Naon Katerangan Meta? Naha Aranjeunna Kritik kana Strategi Mesin Search Organik?

Pedaran Meta - Naon, Naha, sareng Kumaha

Kadang-kadang pemasar henteu tiasa ningali leuweung pikeun tatangkalan. Sakumaha optimasi search engine parantos kéngingkeun seueur perhatian dina dasawarsa katukang, kuring parantos sadar yén seueur pemasar fokus pisan kana pangkat sareng patalimarga organik salajengna, aranjeunna hilap léngkah anu saleresna lumangsung di antawisna. Mesin pencari leres-leres kritis kana unggal kamampuan bisnis pikeun ngajalankeun pangguna kalayan niat kana halaman dina situs anjeun anu eupan hajat kana produk atanapi jasa anjeun. Sareng meta déskripsi mangrupikeun kasempetan anjeun pikeun ningkatkeun tingkat klik-tés anu relevan tina mesin pencari dugi ka halaman anjeun.

Naon Katerangan Meta?

Mesin pencari ngamungkinkeun pamilik situs nyerat pedaran ngeunaan halaman anu dirayap sareng dikintunkeun ka mesin pencari anu dipidangkeun dina halaman hasil search engine (SERP). Mesin pencari biasana nganggo 155 dugi 160 karakter mimiti deskripsi meta anjeun pikeun hasil desktop sareng tiasa motong ~ ~ 120 karakter pikeun pangguna mesin pencari sélulér. Pedaran Méta henteu katingali ku batur anu maca halaman anjeun, ngan ukur pikeun crawlers anu ngadasar.

Pedaran meta aya dina bagian tina HTML sareng diformat sapertos kieu:

<meta nami="gambaran" eusi="Publikasi terkemuka industri Martech pikeun nalungtik, mendakan, sareng diajar kumaha ngamangpaatkeun platform penjualan sareng pamasaran sareng téknologi pikeun ngembangkeun bisnis anjeun."/>

Kumaha Meta Déskripsi Dianggo dina Snippets?

Hayu urang tingali ieu tina dua sudut pandang anu béda… mesin pencari sareng pangguna pamilarian:

search Engine

  • Mesin pencari mendakan halaman anjeun, naha tina tautan éksternal, tautan internal, atanapi peta situs anjeun sabab éta ngorondang wéb.
  • Mesin pencari ngorondang halaman anjeun, merhatoskeun judul, judul, aset média, sareng kontén, pikeun nangtoskeun kecap konci anu aya hubunganana sareng kontén anjeun. Perhatoskeun yén kuring henteu ngalebetkeun meta déskripsi dina ieu… mesin pencari henteu kedah ngalebetkeun téks dina pedaran meta nalika mutuskeun kumaha ngaindéks halaman éta.
  • Mesin pencari nerapkeun judul halaman anjeun ka halaman hasil search engine (SERP) asupna.
  • Upami anjeun parantos nyayogikeun pedaran meta, mesin pencari nyebarkeun éta salaku katerangan dina entri SERP anjeun. Upami anjeun henteu nyayogikeun pedaran meta, mesin pencari ngindeks hasilna ku sababaraha kalimat anu aranjeunna anggap relevan tina jeroeun halaman anjeun.
  • Mesin pencari mutuskeun kumaha pangkat halaman dumasar kana hubungan situs anjeun kana topik sareng sabaraha seueur tautan anu relevan anu situs anjeun atanapi halaman direngking pikeun istilah anu aranjeunna parantos ngaindéks pikeun anjeun.
  • Mesin pencari meunang ogé pangkat anjeun dumasar kana naha atanapi henteu milarian pangguna anu diklik dina hasil SERP anjeun tetep dina situs anjeun atanapi balik deui ka SERP.

Milarian Pamaké

  • Pamaké milarian ngalebetkeun kecap konci atanapi patarosan dina mesin pencari sareng badarat dina SERP.
  • Hasil SERP dipersonalisasi, nalika mungkin, pikeun pangguna mesin pencari dumasar kana géografi sareng riwayat pamilarianana.
  • Pamaké milarian nyeken judul, URL, sareng katerangan (dicokot tina pedaran meta).
  • Kata kunci anu pangguna mesin pencari anu digunakeun disorot dina katerangan dina hasil SERP.
  • Dumasar kana judul, URL, sareng katerangan, pangguna milarian mutuskeun naha atanapi henteu kedah klik dina tautan anjeun.
  • Pangguna anu pencét kana tautan anjeun sumping kana halaman anjeun.
  • Upami halaman relevan sareng topik pikeun pamilarian anu aranjeunna laksanakeun, éta bakal tetep aya dina halaman, mendakan inpormasi anu aranjeunna peryogikeun, bahkan tiasa ngarobih.
  • Upami halaman henteu aya hubunganana sareng topik pikeun pamilarian anu aranjeunna laksanakeun, aranjeunna balik deui ka SERP teras pencét dina halaman anu sanés ... panginten saingan anjeun

Naha Pedaran Meta Pangaruh Milarian Pangaruh?

Éta patarosan dimuat! Google ngumumkeun dina Séptémber taun 2009 yén meta déskripsi atanapi meta konci faktor kana Google algoritma peringkat pikeun milarian wéb ... tapi éta patarosan anu khusus anu ngabutuhkeun diskusi tambahan. Sedengkeun kecap sareng kecap konci dina katerangan meta anjeun moal kéngingkeun anjeun langsung, éta mangaruhan paripolah pangguna mesin pencari. Sareng perilaku pangguna mesin pencari leres-leres kritis dina daptar halaman anjeun pikeun hasil pamilarian anu lumaku.

Kanyataanna, beuki seueur jalma anu klik-liwat ka halaman anjeun ningkatkeun kamungkinan aranjeunna bakal maca sareng ngabagi halaman. Langkung dipikaresep aranjeunna maca sareng ngabagi halaman, langkung saé peringkat anjeun. Janten ... bari meta déskripsi henteu langsung mangaruhan kana réngking halaman anjeun dina mesin pencari, éta leres-leres mangaruhan pisan kana paripolah pangguna ... anu mangrupikeun faktor peringkat utami!

Meta Pedaran Conto

Ieu conto milarian, kanggo martech:

hasilna milarian martech

Kuring nunjukkeun conto ieu kusabab upami batur ngan ukur milarian "martech", aranjeunna ngan saukur resep kana naon martech, sanés diajar langkung seueur ngeunaan éta atanapi mendakan publikasi. Kuring resep yén kuring aya di luhur dina hasil luhur sareng henteu paduli teuing yén ngaoptimalkeun pedaran meta kuring bakal ngahasilkeun pisibilitas anu langkung ageung.

Catetan samping: Kuring henteu ngagaduhan halaman anu disebat naon martech? Éta panginten strategi anu saé pikeun kuring nyebarkeunana kusabab kuring parantos pangkat tinggi pikeun istilah ieu.

Naha Katerangan Meta Kritik pikeun Strategi Milarian Organik?

  • search Engine - mesin pencari hoyong nyayogikeun pangguna na ku pangalaman anu unggul sareng hasil pamilarian anu paling saé. Hasilna, pedaran meta anjeun kritis! Upami anjeun sacara akurat ngamajukeun kontén anjeun dina déskripsi meta anjeun, narik pangguna mesin pencari pikeun nganjang ka halaman anjeun, sareng jaga tetep aya… mesin pencari langkung yakin kana rengking anjeun bahkan tiasa ningkatkeun réngking anjeun upami halaman anu ngagaduhan peringkat tinggi ngahasilkeun pangguna. .
  • Pamaké Milarian - halaman hasil mesin pencari kalayan téks acak anu dilebetkeun tina jero eusi halaman panginten henteu mikat pangguna mesin pencari kanggo ngeklik kaca anjeun. Atanapi, upami pedaran anjeun henteu aya hubunganana sareng kontén halaman, éta tiasa ngalih kana éntri SERP salajengna.

Ngaoptimalkeun pedaran meta pisan aspék penting SEO dina kaca pikeun sababaraha alesan:

  • Kandungan Duplikat - pedaran meta dianggo dina nangtoskeun naha anjeun henteu panulisan eusi dina situs anjeun. Upami Google yakin yén anjeun gaduh dua halaman sareng eusi anu sami pisan sareng meta déskripsi anu sami, aranjeunna sigana bakal pangkat halaman pangsaéna sareng teu malire sésana. Ngagunakeun pedaran meta anu unik dina unggal halaman bakal mastikeun halaman henteu ngorondang sareng ditangtukeun janten duplikat eusi.
  • Konci Geograpis - Sedengkeun Konci Geograpis garapan di déskripsi meta ulah langsung mangaruhan kana réngking halaman anjeun, tapi éta leres kandel dina hasil pamilarian, narik perhatian kana hasilna.
  • Tarip Klik-Liwat - Pedaran meta penting pisan pikeun ngarobah pangguna mesin pencari kana pangunjung situs anjeun. Kami damel sareng klien pikeun mastikeun pedaran meta na pikaresepeun pisan pikeun pangguna mesin pencari, kalayan panggunaan kecap konci salaku fokus sekundér. Éta sami sareng nada anjeun pikeun nyetir batur pikeun nyandak tindakan.

Tips pikeun Ngaoptimalkeun Pedaran Meta:

  1. Brevity nyaéta kritis. Kalayan milarian sélulér dina naékna, cobian ulah meta déskripsi anu panjangna langkung ti 120 karakter.
  2. nyingkahan duplikat meta déskripsi ngalangkungan situs anjeun. Unggal pedaran meta kedah béda, atanapi upami mesin pencari henteu tiasa malire.
  3. Ngagunakeun kalimat anu ngajantenkeun pamaca panasaran atanapi anu maréntahkeun tindakanana. Tujuanana di dieu nyaéta pikeun nyetir jalma pikeun ngambah ka halaman anjeun.
  4. Nyingkahan linkbait meta déskripsi. Ngaganggu pangguna ku nyababkeun aranjeunna diklik sareng henteu mendakan inpormasi anu dijelaskeun mangrupikeun prakték bisnis anu pikareueuseun anu bakal nganyenyeri kamampuan anjeun pikeun ngiringan sareng ngarobih pangunjung mesin pencari.
  5. waktu kecap konci sanés bakal langsung ngabantosan peringkat anjeun, tapi éta bakal ngabantosan tingkat klik-liwat anjeun sabab kecap konci disorot nalika pangguna mesin pencari maca hasilna. Coba gunakeun kecap konci anu langkung caket kana kecap munggaran dina katerangan meta.
  6. Monitor duanana peringkat anjeun atanapi klik-liwat anjeun ongkoh… sareng saluyukeun katerangan meta anjeun pikeun ningkatkeun patalimarga sareng konversi anu aya hubunganana! Coba sababaraha tés A / B dimana anjeun ngamutahirkeun pedaran meta anjeun salami sasasih sareng tingali naha anjeun tiasa ningkatkeun konvérsi.

Sistem Manajemén Eusi anjeun sareng Meta Déskripsi

Naha anjeun nganggo Squarespace, WordPress, Drupal, atanapi anu sanés CMS, pastikeun yén aranjeunna ngagaduhan kamampuan pikeun ngarobih pedaran meta anjeun. Dina kaseueuran platform, médan déskripsi meta henteu pati jelas janten anjeun panginten kedah milarian. Pikeun WordPress, Peunteun Matematika nyaeta kami rekomendasi sareng éta nyayogikeun pangguna sareng pandangan anu saé tina katerangan meta sapertos ditingali dina desktop atanapi mobile.

Meta Pedaran Pratinjau

Unggal waktos anjeun nyebarkeun halaman atanapi hoyong ngaoptimalkeunana, kuring leres-leres nerapkeun optimasi déskripsi meta dina prosés pikeun ningkatkeun tingkat klik-tés anjeun sareng nyetir pangguna mesin pencari anu hadé pikeun bisnis anjeun.

Panyingkepan: Kami nasabah sareng afiliasi tina Peunteun Matematika.

6 Komentar

  1. 1

    Saran hébat. Salah sahiji alat karesep kuring pikeun WordPress Sadaya-dina-Hiji SEO ngamungkinkeun urang ngadamel cara ngadengdekkeun halaman sareng déskripsi anu sederhana tanpa kedah terang pisan ngeunaan coding. (Ku jalan kitu, anjeun ngenalkeun kami ka All-in-One) janten hatur nuhun kana duanana hitungan.

  2. 2

    Lorraine, AIOS sareng Google XML Sitemaps mangrupikeun dua 'must-haves' kuring pikeun situs WordPress naon waé. Kuring heran yén WordPress henteu ngan saukur ngasupkeun éta kana kode inti dina titik ieu. WordPress ngan ukur masihan anjeun sakitar 75% didinya…. plugins éta kéngingkeun platform anjeun diaktipkeun pinuh!

  3. 3
  4. 5

    Kuring bakal leres-leres kaget mendakan anu serius ngeunaan ngamajukeun eusi na dina halaman wéb anu henteu gaduh pedaran meta. Nalika kuring damel sareng jalma kuring bébéja yén meta déskripsi mangrupikeun badan iklan diklasifikasikeun na di Google. Naha anjeun nyobian ngajual naon-naon dina koran anjeun tanpa pedaran ngeunaan barang na? Nya kantenan henteu!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.