Momen-Moments sareng Perjalanan Palanggan

perjalanan pelanggan.png

Industri pamasaran online terus ngalakukeun kamajuan dina nyayogikeun téknologi anu ngamungkinkeun para pemasar pikeun ngaduga sareng nyayogikeun peta jalan pikeun ngabantosan pangguna sareng bisnis ngarobih. Kami parantos ngajantenkeun asumsi dugi ka titik ieu, sanaos. Téma umum corong personas sareng corong langkung seueur porous sareng fléksibel tibatan anu kantos urang bayangkeun.

Cisco parantos nyayogikeun panilitian yén rata-rata produk anu dipésér gaduh langkung ti 800 perjalanan pelanggan anu béda anu nyababkeun éta. Pikirkeun kaputusan pameseran anjeun sareng kumaha anjeun bouncing antara panilitian, online, toko, email, sungsi, sareng strategi anu sanés nalika anjeun neraskeun jalan pikeun nyandak kaputusan. Teu anéh kunaon penjualan sareng pamasaran profesional bajoang sareng atribusi pisan. Éta ogé alesan sanésna kunaon pamasaran omni-kanal kudu ditata sacara taliti pikeun ningkatkeun hasil.

Lalampahan Palanggan Cisco

Upami anjeun tiasa ngaduga sareng nyayogikeun pamasaran anu miheulaan perjalanan palanggan, anjeun tiasa ngirangan gesekan sareng ngarahkeun ka pamésér kalayan éfisién. Nyatana, panilitian ti Cisco nunjukkeun yén pangecér anu nawiskeun Internét Sadayana pangalaman tiasa nangkep paningkatan kauntungan 15.6 persén.

Ngagabungkeun papanggihan ieu sareng Pikirkeun Ku Mikro-Momen Google panilitian sareng kami kéngingkeun 4 momen-mikro anu unggal pemasar kedah merhatoskeun:

  1. Abdi hoyong terang momen - 65% konsumén online milarian inpormasi langkung online tibatan sababaraha taun ka pengker. 66% pangguna smartphone milarian anu aranjeunna ningali dina iklan tipi.
  2. Abdi hoyong angkat momen - 200% kanaékan milarian "caket kuring" sareng 82% pangguna smartphone nganggo mesin pencari pikeun milarian bisnis lokal.
  3. Abdi hoyong ngalakukeun momen - 91% pangguna telepon sélulér telepon pikeun ideu bari ngalakukeun tugas sareng langkung ti 100 juta jam kumaha-kumaha konténna parantos ditonton dina Youtube dugi ka ayeuna taun ayeuna.
  4. Abdi hoyong mésér momen - 82% pangguna telepon pinter konsultasi teleponna nalika di toko mutuskeun naon anu kedah dibeli. Ieu ngakibatkeun 29% kanaékan tingkat konvérsi mobile dina sataun katukang.

Sedengkeun Google fokus kana pangguna sélulér, anjeun kedah terang kumaha ieu mangaruhan unggal perjalanan palanggan - ti akuisisi ka upsell atanapi ngan ukur ngabaru. Kanyataanna nyaéta urang kedah langkung saé ngeunaan nargétkeun kontén anu ngadorong momen kaputusan mésér. Tambahkeun jalma gaya diajar jeung elemen anu memotivasi beuli sareng teu heran naha pemasar berjuang sareng ngahasilkeun kontén anu ngadorong konvérsi. Analytics henteu nyayogikeun wawasan ieu sareng éta naha pamiarsa eusi milari anu langkung lengkep solusi pikeun ngaramal sareng ngukur kinerja konténna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.