Medallia: Ningkatkeun Pangalaman Palanggan B2B

medallia

Ngartos sareng nyukcruk kualitas pangalaman pelanggan anjeun sadayana janten beuki hésé kusabab palanggan anjeun keuna pisan sababaraha bagéan organisasi anjeun. Kalayan pemasar anu nganggo parangkat lunak lead-and-contact, alat inpormasi anu siled ieu henteu ngan ukur mahal sareng henteu épisién, tapi aranjeunna tiasa ngajantenkeun ampir teu mungkin pikeun pandangan holistik konsumén sareng pangalamanana sareng perusahaan.

Tim pamasaran langkung épéktip tiasa ngartos masalah palanggan nalika aranjeunna tiasa ningali pandangan anu ngahijikeun sadaya jinis eupan balik, ngagabungkeun hiji kapuasan / hubungan pandangan survey kalayan sugema ku masing-masing poin interaksi penting anu sacara koléktif mangrupikeun pangalaman palanggan.

Medallia urang tawaran B2B anyar ngamungkinkeun ieu. Éta nyayogikeun anjeun langkung ti ngan ukur ningali kana pandangan palanggan ngeunaan pangalaman. Anjeun kéngingkeun potrét holistik, sadaya pandangan pangalaman anu dialaman ku sadaya pamangku kapentingan palanggan. Kauntungan tina pandangan ieu? Éta nyorot kasempetan pamutahiran ageung anu sipatna lintas departemén, kasempetan pamutahiran anu, sanaos écés pikeun palanggan anjeun, tiasa dieunakeun diantawis celah-celah anu aya dina jero perusahaan B2B.

medallia-customer-kepuasan-touchpoint

Solusi ti Medallia ngumpulkeun eupan balik ti unggal titik touch customer halaman wéb, lokasi, dukungan, penjualan langsung, bahkan interaksi pasangan — teras ngadaptar yén umpan balik dina sistem anu ngahijikeun anu nyayogikeun perusahaan pikeun pandangan anu konsisten di unggal departemén. Éta henteu ngan ukur ngamungkinkeun departemén anjeun ningali bagian tina bisnis anu aranjeunna tanggel waler; éta ngamungkinkeun tim akun anjeun ngartos eupan balik dina tingkat akun sareng ngamungkinkeun para éksékutip anjeun ngartos sacara gembleng gambar pangalaman palanggan anjeun.

medallia-b2b-uleman-manajemén

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.