Medallia: Manajemén Pangalaman Kanggo Ngadeteksi, Ngidentipikasi, Ngamalkeun, sareng Ngalereskeun Masalah dina Pangalaman Palanggan Anjeun

Medallia XM

Palanggan sareng padamel ngahasilkeun jutaan sinyal kritis pikeun bisnis anjeun: kumaha parasaan, naon anu aranjeunna resep, naha produk ieu sareng sanés, dimana aranjeunna nyéépkeun artos, naon anu tiasa langkung saé ... Atanapi naon anu bakal ngajantenkeun aranjeunna langkung bahagia, nyéépkeun langkung, sareng janten langkung satia.

Sinyal ieu banjir kana organisasi anjeun dina Live Time. Medallia néwak sadaya sinyal ieu sareng asup akal. Janten anjeun tiasa ngartos unggal pangalaman sapanjang unggal perjalanan. Kacerdasan buatan Medallia nganalisis sadaya sinyal ieu pikeun ngadeteksi pola, ngaidentipikasi résiko, sareng ngaduga tingkah laku. Janten anjeun tiasa ngalereskeun masalah sateuacan kajadian sareng ngaduakeun kasempetan pikeun ngajantenkeun pangalaman luar biasa.

Naon Manajemén Pangalaman?

Manajemén pangalaman mangrupikeun upaya ku organisasi pikeun ngukur sareng ningkatkeun pangalaman anu disayogikeun ka palanggan ogé pamangku kapentingan sapertos anu ngical, supplier, karyawan, sareng shareholder.

Fitur Awan Pangalaman Medallia

Wawaran Pangalaman Awan Medallia néwak langkung ti 4.5 milyar sinyal sataun, ngajantenkeun 8 triliun itungan per dinten langkung ti sajuta pangguna per bulan. Sinyal Pangalaman Pelanggan tiasa dicandak tina sadaya medium sareng saluran ieu:

  • paguneman - SMS, olahtalatah
  • pidato - interaksi Sora
  • digital - Halaman Wéb, dina aplikasi
  • di mana bae - Alat, IoT
  • sosial - Déngékeun sosial sareng ulasan online
  • Ukur - eupan balik langsung
  • Lénsa Living - Grup pidéo sareng pokus

Inti pikeun maturan Medallia nyaéta Medallia Athena, anu ngawasa platform Manajemén Pangalaman na ku kecerdasan buatan pikeun ngadeteksi pola, ngantisipasi kabutuhan, ngaduga tingkah laku, sareng museurkeun perhatian pikeun kaputusan pangalaman anu ningkat.

Manajemén Pangalaman Medallia

Fitur Medallia Alchemy Kalebet:

Medallia Alchemy nganteurkeun aplikasi manajemén pangalaman anu intuitif sareng adiktif pikeun mendakan wawasan sareng nyandak tindakan

  • Diwangun pikeun Manajemén Pangalaman - Aplikasi Medallia ngungkit komponén sareng modul UI Medallia Alchemy kami, didamel-tujuan pikeun Manajemén Pangalaman, pikeun masihan pangalaman anu konsisten sareng intuitif di wéb sareng sélulér.
  • Pangalaman Panganggo anu ditingkatkeun - Medallia Alchemy ngadorong papacangan pangguna ngalangkungan pangalaman anu langkung euyeub anu kalebet visualisasi interaktif, diluyukeun kana kalungguhan anu béda sareng jinis pangguna.
  • Yayasan Téhnologi Modular - Gampang sareng gancang ngadopsi inovasi Medallia pangénggalna pikeun pangguna anjeun, dimungkinkeun ngalangkungan arsitéktur modular Medallia Alchemy.

Hierarki Organisasi Organisasi

Medallia mulus adaptasi program pangalaman anjeun pikeun cocog sareng struktur organisasi anjeun mayeng sareng otomatis. Naon ieu hartosna? Data anu leres. Jalma anu bener. Langsung.

Pangalaman Hirarki Organisasi Pangatur

  • Modél Hirarki Komplek - Modélkeun sagala hirarki organisasi anu rumit sareng arahkeun wawasan anu leres ka padamel anu tepat dina waktos anu pas janten aranjeunna tiasa nyandak tindakan anu leres.
  • Idin Data fléksibel - Hormat idin data sisikian rupa sareng kontrol aksés dina tingkat naon waé dina hirarki pikeun mastikeun inpormasi anu pas sareng diidinan dibagikeun sareng unggal pangguna dumasar kana kalungguhan sareng tanggung jawab.
  • Sinkronisasi Real-Time - Ngahijikeun sareng sababaraha sistem rékaman (CRM, ERP, HCM) pikeun nyinkronkeun sacara dinamis naon waé parobahan hirarki organisasi sareng hubungan sacara real-time.

Mangpaat Manajemén Pangalaman Medallia Kalebet:

  • Téks Analytics - Ngartos naha di balik skor: ngungkabkeun téma, séntimén, sareng supir kepuasan anu mendasar dina sadaya data-henteu terstruktur-tina koméntar survey ka obrolan log sareng email-sareng ngarobah unggal kecap kana wawasan anu tiasa ditindaklakeun.
  • Laku Saran - Kéngingkeun saran tindakan dumasar kana diajar anu jero sareng mendakan otomatis saran anu tiasa ditindak anu ngadorong pangaruhna.
  • Nyetak résiko - Identipikasi nasabah anu résiko sareng ngartos supir anu balik paripolahna sareng modél prediksi basis jaringan-saraf.

Medallia Responsif

Nyuhungkeun Demo Medallia

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.