MBP: Panyayogikeun Mikro-Blogging sareng Protokol

Waktosna!tanda

Anjeun jalma panginten parantos maca perkawis tiff sakedap deui Robert Scoble sareng Twitter. Scoble memang pendak sareng Twitter sareng ngarengsekeun kaayaan. Sababaraha jalma nyarioskeun tentang modél bisnis kalayan jasa mikro-blogging ieu dimana pamaké populér mayar jasa éta.

Abdi leres-leres hoyong ngalebetkeun proposal anu langkung saé sareng éta pikeun platform mikro-blogging net (Ngabandungan, Tumblr, Jaiku, Twitter, Pownce, Seesmic, Brightkite, Plurk, Qik, jsb.) pikeun mutuskeun Protokol Mikro-Blogging. Sadaya jasa ieu teras janten Micro-Blogging Provider.

Mobile, video, sora, tautan, lampiran, poto, sareng pesen sadayana tiasa dikandung dina hiji protokol anu bersih. Kamampuh 'nuturkeun' tiasa diamankeun dina sadaya platform. Unggal platform tiasa bénten tina anu sanés dina alat pangguna na antar muka, tapi beban sareng popularitasna langkung ti anu sanésna tiasa ngawitan dibubarkeun. Henteu unggal panyadia bahkan kedah ngadukung média anu sanés. Ieu bakal nyayogikeun waktos anu langkung ageung sareng pangguna tiasa narik kana aplikasi palanggan anu aranjeunna paling resep.

Éta sanés pendekatan novél - éta sigana sapertos Panyedia Layanan Internét parantos dilakukeun ku email. Kuring tiasa ngamangpaatkeun naon waé klien anu kuring pikahoyong sareng sacara universal ngontak saha waé dina daptar kontak kuring.

Janten anjeun ngagaduhan - waktos pikeun Protokol Mikro-Blogging di industri! Sareng hayu urang nelepon panyadia Micro-Blogging Providers. Hayu urang ngagampangkeun ieu pikeun konsumén!

6 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Blogging mikro kedah dilebetkeun jasa dimana pangguna bakal tiasa nganggona salaku olahtalatah téks ageung (pikeun ngapdet sadaya babaturan), palang status dina jaringan sosial (sapertos fungsi status FaceBook), komo tanda tangan email.

  4. 4

    Sora sapertos ideu anu saé, kecuali sahenteuna hiji jalma masing-masing dina sababaraha perusahaan éta saéstuna kedah nyandak kapamimpinan pikeun ngajantenkeunana. Kuring panginten janten sinis, tapi kuring parantos ningali seueur hal anu aya hubunganana anu tiasa kajantenan tapi henteu kitu kuring henteu ningali kajadian ieu, sahenteuna henteu dugi ka behemoth sapertos Google netepkeun protokol sareng nyarios "dulur nuturkeun éta, atanapi sejenna. " Hapunten anu négatip, tapi sakali digigit dua kali isin.

    BTW, henteu yakin naha anjeun perhatoskeun tapi kuring tungtungna ngalih blog abdi ka WordPress saatos ngabiayaan mandiri ampir sataun. Abdi ngantosan kanggo waktos (sareng motivasi) pikeun tungtungna ngarobih tina parangkat lunak lami kuring anu parantos janten langkung seueur gangguan anu pantes. Ayeuna kuring tiasa ngalakukeun langkung ti ngan ukur mairan dina blog anjeun sareng anu sanésna; Abdi tiasa leres ngamimitian ngeblog deui!

    FYI, milik anjeun ngan ukur hiji tina tilu (3) blog anu kuring daptar salaku aktip nuturkeun ayeuna. Sigana mah kuring kedah nambihan kategori blogroll anu sanés "Blog kuring bakal nuturkeun upami ngan ukur gaduh waktos!”Kanggo sadaya blog hébat anu sanés di ditu. '-)

    • 5

      Kaleresan, kuring henteu kantos maca seueur blog (kuring resep) sakumaha mistina. Kadang damel ngaganggu;).

      Abdi ngahargaan pangrojongna sareng wilujeng sumping di blogosfér, Mike!

      Doug

      • 6

        Terus terang kuring henteu ningali kumaha saha waé anu ngagaduhan waktos maca seueur blog. Nalika kuring ngantepkeun kuring angkat pikeun période dimana kuring henteu nanaon teras kuring ngaraos parah pisan ngeunaan diri kuring pikeun ngalakukeun éta. Teras upami kuring tiasa ngantepkeun kuring nyalira kana "paguneman" (baca "debat") éta nalika éta leres-leres janten pengker. Kuring henteu weruh kumaha jalma anu padamelan padamel ngatur pikeun milari waktos kanggo éta.

        Tapi salah sahiji alesan kunaon kuring teras-terasan maca anjeun nyaéta, pikeun topik anu dipikaresep ku kuring, milik anjeun jauh langkung luhur dina "sinyal" tibatan "babandingan" babandingan tibatan paling blog. Kudos.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.