Ati-ati Nalika Ngabandingkeun Apel kana Tangkal Apel

tangkal apel

Sobat dalit Témbal Monty ngabagi sababaraha data ti McKinsey dina panilitian nyayogikeun statistik ieu:

Email saleresna 40X langkung épéktip tibatan Facebook atanapi Twitter pikeun kéngingkeun palanggan énggal.

40%! Iraha kuring ningali statistik sapertos kitu, kuring panasaran sareng kedah lumpat ka sumber pikeun maca langkung lengkep. Kuring gancang napigasi tina tulisan Scott ka laporan McKinsey, Kunaon Pemasar Kedah Terus Kirimkeun Anjeun Email. Weh… namina kirang langkung umpan tautan sareng langkung caket kana persépsi kuring ngeunaan pamasaran email. Kuring yakin email penting pikeun organisasi (upami henteu, kuring henteu bakal ngawangun sorangan jasa email).

Aya cacat kritis dina ngabandingkeun antara Facebook atanapi Twitter. Kuring badé nyarios éta sapertos ngukur apel kana jeruk, tapi anu langkung caketna nyaéta sapertos ngukur apél tangkal apel.

  1. Attribution - Kalemahan anu munggaran nyaéta nyukcruk. Dina waktos urang mendakan jalma anu langganan, urang ngagaduhan kana milik urang analytics lingkungan sareng tiasa ngalacak aranjeunna kalayan ampir sagala jasa email tina langganan kana konversi. Ieu henteu sami sareng média sosial. Lalu lintas Facebook sareng Sosial sering disalahgunakeun, atanapi urang kaleungitan lagu sapanjang jalan. Ieu conto anu sampurna, relevan. Kuring maca tulisan Scott dina Facebook, tapi kuring ngabagi tautan langsung kana tulisanna di dieu. Sajeroning na analytics, Lalu lintas naon waé anu dihasilkeun bakal disababkeun ku rujukan ti kuring - sanés tina Facebook.
  2. Interaksi Omni-Channel - Sabaraha jalma maca tulisan kuring dina Facebook sareng Twitter sareng ngalanggan blog kuring? (Jawabna rébuan). Nalika palanggan ngarobah éta, naha kuring atributkeun leres kana sumber média sosial dimana aranjeunna janten sadar kuring? Henteu, studi McKinsey henteu nyarioskeun asal-usul palanggan. Antara salah ngalaksanakeun sareng kabiasaan omni-kanal, lacak presisi leungit.
  3. Niat - Dimana anjeun yakin palanggan aya dina perjalanan palanggan antara kasadaran sareng konvérsi? Dimana anjeun yakin pengikut Facebook sareng Twitter aya? Palanggan parantos ngiringan sareng ngadamel komitmen utama - nyayogikeun anjeun alamat email. Daripada nyatakeun email 40x langkung épéktip tibatan média sosial, verbiage anu leres kedahna palanggan 40x langkung aktipitas tibatan pengikut média sosial.

Penting pikeun émut yén email masih, anu biasana média komunikasi 1: 1. Témbal anu leres yén personalisasi sareng email ngadorong interaksi anu luar biasa. Dina pendapat abdi anu hina, leres pisan henteu aya cara yén email ngahasilkeun 40x langkung konvérsi tibatan média sosial di luar perusahaan anu ngamangpaatkeun duanana sacara épéktip. Mudah-mudahan, perusahaan nyetir langkung seueur palanggan ngalangkungan média sosial, ngajantenkeun prospek langkung jero kana corong konvérsi.

Média sosial mangrupikeun tangkal apél, email mangrupikeun apél. Kuring pernah bakal nyorong perusahaan pikeun ninggali atanapi tukeur hiji strategi pikeun anu sanés. Média sosial nyayogikeun 1: Seueur platform dimana pesen kuring tiasa dibarengan ku sababaraha prospek anu aya hubunganana. Éta tiasa dianggo pisan sapertos kujang ku cai, kadang-kadang ngagaduhan moméntum sareng nyetir langkung seueur kasadaran.

Média sosial ogé pangaruh optimasi mesin pencari (henteu langsung) salaku kasadaran janten sesebatan online. Pos ieu, deui, mangrupikeun conto anu saé. Kuring parantos ngahasilkeun backlinks pikeun situs Scott sareng situs McKinsey ngeunaan topik.

Nalika siki diserbu sareng apel na parantos asak, éta murag tina tangkal. Éta henteu hartosna apel langkung penting tibatan tangkal. Sabalikna!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.