Panilitian anu Hadé, Hasil Anu Hadé: Platform ResearchTech Metode

Metodeu Panalitian Marketing ku Delvinia

Metodeu mangrupikeun platform panilitian pasar otomatis sareng mangrupikeun ngan ukur sakedik global anu sacara khusus dikembangkeun pikeun ngajadikeun otomatis sadaya prosés panilitian.

Platform éta ngajantenkeun langkung gampil sareng gancang pikeun perusahaan pikeun ngaksés wawasan konsumen anu penting dina unggal tahapan pamekaran produk sareng prosés pamasaran pikeun nyandak kaputusan bisnis anu langkung saé. Ngalangkungan saléngkah deui, Methodify didesain janten tiasa disesuaikan, mikeun perusahaan eupan balik konsumén kana sagala jinis produk, pamasaran atanapi patarosan pangalaman - bahkan anu teu acan dipikirkeun. 

Metodeu dikandung bari ngayakeun uji coba konsép berulang sareng bank pangageungna Kanada. Tim Methodify ngungkulan tangtangan pikeun ngabantosan aranjeunna pikeun ngalaksanakeun panilitian langkung konsumén bari ngahasilkeun eupan balik kualitas luhur langkung gancang.  

Bank nyanghareupan masalah anu umum pikeun perusahaan ayeuna-mangrupikeun waktos anu penting pikeun ngahurungkeun produk sareng kampanye, sumber anu langkung saeutik pikeun dianggo sareng pemotongan anggaran ageung. Sanaos aranjeunna hoyong ngalebetkeun langkung seueur wawasan pelanggan langkung sering dina prosésna, aranjeunna ogé terang konsép tradisional, iklan sareng uji desain pakét ngalibatkeun kajian panilitian anu panjang, rumit anu tiasa lambat sareng mahal. 

Hayu urang nempatkeun sababaraha kontéks sakitar ieu: organisasi hoyong langkung seueur kaputusan pikeun didukung ku data, nempatkeun tekanan anu luar biasa pikeun tim panilitian sareng data analitikna anu kirang. Sareng kami terang nempatkeun sadayana beban organisasi dina sakeupeul staf mangrupikeun resep bencana.

Ieu teras nyababkeun tim pamasaran nyandak jalan pintas sareng ngagunakeun alat panilitian sapertos polling Facebook pikeun kéngingkeun tanggapan pelanggan. Téhnik DIY ieu sering kalebet dina jajak pendapat anu teu ilmiah, anu ngalemeskeun padika panilitian anu kabuktosan, ngaregepkeun kriteria demografi sareng ningkatkeun résiko bias sareng patarosan anu ngarah.

Daripada nyobaan ngahalangan metodologi panalungtikan ilmiah, Methodify milari ngabantosan mérek museurkeun usahana pikeun ngalaksanakeun konsuménna salami prosés pamekaran produk sareng pamasaran.

Tujuan Methodify:

Pikeun ngungkulan tantangan ieu, Metodeu dirancang pikeun janten platform anu:

  1. Ngidinan pemasar pikeun nguji mimiti sareng sering (nganut pendekatan uji-sareng-diajar anu nganteurkeun hasil gancang-henteu ngantosan ngungkabkeun ageung sabulan engké);
  2. Ngalaksanakeun palanggan kana paguneman dina unggal tahapan pamekaran produk sareng pamasaran;
  3. Ngalaksanakeun kakuasaan dina prosés panilitian. 

metodeu 1

Kumaha Cara Ngahontal Tujuan Tujuan

Pikeun masihan kamampuan pikeun nguji langkung sering, Metodeu diwangun sakitar filsafat lincah. Dina inti Methodify mastikeun hasil panilitian gancang-gancang dina titik harga anu épéktip. Metodologi perusahaan nganteurkeun ROI anu langkung saé pikeun para pemasar sareng tim wawasan, tuang aranjeunna ku eupan balik konsumen anu ngalangkungan ngalangkungan survey anu langkung pondok, 5-10-menit versus survey tradisional 45-menit anu nyandak minggu pikeun hasil.

Pikeun nempatkeun kaku dina prosés panilitian, aranjeunna hideung kotak metodologi kabuktosan anu parantos diserat ku panaliti terakreditasi. Cara patarosan naroskeun, urutanana aranjeunna aya; teu aya anu tiasa ngarobih metodologi éta. Ieu mastikeun patokan sareng algoritma tetep konsisten. Nanging, mérek tiasa nyungkeun kabuka sareng ngarobih metodologi, nyiptakeun metode anyar net dina platform. Ngan mérekna anu tiasa ngakses metode anyar ieu. 

A Study Case Case

Panalitian Pemasaran JP Wiser Metode pikeun Papan iklan

Salah sahiji merek wiski paling laris di Kanada, JP Wiser's, anu dihasilkeun ku Corby Spirit sareng Anggur Terbatas, digunakeun Metode pikeun ngabantosan ngararancang sareng nyaring salah sahiji kampanye anu paling dipersonalisasi anu kantos diluncurkeun dina industri alkohol - Hold it High, anu masihan kasempetan ka jalma pikeun silih roti dina cara anu masif .

Dina awal perencanaan kampanye, JP Wiser netepkeun tim anu kalebet mitra agénsi tina disiplin anu béda sareng — benang anu dianyam ngalangkungan prosés perencanaan kampanye-platform uji coba sareng optimasi na, Metode. 

Pamustunganana, mérek hoyong nginspirasi urang Kanada nasional pikeun nempatkeun waktos anu sami sareng miara silaturahim nalika aranjeunna nempatkeun kana wiski na. Pikeun ngalakukeunana, tim agénsi aranjeunna nyusun ideu pikeun ngahasilkeun kampanye anu munggaran dihasilkeun ku pangguna pikeun JP Wiser's, nawiskeun palanggan kasempetan pikeun roti bakar masarakat umumna dina papan iklan, radio, sareng média sosial. Henteu terang jinis roti bakar anu bakal aranjeunna nampi sareng saluran naon anu pangsaéna pikeun komunikasi ieu, aranjeunna kalibet kana Metode pikeun ngalaksanakeun tés sareng optimalisasi anu bakal mastikeun yén kampanye éta suksés. Ku ngagunakeun Methodify pikeun ngadangukeun sora konsumén langkung sering sapanjang pamekaran, kampanye akhirna dirancang pikeun konsumén, ku konsumén.

Kusabab hasilna tiasa dikirimkeun dina 1-2 dinten, masing-masing mitra agénsi tiasa ngahijikeun umpan balik konsumén langsung kana rencana aranjeunna. Daripada ngahambat pamekaran kréatip, panilitian gantina bertindak salaku akselerator.

Nguji Panilitian Pasar

  • Tés Téritori: Diuji sababaraha daérah kreatif pikeun nangtoskeun arah mana anu résonansi paling ku target pasar
  • Téktip Palaksanaan Tés: Dipariksa taktik mana anu aya dina daérah anu unggul anu paling dipikahoyong ku udagan, dina basa Inggris boh Perancis. 

Ngagunakeun platform lincah sapertos Metodeu nyandak kaputusan salami prosés pamasaran masihan inpormasi tim pamasaran JP Wiser yén aranjeunna panginten henteu diuji ku konsumen sanés. Salaku conto, aranjeunna henteu bakal nyobian tés daérah konsép sateuacan ngalaksanakeun platform panilitian pasar anu lincah, nanging ieu kabuktian kritis salaku anu nyandak kaputusan konci di Corby dibagi kana daérah awal anu ditepikeun. Éta ogé ngabantosan prioritas kana taktik online, offline sareng pangalaman anu dianggo dina kampanye dumasar kana umpan balik konsumén.

Kampanye sareng mérekna ditingali tren pertumbuhan anu kuat salaku hasilna, tapi hasil anu paling bermakna datang tina carita pribadi sareng pangaruh mérek dina hubungan jalma. Tina proposal dina papan reklame di Toronto pikeun roti bakar lintas-wates langsung ka silaturahim Amérika-Kanada, ngalibetkeun 50 jalma dina dua sisi wates di Detroit, Michigan sareng Windsor, Ontario, tempat panyulingan JP Wiser.

Metodeu Bédana

Aya opat daérah anu ngagaduhan Metode nyalira ti pesaing:

Aya kabutuhan anu jelas pikeun platform panilitian online anu nyayogikeun tingkatan sami anu sami sareng pangumpulan data khusus bari ogé nyayogikeun panganteur anu gampang dianggo sapertos seueur solusi DIY ayeuna. 

  1. Kamampuhan ngarobih platform pikeun perusahaan;
  2. Salaku salah sahiji anu mimiti asup kana pasar otomatisasi, Methodify netepkeun standar sareng ngabaru masa depan riset pasar otomatis;
  3. Silsilah 20 taun di industri antara perusahaan nyekel Methodify, Delvinia, sareng AskingCanadians, panel pendataan data online na;
  4. Komitmen pikeun panilitian sareng pamekaran pikeun nuluykeun inovasi ngaliwatan perusahaan induk, Delvinia.

Siap diajar langkung?

metodeu panalungtikan mobile

Ngadaptarkeun Demo Methodify

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.