Mediafly: End-To-End Sales Enablement sareng Manajemén Eusi

Mediafly

Carson Conent, CEO Mediafly, ngabagi tulisan anu saé anu ngajawab patarosan, Naon Dursasana Penjualan? lamun datang pikeun ngaidentipikasi sareng mendakan platform Dursasana penjualan. Definisi tina Dursasana Penjualan nyaeta:

A prosés anu strategis, anu lumangsung anu ngalengkepan sadaya padamel anu nyanghareupan klien kalayan kamampuan pikeun konsistén sareng sistematis ngagaduhan paguneman anu berharga sareng sakumpulan pemangku kapentingan pelanggan dina unggal tahapan siklus hirup-ngarengsekeun masalah konsumén pikeun ngaoptimalkeun balikna investasi tina jual beuli sistem.

Forrester Konsultasi

Numutkeun ka Mediafly, ngalaksanakeun platform Dursasana penjualan tiasa nyababkeun sababaraha pangaruh anu tiasa dibuktikeun pikeun prosés penjualan anjeun:

  • Dursasana Penjualan tiasa nyayogikeun panghasilan dugi ka 66%.
  • Penjualan Dursasana tiasa nyayogikeun dugi ka 70% kanaékan ukuran deal.
  • Dursasana Penjualan tiasa nyayogikeun dugi ka 43% langkung seueur tawaran.

Mediafly

Mediafly mangrupikeun pangabisa penjualan tungtung-ka-ujung sareng platform manajemén eusi anu masihan padagang sareng pemasar cara saderhana sareng efektif pikeun ngaksés, nyiptakeun, sareng nganteurkeun kontén penjualan anu saé tina hiji aplikasi.

Kamampuh Mediafly pikeun Enablement Penjualan sareng Marketing Kandungan

Kalayan Mediafly, organisasi anjeun tiasa:

  1. nyiptakeun - Gampang unggah, edit sareng ngaksés kontén dinamis online atanapi offline
  2. Sebaran - Eusi anu tiasa disesuaikan pikeun anu ngajual anjeun sacara langsung
  3. ayeuna - Tembongkeun presentasi interaktif & pikaresepeun sacara langsung atanapi jarak jauh
  4. Ukurkeun - Komunikasi sareng ngitung nilai unik anjeun ku Parabot Penjualan Interaktif
  5. laporan - Nganalisis kinerja eusi kalayan analitik sareng ngalaporkeun
  6. ngaronjatkeun - Anggo data pikeun ningkatkeun jaminan pikeun Dursasana palanggan anu langkung saé

Parangkat lunak presentasi online Mediafly sareng aplikasi penjualan ngamungkinkeun para pamasar sareng perwakilan penjualan nyiptakeun sareng nampilkeun kontén interaktif dimana waé.

Penjualan Mediafly Enablement

Para pamasar sareng perwakilan penjualan tiasa sacara gampil ngarobah slide PowerPoint / Google anu aya, Word, Excel, pdf sareng file multimédia janten presentasi anu saé sareng pikaresepeun ku témplat animasi Mediafly sareng antar muka sered & teundeun intuitif.

Hub Kandungan Mediafly

Wakil penjualan tiasa sacara gampil mendakan, ngatur pribadi, sareng ngabagi eusi anu pas dina waktos anu pas bari mulus ngahijikeun sareng sistem CRM, CMS, MA & LMS perusahaan anjeun. Integrasi kaasup Microsoft Dynamics 365, SharePoint, Office Online, Microsoft Outlook, Salesforce, Salesforce Pardot, Hubspot, SAP C / 4HANA, SAP LitmosSugarCRM, G Suite, Zoom, pelajaran, MindTickle, Marketo, Sintésis, Alinean, Simpactful, SalesLoft, sareng Box.

Sawangan Mediafly

Wawasan ti Mediafly ngaktipkeun para pemasar pikeun ngembangkeun kontén penjualan ku ngukur pangaruh:

  • Eusi anu berprestasi tinggi anu sering dianggo ku anu ngajual anu ngiringan papasangan prospek sareng tawaran anu katutup
  • Eusi poténsial luhur éta di handapeun-diungkulan ku anu ngajual anu kedah langkung diwanohkeun
  • Eusi anu sedeng-ngajalankeun anu kedah dievaluasi pikeun paningkatan
  • Eusi handapeun-ngajalankeun anu kedah dileungitkeun

Dasbor Quicklook ngaktipkeun tim penjualan anjeun pikeun ngukur rapat anu diayakeun sareng eusi mana anu dibagi ku wakil penjualan.

Tingali Demo Mediafly Pribadi

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.