Meez Sorangan!

Sakedik cahaya sakedik dinten ayeuna nalika Colts teraskeun meunang Superbowl! Buka Colts! Pariksa gerakan ieu!

100501 10003350462

Abdi nguseup barang ieu! Kuring ngarepkeun dinten éta Uih nambihan jinis awak ... Kuring henteu katingali ceking ieu ti saprak aya di Angkatan Laut.

2 Komentar

  1. 1
    • 2

      Indianapolis pasti ribut!

      Kuring keur ngarasakeun Meez. Kuring ngancik putra abdi onto eta kamari jeung manéhna jeung babaturanana geus dipake dina avatar maranéhanana. Kecap tina sungut gawéna hébat!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.