Kieu Kumaha Nambihan Métaforis kana Carita Anjeun Bakal Ngajual

jual métaforis

Kiasan anu paling umum anu urang anggo nalika ngajual jasa urang, ngajelaskeun prosés urang, sareng netepkeun ekspektasi kalayan prospek urang nyaéta ngabahas investasi. Sakali-kali, kami ngadangu ti klien anu nyatakeun:

Kami nyobian [lebetkeun strategi pemasaran] sareng éta henteu jalan.

Sabaraha lami anjeun nyobian? Sakumaha hadé anjeun ngaéksekusi? Naon ukuran investasi anjeun damel? Hayu urang bahas dana pensiun anjeun ... upami anjeun nyobian éta salami, henteu pendak sareng konsultan kauangan, sareng nanem modal sababaraha ratus dolar, kumaha saur anjeun anu bakal pensiunan?

Métafora tiasa dianggo kalayan saé kusabab para profesional parantos ngartos kumaha jalanna Investasi - naha éta investasi dina saham atanapi ngan nempatkeun sababaraha dana kumisan dina 401k. Éta ogé netepkeun harepan jangka panjang yén urang kedah henteu bungah atanapi kuciwa dina puncak sareng panghandapna tapi ngan saukur fokus kana tren jangka panjang. Metaphors jalan!

Naon anu pernah janten seni imajinasi panyair ayeuna mangrupikeun kaparigelan komunikasi anu penting pikeun saha waé anu kedah mangaruhan, ngajual, atanapi ngarayu batur.

ieu infographic ti Anne Miller, palatih presentasi sareng pidato, ngalangkungan anjeun sadaya manpaat, stratégi bahkan conto-conto jual métaforis anu hébat.

Ngagunakeun Métafora Pikeun Berkomunikasi Penjualan Langkung Épéktip

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.