Mia: Ulasan Bisnis Lokal, Kasatiaan, sareng CRM

Pamasaran Digital Bisnis Lokal

Mia, ti Signpost, nyeken data ngeunaan jutaan konsumén pikeun milari kasempetan énggal pikeun ngirim pesen anu pas dina waktos anu pas. Téknologi berbasis AI ieu nyiptakeun email sareng téks anu direspon konsumén anjeun, ningkatkeun penjualan anjeun ku 10% sareng naék peringkat ulasan anjeun ku ampir dua bintang rata-rata.

Mia ngahontal palanggan pikeun ningali naha aranjeunna nyarankeun bisnis anjeun sareng, upami aranjeunna nyarios leres, anjeunna nuturkeun sareng panginget pikeun nyésakeun lima bintang dina situs anu ditinjau.

Ku ngumpulkeun email, nomer telepon sareng data urus, Mia terang tawaran para pelanggan bakal paling ngaapresiasi. Palanggan anyar kéngingkeun tawaran wilujeng sumping sareng konsumén satia bakal diganjar pikeun bisnis anu dituluykeun. Mia bahkan ngadorong partisipasi dina program rujukan anu diciptakeun pikeun bisnis anjeun.

Mia ogé nganalisis kagiatan akun anjeun sareng ngirim saran pikeun kampanye anjeun salajengna. Anjeun tiasa janten hands-off sareng ngantep Mia damel kanggo anjeun. Unggal minggu Mia bakal nganalisis kagiatan panganyarna sareng ngirim laporan sabaraha kontak anyar anu parantos ditambihan, anu parantos masihan tinjauan 5-bintang sareng palanggan mana anu parantos uih deui. Anjeun tiasa ngalacak kasuksésan anjeun bari henteu kantos nganjang kana situs éta.

Fitur Mia Tambahan

  • kustomisasi - kampanye email, desain sareng marios situs.
  • eupan balik - Lacak sareng patokan skor promotor bersih anjeun (NPS) di sadaya lokasi anjeun. Kéngingkeun eupan balik ngeunaan naon anu tiasa dianggo sareng naon anu kedah diperyogikeun.
  • ngahiji - Signpost urang API ngamungkinkeun anjeun ngahijikeun salah sahiji sistem anjeun ayeuna dina sababaraha menit.
  • Ngalacak Tracking - Aktipkeun lacak pameseran pikeun nutup loop dina usaha pamasaran anjeun. Data transaksi bakal ningkatkeun sophistication pesen anjeun, nyayogikeun komunikasi leres 1: 1.
  • Pesen Téks - Kalayan 8x papacangan email, Mia ogé komunikasi sareng prospek anjeun sareng konsumén ngalangkungan téks.
  • Layanan Ahli Kadang-kadang anjeun hoyong nyarios ka manusa. Tim kami siap ngabantosan upami anjeun peryogi.

Pamasaran Bisnis Lokal sareng Tanda Hasil Diperkirakeun

Pamasaran Digital Usaha Leutik Infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.