Kengingkeun Blog anjeun kana "A-List"

panghargaanOke, ayeuna kuring gaduh anjeun di dieu, entong marah sareng angkat. Dangukeun naon anu kuring béjakeun ka anjeun.

Aya seuneu anu ngalangkungan blogosfér ayeuna dina posting Blog Nicholas Carr, Anu Bageur Teu Dibaca. Shel Israel aya dina argumen, sapertos ton blogger anu sanés (conto).

Anjeun kedah maca tulisan lengkep Mr. Carr sateuacan maca naon anu kuring kedah carioskeun. Kuring miharep kuring komunikasi pesen na cukup ... Jigana naon anu anjeunna carioskeun nyaéta aya saeutik pisan blogger "A-List" anu saé anu sanésna ngan saukur kedah maledog kana anduk.

Upami anjeun hoyong kéngingkeun "A-List" tina blogosfir, mimitina anjeun kedah nangtoskeun naon daptar éta. Terserah anjeun ... sanés Nick Carr, sanés Technorati, sanés Google, sanés Yahoo!, Sanés Typepad atanapi WordPress. "A-List" henteu ditangtoskeun ku jumlah hits anu anjeun raih, volume tampilan halaman, penghargaan anu anjeun tampi atanapi jumlah dolar dina akun adsénse anjeun. Upami éta, anjeun panginten tiasa blogging ku alesan anu salah.

Wilujeng sumping di Douglaskarr.com, salah sahiji Hadé Anu Teu Dibaca. (Oke, panginten henteu ageung)

Anu janten masalah nyaéta 'sakola lawas' tina iklan média massa. Aturan éta nyatakeun yén langkung-seueur bola panon ningali iklan anjeun, anjeun bakal hadé. Sakola lami nyatakeun upami anjeun kéngingkeun ratusan rébu halaman, anjeun suksés. Pasangan ratus sareng anjeun pasti gagal. Anjeun mangrupikeun bagian tina Anu Henteu Kabaca. Justru pamikiran anu sami anu nyeret Industri Pilem, Industri Koran sareng Televisi Jaringan. Masalahna nyaéta anjeun mayar harga anu gedé pikeun bola panon éta, tanpa wangsalna. Masalahna nyaéta anjeun henteu kedah sadayana bola panon éta, anjeun kedahna nyandak iklan anjeun ka bola panon anu katuhu.

"A-List" kuring henteu cocog sareng Seth Godin, Tom Peter's, Technorati's, Shel Israel's, atanapi Nick Carr's. Abdi henteu hoyong sajuta pamaca. Pasti, kuring janten bungah sabab stats kuring terus tumuh. Tangtosna kuring hoyong numuwuhkeun pamiarsa sareng ingetan pamiarsa dina blog kuring. Tapi kuring ngan ukur resep kana jalma anu ngagaduhan masalah anu sami sareng milari solusi anu sami sareng kuring.

Abdi dasi kuasi-pamasaran-téknologi-geék-Kristen-bapa ieu saha anu cicing di Indiana. Abdi henteu badé ngalih ka New York atanapi San Fransisco. Kuring henteu pilari janten beunghar (tapi moal ngangluh upami kuring ngalakukeun!). Kuring jejaring sareng sakumpulan pamasaran sareng téknolog di sareng sekitar Indianapolis. Kuring diajar sareng ngalaan blogging ka massa 'kuring' (sadayana pasangan belasan kapayun!). Sareng kuring ngabagi pangalaman, pikiran, patarosan, sareng inpormasi kuring sareng seueur jalma anu resep.

Terang, nalika kuring nampi koméntar ti Shel Israel, Tom Morris, Pat Coyle, kulawarga, réréncangan, atanapi jalmi sanés anu ku kuring hormat sareng bagi ... Kuring parantos ngalaksanakeun "A-List". Upami éta sanés ideu anjeun ngeunaan "A-List", henteu kunanaon. Sugan kuring henteu hoyong janten milik anjeun. Urang masing-masing ningali kasuksésan anu béda.

Ditandatanganan,
Salah sahiji Anu Henteu Kabaca

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Cara pikeun indit - sapuk pisan.

    Kuring ngembangkeun sababaraha pamikiran ngeunaan konspirasi A-lister ieu kuring sorangan.

    , , ,
    , , ,

    Kudos ageung dina bit "kuasi-pamasaran-téknologi-geek-Kristen-bapa dude" bit, btw. Abdi tiasa nerangkeun nyalira ku cara anu sami!

    🙂

  3. 3
  4. 4

    Sareng émut, Yesus ngahutbah rébuan, tapi anjeunna ngan ukur ngalatih 12. Sareng jalma anu dua belas satia. Sareng tingali dimana inditna !!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.