Rapat - Pupusna Produktivitas Amérika

rapat produktivitas

Naha rapat ngabandungan? Léngkah naon anu anjeun tiasa laksanakeun supados rapat janten produktip? Kuring parantos nyobian ngajawab sadayana patarosan éta dina presentasi anu lucu (nanging jujur) ieu dina rapat.

Ieu mangrupikeun pandangan anu ditingkatkeun tina presentasi anu kuring lakukeun sacara pribadi. Presentasi ieu dina rapat parantos sumping sakedap, kuring nyerat ngeunaan rapat jeung produktivitas kapungkur. Kuring parantos ngahadiran sajuta rapat, sareng seuseueurna ti aranjeunna parantos nyéépkeun waktos.

Nalika kuring ngamimitian bisnis kuring sorangan, kuring mendakan yén kuring ngijinkeun seueur waktos kanggo kasedot tina jadwal kuring ku rapat. Abdi langkung disiplin ayeuna. Upami kuring gaduh padamelan atanapi proyek anu kedah dilakukeun, kuring mimiti ngabatalkeun sareng ngajadwalkeun ulang rapat. Upami anjeun konsultasi pikeun perusahaan sanés, waktos anjeun sadayana anu kagungan. Rapat tiasa tuang waktos éta langkung gancang tibatan ampir kagiatan naon waé.

Dina ékonomi anu produktivitas kedah ningkat sareng sumber daya turun, anjeun panginten hoyong ningali-tingali deui rapat-rapat pikeun milari kasempetan pikeun ningkatkeun duanana.

Kuring kantos ngiringan maca akhir-akhir ieu sareng buku ieu leres-leres janten inspirasi pikeun kuring ngeunaan bisnis sareng produktivitas pribadi kuring - Seth Godin's Linchpin: Naha Anjeun Penting?, Jason Fried & David Heinemeier Hansson's Ngerjakeun deui sareng Tim Ferriss ' 4-Jam Workweek. Unggal buku ngungkulan Rapat diantarana.

2 Komentar

  1. 1

    Hebat presentasi Douglas, hatur nuhun parantos ngabagi!

    Kuring parantos dugi ka buku anyar Godin akhir-akhir ieu sareng mendakan paguneman anu pikaresepeun ngeunaan Linchpin dina Startups.com. Anjeun tiasa parios didieu http://bit.ly/b219d6

  2. 2

    Rapat kanggo ngarencanakeun rapat. Pupusna lembaga perusahaan naon waé mangrupikeun gaganti bakat sareng kamampuan masing-masing sareng koléksi mésér sareng kompromi kana pangagem umum panghandapna. Kuring satuju sareng seueur anu kedah dicarioskeun Doug di dieu.

    Tegangan anu saé = tegangan séhat. Abdi resep kana rapat anu parantos ngahasilkeun naon waé tanpa koléksi mésér. Sebut éta "bukti konsép" sareng anjeun ampir pasti yakin mésér éksékutip. Coba waé: éta konstruktif, proaktif, sareng nangtang jalma pikeun mikir anu béda.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.