Kajelasan: Peta Panas Gratis sareng Rekaman Sidang pikeun Optimasi Wéb

Microsoft Clarity: Peta Panas Gratis sareng Rekaman Sesi pikeun Optimasi Wéb

Nalika kami mendesain sareng ngembangkeun téma Shopify khusus pikeun kami toko pakéan online, Kami hoyong mastikeun yén kami mendesain situs e-commerce anu elegan sareng sederhana anu henteu ngabingungkeun atanapi ngabantosan para nasabah. Salah sahiji conto uji desain kami nyaéta a inpo leuwih blok anu ngagaduhan detil tambahan ngeunaan produk. Upami urang nyebarkeun bagian éta di daérah standar, éta bakal nyorong hargana sacara signifikan sareng nambihan kana tombol karanjang. Nanging, upami kami nyebarkeun inpormasi di handap ieu, sémah tiasa sono yén aya detil tambahan.

Urang mutuskeun dina nyieun bagian toggle aptly ngaranna Émbaran leuwih. Nanging, nalika kami nyebarkeun éta dina situs, kami langsung perhatikeun yén sémah henteu ngaklik bagian pikeun ngalegaan éta. Perbaikan éta rada halus… indikator leutik di gigireun judul bagian. Sakali éta dilaksanakeun, urang diawaskeun heatmaps kami sarta nempo yén jumlah overwhelming datang ayeuna berinteraksi sareng toggle nu.

Upami kami henteu ngarékam sési sareng ngahasilkeun peta panas, kami moal tiasa ngaidentipikasi masalah atanapi nguji solusina. Heatmapping mangrupikeun imperatif nalika anjeun ngembangkeun jinis situs wéb, situs e-commerce, atanapi aplikasi. Kitu cenah, solusi heatmapping tiasa rada mahal. Seuseueurna dumasar kana jumlah sémah atanapi sesi anu anjeun hoyong lacak atanapi rekam.

Untungna, raksasa di industri urang gaduh solusi gratis anu sayogi. Microsoft kajelasan. Cukup selapkeun kodeu tracking Clarity dina situs anjeun atanapi liwat platform Manajemén Tag anjeun sareng anjeun tiasa ngajalankeun dina sababaraha jam nalika sesi direbut. Malah leuwih hadé, Clarity boga integrasi Google Analytics ... nempatkeun tumbu merenah pikeun playbacks sési dina dasbor Google Analytics anjeun! Kajelasan nyiptakeun dimensi khusus anu disebut URL Playback kajelasan kalawan sawaréh pintonan kaca. Catetan samping… dina waktos ayeuna, anjeun ngan ukur tiasa nambihan hiji sipat wéb pikeun ngahijikeun sareng Clarity.

Microsoft Clarity nyayogikeun fitur di handap ieu…

Heatmaps instan

Ngahasilkeun peta panas sacara otomatis pikeun sadaya halaman anjeun. Tingali dimana jalma klik, naon anu aranjeunna malire, sareng sabaraha jauh aranjeunna ngagulung.

Microsoft Clarity Heatmaps

Rékaman sési

Lalajo kumaha jalma ngagunakeun situs anjeun sareng rékaman sési. Jelajahi naon anu tiasa dianggo, diajar naon anu kedah dironjatkeun, sareng uji ideu énggal.

Rekaman Sési Clarity Microsoft

Wawasan sareng Bagéan

Pilarian gancang dimana pangguna frustasi sareng jantenkeun masalah ieu janten kasempetan.

Microsoft Clarity Insights sareng Bagéan

Kajelasan nyaéta GDPR sareng CCPA siap, henteu nganggo sampling, sareng diwangun dina open source. Pangalusna sadaya anjeun bakal mikaresep sadaya fitur Clarity kalayan biaya nol pisan. Anjeun moal pernah ngalaman wates lalu lintas atanapi kapaksa ningkatkeun ka vérsi anu mayar… éta gratis salamina!

Ngadaptar Pikeun Microsoft Clarity