Naha Medium.com Kritik pikeun Stratégi Marketing Anjeun

sedeng

Parabot pangsaéna pikeun pamasaran online anu teras-terasan robih. Dina raraga tetep nepi ka jaman, anjeun kedah tetep nguping kana taneuh, pikeun nyandak alat anu pang anyarna sareng paling mujarab pikeun ngawangun audién sareng konvérsi patalimarga.

Strategi blogging SEO nekenkeun pentingna eusi "hat bodas" sareng bagi, janten anjeun tiasa ngungkit blog bisnis, halaman wibawa, sareng Twitter ngawangun reputasi digital anjeun. Aplikasi wéb Sedeng ayeuna ngahasilkeun buzz anu luar biasa kusabab éta ngagaduhan kamampuan nyandak jinis audién anu leres kana portopolio online anjeun.

Naon Sedeng dugi ka?

Aplikasi wéb Medium.com gratis lumayan énggal dina adegan, parantos nembongan langsung dina wéb dina Juli 2012 saatos nampi ngadukung tina Twitter. Sedeng mangrupikeun halaman wéb minimalis anu disetir eusi, anu ngahubungkeun pamirsa sareng tulisan anu aya hubunganana sareng ngabantosan kahirupan aranjeunna.

Éntri blog sareng tulisan anu dipasang dina Medium mangrupikeun dokumén anu hirup, kalayan sistem koméntar anu dinamis anu ngamungkinkeun para pamiarsa nyorot poin-poin penting sareng nambihan koméntar margin. Coba bayangkeun pérsi anu langkung saé tina fitur "Lacak Parobihan" Microsoft Word sareng anjeun ngagaduhan.

Koméntar anu ditambihan kana tulisan anjeun pribadi dugi ka anjeun marios deui sareng nyirian koméntar pikeun ditingali masarakat. Ieu tiasa janten cara anu saé pikeun ngajalankeun diskusi anu berharga.

Twitter terpadu

Nalika Sedeng masih dina béta, anjeun tiasa ngamimitian ku ngadaptarkeun akun gratis nganggo perusahaan Twitter login. Éta leres: sadayana Twitter-disetir dina Sedeng.

Pos anjeun bakal kaiket kana gagang Twitter anjeun, janten gampang pikeun urang nuturkeun ayana sosial anjeun. Pangguna sedeng anu resep kana postingan anjeun tiasa pencét tombol "Nyarankeun", anu bakal ngabantosan dina peringkat Medium.com.

Pamiarsa ogé tiasa sacara gampang ngabagi tulisan anjeun dina Twitter atanapi Facebook feed aranjeunna. Koméntar kaiket dina gagang Twitterna, janten anjeun tiasa gampang ngalacak kipas sareng nambihanana dina jaringan média sosial.

metrics

Nalika jalma nyerat ngeunaan Sedeng, aranjeunna sering mopohokeun alat métrik. Nanging, pangguna-na ramah angka sareng grafik tiasa gampang dilebetkeun kana laporan harian anjeun.

Sakali akun anjeun disatujuan, anjeun tiasa nganjang ka ménu utami teras pencét dina "Stats." Di dieu anjeun bakal mendakan sistem charting anu nyerat total pandangan anjeun, bacaan anu sabenerna, sareng rekomendasi salami sasih kamari.

Babandingan maca masihan anjeun perséntase sabaraha jalma ngagulung eusi anjeun pikeun ningali éta, sabalikna tina ngan ukur mencét tina tulisan. Layar awal ieu masihan anjeun pandangan komprehensif pikeun sadaya tulisan anjeun.

Upami anjeun hoyong ngazum gede sareng ningali nomer kanggo tulisan masing-masing, cukup pencét dina judul artikel. Grafik bakal sacara otomatis ngaluyukeun dirina pikeun nunjukkeun métrik patalimarga anjeun pikeun éta hiji tulisan.

Tab "Maca" sareng "Recs" ogé tiasa diklik, pikeun ngahasilkeun grafik visual pikeun masing-masing kategori ieu. Upami anjeun balik deui ka ménu utami, anjeun tiasa ningali kagiatan tulisan anjeun. Ngaklik bagian ieu bakal nunjukkeun daptar saha anu nyarankeun atanapi masihan koméntar kana tulisan anjeun, janten anjeun tiasa nyambung sareng aranjeunna engké.

Penerbitan ngan ukur undangan

Dina waktos ayeuna, pangguna kedah diondang ku tim redaksi Medium.com pikeun ngamimitian nyebarkeun dina halaman wéb. Anjeun tiasa sacara gampil ngadaptarkeun akun Reader sareng asup kana daptar pikeun persetujuan éditor. Anggo waktos ngantosan pikeun milari pangarang anu sanés dina bidang anjeun, mairan kana tulisan anu aya hubunganana, sareng naékkeun pisibilitas perusahaan anjeun.

Sakali anjeun nampi konfirmasi ti Medium.com, anjeun tiasa ngamimitian prosés nyusun sareng nyebarkeun. Prosés nyusunna ogé kolaboratif. Sedeng ngamungkinkeun anjeun ngabagi draf anu di-kamajuan sareng anggota sanés, anu tiasa mairan sareng nyumbang kana produk réngsé anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.