Meltwater Buzz Media Sosial Marketing Suite

meltwater média sosial buzz

Meltwater nyayogikeun Hasil-Didorong anu euyeub Platform Pamasaran Media Sosial éta populér sacara global, khususna dina industri hubungan masarakat.

Ngokolakeun komunitas bisnis sosial anu kuat kalayan solusi pamasaran média sosial Meltwater pikeun ngawangun mérek, ngabina para pendukung sareng ngajalankeun pendapatan. Solusi pamasaran média sosial Meltwater ngagabungkeun pangimeutan média sosial jero sareng analytics kalayan Dursasana sosial éfisién pikeun ngabantosan anjeun ngadamel kampanye pamasaran anu langkung épéktip sareng ngawangun hubungan mérek anu langkung jero pikeun komunitas ageung pikeun nganteurkeun ROI média sosial nyata.

Fitur sakumaha anu dijelaskeun dina situs Meltwater:

  • Solusi Pangimeutan Média Sosial - Kengingkeun wawasan tina média sosial ngeunaan kumaha numuhkeun bisnis anjeun kalayan solusi ngawaskeun média sosial Meltwater. Identipikasi tren anu tiasa anjeun anggo dina kampanye pamasaran média sosial anjeun. Ngartos sumber opini sosial pikeun ningkatkeun pidangan influencer. Nalungtik séntimén dina balik koméntar sosial pikeun nyaluyukeun nada eusi pamasaran anjeun. Sasaran pamasaran média sosial anjeun dimana pesen perusahaan anjeun sigana bakal kéngingkeun pangpangna. Solusi pangawas média sosial Meltwater ngabantosan anjeun nyaring sora, janten anjeun tiasa fokus kana paguneman sosial anu nawiskeun wawasan bisnis nyata sareng kasempetan.
  • Stratégi Média Sosial - Ningkatkeun ROI média sosial ku ngadasarkeun strategi pamasaran média sosial anjeun dina wawasan bisnis anu langkung jero. Ngartos kabutuhan audiens udagan anjeun kalayan monitoring média sosial. Tinjauan koméntar sosial pikeun nangtoskeun kumaha anjeun sareng pesaing nungkulan kabutuhan éta. Nganalisis saluran média sosial anu target udagan anjeun paling gunakeun nalika nyarioskeun tentang produk anjeun pikeun ningkatkeun pangaruh sosial anjeun. Ngawangun strategi média sosial anu ngagambarkeun pembedaan konci anjeun ku solusi pamasaran média sosial Meltwater pikeun ningkatkeun ROI tina kampanye pamasaran média sosial anjeun.
  • Solusi Dursasana Média Sosial - Inspirasi Dursasana média sosial anu langkung jero pikeun memotivasi advokasi mérek. Kasuksésan pamasaran média sosial diadegkeun dina papacangan média sosial. Béda sareng iklan siaran sareng pamasaran langsung, éta henteu cekap pikeun ngarencanakeun naon anu anjeun badé nyarios sareng lakukeun, anjeun kedah ngaduga naon anu bakal dikomentaran ku komunitas sosial anjeun sareng dibagi. Anjeun kedah mere ilham Dursasana média sosial. Nguatkeun hubungan palanggan sareng komunitas anjeun ku ngiringan langkung sacara pribadi atas nami mérek anjeun. Ngarobih paguneman kana konsumén sareng konsumén kana pangrojong mérek ngalangkungan papacangan média sosial anu langkung jero.
  • Media Sosial Analitis - Ukur kasuksésan kampanye pamasaran média sosial anjeun sareng média sosial Meltwater analytics solusi. Pencét sareng pengikut henteu nunjukkeun nilai bisnis tina kampanye média sosial. Média sosial Meltwater analytics solusi ngabantosan anjeun ngartos kumaha kampanye anjeun mangaruhan paguneman sosial sareng kumaha paguneman éta ditarjamahkeun kana nilai bisnis nyata. Tunjukkeun kumaha pamasaran média sosial ngalengkepan usaha pamasaran tradisional anjeun. Putuskeun kaputusan dumasar-kanyataan pikeun ningkatkeun pangasilan pamasaran média sosial kana inpormasi kalayan analytics média sosial anu langkung saé.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.