Cappuccino sareng Lies of Packaging

McCafe MochaMinggu kamari kuring lirén kanggo burrito McSkillet nalika nuju damel. Mah sigana kuring tiasa nyerat tulisan ngeunaan kumaha kuring bogoh ka éta sareng sarapan Qdoba sarapan, tapi kuring bakal nyéépkeun anjeun. Nalika kuring at McDonalds, panasaran kuring ngagaduhan anu pangsaéna ti kuring sareng kuring mesen ka McCafe Mocha tibatan lirén di abdi warung kopi karesep.

Tanda sareng bungkusan anu canggih, canggih sareng bungkus nada bumi ngurilingan anjeun sareng ngajantenkeun anjeun siga anu nuju ka cafe Éropa. Anjeun henteu, sanaos. Kuring nonton sacara ati-ati nalika jalma anu aya di tukangeun konter mencét tombol katuhu, diaduk eusina, sareng capped inum ku krim dikocok sareng girimis coklat.

Abdi dugi kana mobil, nguseup heula, sareng… blech. Kuring henteu yakin naon anu kajantenan, kuring yakin aya gangguan fungsi dina mesin atanapi anu sanésna, tapi rasana sapertos tembakan ekspreso goréng anu ditutup ku krim anu dikocok. Kuring ampir tiasa ngaleungitkeun kopi (kuring di Angkatan Laut pikeun kahadéan), tapi kuring kedah miceun éta. Tangtosna, timna moal terang upami aya masalah ogé - kirang ti aranjeunna terang daging sapi anu saé. 😉

StarbucksSimkuring boga Starbucks turun tina padamelan kuring, janten sesah pikeun hound kopi leueur. Kuring resep pisan kana sirop peppermint na ... sapertos karuhun urang terang yén Coca-Cola ngagaduhan kokain, kuring sieun yén urang engké bakal terang yén Starbucks Peppermint ngagaduhan anu haram di jerona.

Starbucks ngagaduhan logo anu jelas pisan, bersih anu biasa nyarios ka jalma-jalma di sakuriling anjeun yén, "Kuring gaduh seueur artos anu tiasa nyéépkeun $ 4 kanggo sababaraha kacang kaduruk.”(Sababaraha babaturan kuring nyauran éta Fourbucks). Aduh, ikon budaya éta Starbucks parantos mimiti luntur. Kuring jarang pencét garis panjang sareng tiasa ngalirkeun Starbucks kalayan gampang sapertos Pompa Gas sareng warung kopi. Cangkirna masih anggun sareng tiasa dibédakeun.

Piala KopiKa kénca nyaéta, meureun, kopi karesep kuring sadayana. Réréncangan anu saé Jason sareng Chris ngajalankeun toko kopi anu saé, Piala Kacang kira-kira juru ti imah kuring.

Kopi na diimpor tina roaster kopi di luar Hamilton, Ontario. Unggal nguseup, sanaos didéaffénisasi, masih lemes pisan, beunghar sareng krim. Hésé ngajelaskeun bédana yén kacang anu dipanggang, digiling, dicampur sareng dikukus tiasa ngahasilkeun cairan anu luar biasa sareng permukaan busa anu amis. Baristas at Warung kopi pangalusna Indianapolis taliti ngukur sareng waktos unggal ditembak pikeun mastikeun rasa na dimaksimalkeun. Seringna, kuring ningali aranjeunna miceun sareng nambalan kacang dugi ka nembak anu leres - kadang kalembaban tiasa ngarusak.

Aranjeunna henteu ngarugikeun saloba Starbucks sareng aranjeunna langkung saé (éksponénsial langkung saé tibatan McCafé), nanging cangkir na bodas sareng bodas. Henteu aya anu istiméwa ... kecuali anu aya di jero. Éta anu kuring sumping mésér, sanés? abdi do mayar pangalaman anu ditawarkeun ku toko! Seueur kamar, nirkabel gratis, sareng sababaraha korsi anu raoseun.

Oh, bohongna bungkus! Abdi henteu tiasa ngabayangkeun sabaraha artos anu dibéakkeun ku McDonalds pikeun nyobaan ngajantenkeun naon anu aya dina cangkir langkung saé ti luar gelas.

10 Komentar

  1. 1

    Abdi tiasa nungkulan kopi goréng ogé, tapi kuring ngarasa kawas Motrin Motrin. Kuring nongkrong di Starbucks sabab éta hiji-hijina tempat kuring tiasa istirahat tina padamelan anu haneut sareng korsi anu nyaman dina usum tiis. Garis-garisna nyedot, kopina henteu saé sareng suasana langkung parah sareng murangkalih lumpat sapertos piaraan leutik.

    Alus, warung kopi mandiri anu jadi langka sabudeureun bagian ieu. Tapi, kuring gaduh sababaraha sareng kuring ngahormatan aranjeunna. Hirup cup teu ditandaan!

  2. 3

    FYI: Di Starbucks di Broad Ripple, hiji badag (venti) kopi téh smidge leuwih $2.00. menu online The Bean Cup nyebutkeun sami $ 1.55. Jigana dongéng ngeunaan $4 cup asalna ti pasar kawas NYC.

    Tapi, pos hébat Doug!

  3. 4

    Kuring ogé, nyobian kopi McBlech. Anjeun teu ngalaman malfungsi. Kuring terang éta kusabab kuring masihan aranjeunna tilu kasempetan. Hiji latte rasa karamel tiis. Hiji latte panas. Hiji mocha panas. Kuring reuwas dina sabaraha goréng maranéhanana bener éta. Upami kuring nampi kopi anu goréng di warung kopi, kuring bakal masihan deui sareng nyarios ka aranjeunna cobian deui.

    Abdi bakal reuwas pisan upami saha waé anu biasa nginum kopi kopi bakal ngalih. solusi kuring: Kuring dibeuli kualitas santun, tapi masih murah mesin espresso. Hal éta meureun mayar sorangan dina atawa dua bulan. Ayeuna kuring nyieun sorangan persis kumaha Abdi hoyong aranjeunna pikeun fraksi biaya. Anjeun terang naon anu maranehna nyebutkeun ngeunaan babi dina pakéan.

  4. 5

    Kuring mendakan anjeun kusabab @swoodruff's Five in the Morning.

    Abdi sanes anu nginum kopi tapi abdi teh anu nginum teh sareng aya sababaraha tempat anu namina "teh" tapi bau teh.

    Abdi panasaran, anjeun teu ngarasa éta kasalahan pamasaran teu boga logo dina cangkir kopi anjeun?

    Sebutkeun si X butuh pisan kopi, ngaliwat si Y nyekel cangkir kopi. Jalma X nanya ti mana Jalma Y meunang kopi. Bisa jadi Jalma X téh goréng méré pituduh, bisa jadi Jalma Y teu boga arah, bisa jadi Jalma Y teu bisa basa Inggris, jadi Jalma Y keur kasusahan neangan warung kopi. Lamun cangkir kopi kosong geus sabenerna miboga logo Jalma Y bakal nyaho naon néangan.

    Hayu urang mindahkeun conto ka anggur. Abdi émut nami sababaraha anggur tapi henteu sadayana. Nalika kuring badé mésér anggur, kuring nuju milarian labél anu akrab.

    Kuring yakin logos penting jeung éta kasalahan teu brand produk Anjeun sareng logo Anjeun.

    • 6

      Janten réréncangan The Bean Cup, kuring yakin yén aranjeunna henteu gaduh logo ngan ukur kusabab biaya cangkir. Aranjeunna langkung resep nyéépkeun artos pikeun kacang anu saé sareng kuring nganuhunkeun pikeun éta!

      Hatur nuhun kana Steve pikeun nyebut jeung miharep anjeun balik pas!

  5. 7
  6. 8

    pos pisan metot. Ogé janten kipas tina warung kopi karesep anjeun ngajantenkeun éta langkung narik ogé. Kuring satuju, Jigana logo a meureun bakal mantuan The Bean Piala, tapi ogé pikir éta meureun teu patut biaya pikeun ngalakukeunana. Dina conto di luhur, kuring nyangka Jalma Y bakal gampang sareng gancang ngantepkeun Jalma X terang dimana aranjeunna ngagaduhan sacangkir kopi anu saé sareng kumaha cara dugi ka dinya. Kuring nyarios kitu kusabab hiji hal anu kuring terang nyaéta kuring parantos ngalakukeun éta dina sababaraha kali.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.