Pakakas Anu Hubungan Data Naon anu Dipaké ku Pamasar pikeun Ngukur sareng Nganalisis?

data disetir pamasaran

Salah sahiji tulisan anu paling sering dibagikeun anu kantos kami tulis nyaéta naon analytics nyaéta sareng jinis-jinisna analytics alat anu sayogi pikeun ngabantosan para pemasar ngawas kinarya, nganalisis kasempetan pikeun paningkatan, sareng ngukur réspon sareng paripolah pangguna. Tapi alat naon anu dianggo pemasar?

Numutkeun kana survey pangénggalna Econsultancy, Pemasar nganggo wéb analytics luar biasa, teras Excel, sosial analytics, hapé analytics, A / B atanapi uji coba multivariate, basis data relasional (SQL), platform intél bisnis, manajemen tag, solusi atribusi, otomatisasi kampanye, paket statistik, monitoring sési, platform manajemén data (DMP), basis data NoSQL, sareng platform sisi paménta (DSP ).

Econsultancy urang Pangukuran sareng laporan Analytics, dihasilkeun pakait sareng Lynchpin, mendakan yén aya analytics lolongkrang kamampuan dina ngagunakeun digital analytics pakakas, modeling statistik sareng Konversi Laju Optimisasi (CRO).

Milarian gancang padamelan online sareng aya sakitar 80,000 bukaan pikeun berbakat analytics ahli. Upami anjeun salah sahiji jinis pamasar, henteu diragukeun yén kamampuan nganalisis sareng ngukur kinerja pamasaran anjeun janten katerampilan anu kritis pisan di lingkungan mana waé.

Ukuran-Analytics-Infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.