Naha Koméntar Konversi Anu sami?

Ngukur Dursasana

Kuring ngalakukeun sababaraha analisa blog kuring akhir minggu ieu pikeun milarian korélasi antara hasil mesin pencari kuring, tulisan blog kuring anu pang populerna, tulisan anu paling seueur koméntar, sareng tulisan anu saéstuna ngahasilkeun pendapatan kusabab konsultasi atanapi hubungan nyarios.

Teu aya korelasi.

Ngalangkungan tulisan kuring anu paling populér, anjeun bakal mendakan Formulir Kontak WordPress, Huntington Bank Sucks, kuring angkat ti Basecamp, sareng panjang Alamat Email anu mawa panglobana. Postingan éta ngarahkeun hasil pikeun Hasil Search Engine. Tulisan-tulisan éta ogé ngandung koméntar anu paling. Nanging, tulisan-tulisan éta ngan ukur nyayogikeun sakedik dolar (sareng gelas kopi) kana saku kuring.

IMHO, ngamangpaatkeun koméntar salaku ukur ukur kasuksesan umum, tapi nyababkeun seuseueurna blog perusahaan gagal.

Sakitar 1 ti unggal 200 pangunjung sumping kana blog kuring sareng ngantunkeun koméntar. Perséntase leutik tina jalma-jalma anu pikasieuneun, seuseueurna jalma anu kuring ngagaduhan hubungan pribadi sareng… sareng saeutik pisan, upami aya, naha kuring bisnis. Nyatana, salah sahiji kontrak panggedéna kuring taun kamari nyaéta tina tulisan anu nunjukkeun kamahéran kuring dina téknologi khusus (sareng peringkat ogé), tapi henteu ngagaduhan koméntar nanaon.

Nyetir Konversi

Masalahna sanés ngablog, tangtosna. Kuring ngagaduhan seueur pamiarsa dina blog kuring - tapi kuring henteu gaduh kontinuitas pikeun konsistén nyerat eusi dina mata pelajaran anu ngadorong konversi ka kuring. Ogé, kuring teu ngagaduhan panggilan pikeun aksi dina sidebar kuring.

Kuring kantos ngukur kasuksesan kuring ku jumlah palanggan RSS sareng papacangan (ngalangkungan koméntar dina blog kuring). Abdi ngémutan deui strategi éta! Upami kuring hoyong ngajalankeun pendapatan sareng ngamanpaatkeun ieu salaku blog bisnis, kuring kedah nargétkeun eusi kuring pikeun meunang dina milarian istilah anu aya hubunganana sareng naon anu ngiringan penghasilan. Abdi ogé kedah nyayogikeun a jalan dina situs abdi pikeun néwak sareng ngukur konversi éta.

Kuring henteu percanten yén koméntar konversi anu sami, ogé henteu kedah janten ukuran kasuksésan blog anjeun.

Kacuali anjeun kumaha waé tiasa ngalaksanakeun kagiatan kana hasil bisnis, éta ngan saukur métrik kasombongan. Éta sanés hartosna kuring henteu hoyong koméntar ... éta ngan kuring henteu bakal ngagunakeun koméntar salaku indikator kumaha kinerja blog kuring.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Kuring satuju koméntar sanés ngan ukur ukuran kasuksésan.

    Aya kasempetan anu ageung pikeun ngembangkeun merek liwat blogging. Kami mangrupikeun perusahaan desain sareng konstruksi anu khusus dina gereja. Urang ngabedakeun ku ngamekarkeun leuwih pangaweruh jeung wawasan ngeunaan konsumén gereja urang ti aranjeunna gaduh. Blog kami ngamungkinkeun urang pikeun nunjukkeun pangaweruh éta sareng ngiringan tim kapamimpinan garéja dina paguneman anu mugia langkung saé ngalengkepan aranjeunna pikeun pelayanan. Blog kami bertindak salaku bagian tina strategi kami pikeun ngalakukeunana langkung kuat.

    Waktos bakal nembongkeun nilai pinuh.

    Ed

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.