S'il Vous Plaît et Merci

Doug sareng Menara EiffelUpami anjeun henteu acan merhatoskeun, kuring parantos lebet Paris damel sareng teguh. Éta perjalanan angin puyuh sareng kami leres-leres nuju dinten deui (tabuh 6 di dieu). Anjog kana perjalanan, kuring bakal resep pisan nyikat kana basa Perancis kuring jadi kuring henteu kadenge siga jalma Amérika anu bodo. Kabeneran, ampir sadayana anu urang kantos pendakan di dieu nyarios basa Inggris ogé.

Kami nyarios sareng réncang kamari, sareng anjeunna ngawartoskeun kami ngan aya ngan dua istilah anu anjeun kedah terang di Paris supados anjeun henteu ngahina warga satempat ku asumsi aranjeunna nyarios basa anjeun… Éta hatur nuhun (hatur nuhun) sareng mangga (s'il vous plaît). Éta ngagaduhan kuring mikir ngeunaan kumaha urang silih lakukeun salaku bisnis. Kusabab pamayaran biasana ganti tangan, urang sering poho ngucap punten atanapi hatur nuhun.

Aya anu nyarios ka kuring sakali yén éta sanés maksad pikeun padamel atanapi anu ngajual pikeun ngalakukeun 'awon padamelan '. Sanaos aya seueur bisnis anu salah komunikasi, kirang ngantunkeun, atanapi masalah masalah waktos ... panginten henteu pernah dimaksudkeun pikeun lumangsungna kitu. Kuring badé damel sakedik langkung keras dina ngahaturkeun sareng sopan nyuhungkeun hasil… Abdi hoyong damel sareng jalma-jalma anu ngartos yén bisnis mangrupikeun bisnis tapi ngabina hubungan anu kuat sareng sopan kedah salawasna diutamakeun.

Hatur-nuhun pikeun bantosan anjeun dina blog. Abdi analytics henteu pernah ngabohong sareng kuring atos merhatoskeun yén kami parantos ngadamel sababaraha minggu terakhir ngeunaan kamekaran. Ieu umumna aya hubunganana sareng konsistensi tulisan. Ayeuna perjalanan kuring lengkep sareng éditan terakhir pikeun Blogging Perusahaan pikeun Dummies aya di, Kuring ngarepkeun ngalakukeun sababaraha panilitian anu langkung jero sareng ningkatkeun kualitas tulisan blog. Upami anjeun ngagaduhan patalékan anu anjeun pikahoyong pikeun kami, punten nganggo formulir ChaCha.me kami dina sidebar halaman bumi pikeun masangkeun patarosan ka kami.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.