Balanja Online Awéwé vs Awéwé

lalaki vs awéwé balanja online

Saha anu resep asumsi gender? Abdi tumaros ... Kuring lakukeun… kalolobaanana kusabab sagala rupa anu nyarioskeun ngeunaan jalma-jalma gendut, anu parantos cerai dina umur 40an na aya dina gaya hirup kuring. Abdi moro anu biasa nalika balanja ... Abdi hoyong, kuring meunang, kuring kaluar ti dinya. Panilitian kuring dimimitian biasana saatos kuring muka kotak sareng mendakan kuring mésér hal anu kuring henteu peryogi, hoyong, atanapi ngartos. Abdi bapa tunggal anu hirup sareng putri umur 19 taun, Katie, anu salah sahiji pembeli anu paling luar biasa anu kuring kantos tingali. Anjeunna leres-leres henteu ngawariskeun kabiasaan kuring, janten kuring bakal nyarios éta dina gén gender.

Infographic ieu ti Rasa Pamayaran ngeja ... ieu aya 6 papanggihan konci tina panilitianna kana tren balanja lalaki sareng awéwé:

  • Langkung seueur awéwé tibatan lalaki balanja online
  • Awéwé anu moro murah
  • Awéwé milari barang-barang buatan tangan sareng vintage
  • Tech pikeun budak lalaki sareng sapatu pikeun budak awéwé? Dipikir deui
  • Awéwé resep aplikasi
  • Hoyong ngamajukeun mérek anjeun ka demografi awéwé anjeun? Lebet kana média sosial

Tangtosna, ieu sadayana ngadukung kana premis kuring yén leres-leres awéwé anu maréntah dunya!

PaymentSense_MenVsWomenOnline-high-res

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.