nyebatkeun: Mantau sareng Manajemén Média Didamel Sederhana

sambutan

Todd Wheatland, kapala kapamimpinan pamikiran di Jasa Kelly, nembé nyerat perkawis disebatkeun dina tulisan ti Social Media Examiner, 14 Alat Média Sosial anu digunakeun ku Marketing Pro. mention mangrupikeun platform monitoring sosial anu lengkep sareng média monitoring.

nyebut dikembangkeun salaku gaganti ramah-pamaké pikeun Google Tanda. Aranjeunna conto buku téks kumaha ngawangun platform ku ngalakukeun hiji hal anu langkung saé tibatan anu sanés. Kitu ogé pikeun kabagjaan anu mutlak pikeun dianggo, éta nyandak seueur deui, ahem, 'nyebatkeun' online tibatan platform anu sanés anu kuring anggo éta janten alat rujukan nyebut sosial # 1 kuring. Todd Wheatland

Fitur

Fitur konci anu disebatkeun

  • kabéh Alat - aksés nyebut ti mana waé. Anggo aplikasi wéb, aplikasi Chrome, versi desktop pikeun PC, Mac atanapi Linux atanapi vérsi sélulér nganggo aplikasi iPhone atanapi Android.
  • Média sareng Pemantauan Sosial - Pantau jutaan sumber dina 42 basa sareng pastikeun anjeun henteu kaleungitan naon-naon anu diterbitkeun dina jaringan sosial, situs berita, forum, blog atanapi halaman wéb naon waé.
  • Gawé tim - Bangun tim anjeun, bagikeun tanda-tanda anjeun sareng pasihkeun tugas ka anggota tim anjeun: tanyakeun ka manajer komunitas anjeun pikeun némbalan tweet, naros ka CMO anjeun pikeun ngoméntaran tulisan blog, sareng ngalacak kalakuan sadayana.
  • Tanda waktos-nyata - Kenging waspada sacara real-time ngalangkungan béwara push. Nampi nyerna email unggal dinten atanapi mingguan. Tong nyéépkeun waktos. Réaksi gancang sareng éfisién.
  • Kalibet dina waktos éta - Sambungkeun akun sosial anjeun (Facebook, Twitter) kana peringatan anjeun sareng ngaréaksikeun tanpa nyésakeun aplikasi. Retweet sesebutan, resep atanapi bagikeun sebutan positip langsung dina halaman Facebook anjeun, kirimkeun sesebutan ngalangkungan email, jsb.
  • Kacerdasan buatan - Singkirkeun sora anu datang tina homonim sareng spam. Gampang mendakan sebutan penting. Kéngingkeun nada sebutan anjeun. Sadaya téknologi kami diajar tina kabiasaan anjeun.
  • Alat édisi statistik & data - Kengingkeun gambar poto tina sesebutan anjeun ku sumber, basa sareng salami waktos anu dipilih. Ngahasilkeun laporan PDF sareng data ékspor dina CSV. Bandingkeun diri sareng pesaing anjeun.

Aya hiji versi perusahaan disebatkeun, ogé, anu nawiskeun konsol administrasi, kolaborasi, ngabagi akun sosial sareng manajemén tim.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.