngagaduhan anu pangsaéna ti kuring sareng kuring mesen ka McCafe Mocha tibatan lirén di abdi warung kopi karesep.

Tanda sareng bungkusan anu canggih, canggih sareng bungkus nada bumi ngurilingan anjeun sareng ngajantenkeun anjeun siga anu nuju naék ka cafe Éropa. Anjeun henteu, sanaos. Kuring nonton sacara ati-ati nalika jalma anu aya di tukangeun konter mencét tombol katuhu, diaduk eusina, sareng capped inum ku krim dikocok sareng girimis coklat.

Abdi dugi kana mobil, nguseup heula, sareng… blech. Kuring henteu yakin naon anu kajantenan, kuring yakin aya gangguan fungsi dina mesin atanapi anu sanésna, tapi rasana sapertos tembakan ekspreso goréng anu ditutupan krim dikocok. Kuring ampir tiasa ngaleungitkeun kopi (kuring di Angkatan Laut pikeun kahadéan), tapi kuring kedah miceun éta. Tangtosna, timna moal terang upami aya masalah ogé - kirang ti aranjeunna terang daging sapi anu saé. 😉

StarbucksSimkuring boga Starbucks turun tina padamelan kuring, janten sesah pikeun hound kopi leueur. Kuring resep pisan kana sirop peppermint na ... sapertos karuhun urang terang yén Coca-Cola ngagaduhan kokain, kuring sieun yén urang engké bakal terang yén Starbucks Peppermint ngagaduhan anu haram di jerona.

Starbucks ngagaduhan logo anu jelas pisan, bersih anu biasa nyarios ka jalma-jalma di sakuriling anjeun yén, "Kuring gaduh seueur artos anu tiasa nyéépkeun $ 4 kanggo sababaraha kacang kaduruk.”(Sababaraha babaturan kuring nyauran éta Fourbucks). Aduh, ikon budaya éta Starbucks parantos mimiti luntur. Kuring jarang pencét garis panjang sareng tiasa ngalirkeun Starbucks kalayan gampang sapertos Pompa Gas sareng warung kopi. Cangkirna masih anggun sareng tiasa dibédakeun.

Piala KopiKa kénca nyaéta, meureun, kopi karesep kuring sadayana. Réréncangan anu saé Jason sareng Chris ngajalankeun toko kopi anu saé, Piala Kacang kira-kira juru ti imah kuring.

Kopi na diimpor tina roaster kopi di luar Hamilton, Ontario. Unggal nguseup, sanaos didéaffénisasi, masih lemes pisan, beunghar sareng krim Hésé ngajelaskeun bédana yén kacang anu dipanggang, digiling, dicampur sareng dikukus tiasa ngahasilkeun cairan anu luar biasa sareng permukaan busa anu amis. Baristas at Warung kopi terbaik Indianapolis taliti ngukur sareng waktos unggal ditembak pikeun mastikeun rasa na dimaksimalkeun. Seringna, kuring ningali aranjeunna miceun sareng nambalan kacang dugi ka nembak anu leres - kadang kalembaban tiasa ngarusak.

Aranjeunna henteu ngarugikeun saloba Starbucks sareng aranjeunna langkung saé (éksponénsial langkung saé tibatan McCafé), nanging cangkir na bodas sareng bodas. Henteu aya anu istiméwa ... kecuali anu aya di jero. Éta anu kuring sumping mésér, sanés? abdi do mayar pangalaman anu ditawarkeun ku toko! Seueur kamar, nirkabel gratis, sareng sababaraha korsi anu raoseun.

Oh, bohongna bungkus! Abdi henteu tiasa ngabayangkeun sabaraha artos anu dibalanjakeun ku McDonalds pikeun nyobaan ngajantenkeun naon anu aya dina cangkir langkung saé ti luar gelas.

10 Komentar

  1. 1

    Abdi tiasa ngungkulan kopi goréng ogé, tapi kuring resep janten Ibu Motrin. Kuring nongkrong di Starbucks kusabab éta hiji-hijina tempat kuring tiasa istirahat ti damel anu haneut sareng gaduh korsi anu nyaman dina usum salju. Jalurna nguseup, kopina henteu saé sareng suasanana parah sareng murangkalih lulumpatan sapertos piaraan alit.

    Warung kopi anu saé, mandiri jarang aya di beulahan ieu. Tapi, kuring gaduh sababaraha sareng kuring ngadukung aranjeunna pisan. Hirup cangkir anu henteu ditandaan!

  2. 3

    FYI: Di Starbuck di Broad Ripple, kopi (venti) ageung mangrupikeun smidge langkung tina $ 2.00. Menu online Piala Bean nyarios anu sami $ 1.55. Jigana dongéng tina cangkir $ 4 asalna tina pasar sapertos NYC.

    Tapi, postingan hébat Doug!

  3. 4

    Kuring ogé, nyobian kopi McBlech. Anjeun henteu ngalaman gangguan fungsi. Kuring terang éta kusabab kuring masihan aranjeunna tilu kasempetan. Hiji latte raos karamel-tiis. Hiji latte panas. Hiji mocha panas. Kuring reuwas kumaha goréngna aranjeunna. Upami kuring nampi kopi anu goréng di warung kopi, kuring bakal masihan deui sareng ngawartosan aranjeunna nyobian deui.

    Kuring bakal reuwas pisan upami aya anu ngabijilkeun kopi kopi-kopi bakal ngalih. Solusi kuring: Kuring mésér kualitas anu saé, tapi tetep mesin espresso murah. Hal éta sigana mayar kanggo dirina dina dua bulan atanapi dua. Ayeuna kuring ngadamel nyalira persis kumaha kuring hoyong aranjeunna pikeun sakedik biaya. Anjeun terang naon anu aranjeunna nyarios ngeunaan babi dina baju.

  4. 5

    Kuring mendakan anjeun kusabab @ swoodruff's Lima Isuk-isuk.

    Abdi sanés nginum kopi tapi kuring téh nginum téh sareng aya sababaraha tempat anu namina "téh" tapi bau na téh.

    Abdi panasaran, anjeun henteu ngaraos mangrupikeun kalepatan pamasaran anu henteu ngagaduhan logo dina cangkir kopi anjeun?

    Anggap jalma X peryogi pisan kopi, aranjeunna ngalangkungan jalma Y nyepeng cangkir kopi. Jalma X naroskeun dimana Jalma Y kéngingkeun kopi. Meureun Jalma X henteu hadé masihan petunjuk, panginten Jalma Y henteu ngagaduhan arah, panginten Jalma Y henteu tiasa nyarios basa Inggris kalayan saé, janten Person Y ngagaduhan masalah dina milari warung kopi. Upami cangkir kopi kosong nyatana ngagaduhan logo Person Y bakal terang naon anu kedah dipilari.

    Hayu urang ngalihkeun conto ka anggur. Abdi émut nami sababaraha anggur tapi henteu sadayana. Nalika kuring badé mésér anggur, kuring ningali prospek labél anu biasa.

    Kuring yakin logo penting sareng kasalahan upami henteu merek produk anjeun ku logo anjeun.

    • 6

      Janten babaturan Piala Bean, kuring yakin yén aranjeunna henteu ngagaduhan logo ngan saukur kusabab biaya cangkir. Aranjeunna langkung resep nyéépkeun artos dina kacang anu hébat sareng kuring hatur nuhun kanggo éta!

      Hatur nuhun ka Steve pikeun nyebatkeun sareng miharep anjeun balik deui gancang!

  5. 7
  6. 8

    Tulisan anu pikaresepeun pisan. Ogé janten kipas tina warung kopi karesep anjeun ngajantenkeun langkung narik ogé. Kuring satuju, kuring pikir logo sigana bakal ngabantosan Piala Bean, tapi kuring ogé sigana éta henteu patut biaya pikeun ngalakukeunana. Dina conto di luhur, kuring pikir Jalma Y bakal gampang sareng gancang masihan terang ka Jalma X terang dimana aranjeunna ngagaduhan cangkir kopi anu hébat sareng kumaha jalanna ka dinya. Kuring nyarios éta kusabab hiji hal anu kuring terang nyaéta kuring parantos leres-leres ngalakukeun éta dina sababaraha kali.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.