Microsoft: Punten tambihkeun abdi kana Daptar Surat Ferrari anjeun

Waktosna ribut. (Upami anjeun tiasa ngagambar kuring ayeuna, kuring ngagolérkeun ramo sareng ngagerem sapertos Louis Hideung anu pangsaéna.)

Seueur perkawis nanaon dina blogosfera ayeuna sabab Microsoft ngirim sababaraha laptop Ferrari sareng Vista tos dimuat kana sajumlah blogger A-List. Jalma-jalma gelisah. Siga Microsoft mésér pamilihan atanapi anu sanésna, atanapi aranjeunna di tukangeun pembunuhan JFK, atanapi aranjeunna ngical senjata pangperangan ka Koréa Kalér.

Abdi sareng Scoble dina hiji ieu!

Hudang urang, ieu bisnis! Ieu tugas utama unggal pamasar pikeun inpéstasi artos dimana éta bakal mangaruhan pangpangna anu mésér… jaman. Anjeun gaduh anggaran, langkung saé jalankeun. Ieu mangrupikeun pengecualian:

  1. Microsoft ngadamel tuntutan blogger (aranjeunna henteu ngadamel)
  2. Ummmmm, éta éta.

Ieu henteu béda tibatan Shaq kéngingkeun sapasang sapatu sneaker buatan khusus kanggo unggal dinten dina sataun. Naha unggal budak sanés maén baskét nangis ka Mommies yén Shaq ngagaduhan sapatu olahraga gratis tapi henteu? HENTEU! Ibu keur ngamaenkeun adonan sabab Shaq mangrupikeun pangaruh sareng anjeunna mayar 8 kali sakumaha anu kedahna pikeun sababaraha sapatu sneaker anu paling goréng.

Kantos ningali akhir balapan Nascar? Supirna nganggo hiji cap, nyandak inuman soda nami, ngalungkeun topi anu sanés (duanana ngagaduhan logo burit ageung), sareng anjeunna ngamimitian unggal kalimat ku 5 nami sponsor. "Nya, kuring ngagaduhan béja Jim, ieu Dupont, Reeses, Toshiba, Levi's, Chevrolet leres-leres kabur di luar sana." Naha aya anu kaluar ti Nascar ngagorowok, "Anjeun nyobian pangaruh kuring sareng sadaya iklan mérek éta!". Henteu

Sugan Tiger Woods kedah gaduh bantahan dina kaos na yén kleub anu anjeunna anggo leres-leres dipasihkeun, atanapi bal, atanapi Cadillac. C'mon jalma, meunang kahirupan. Kami henteu politikus. Kami henteu dina koran dimana garis jurnalistik sareng iklan kedah dipisahkeun kusabab tumbu pangaruh tiasa mutuskeun pamilihan umum. Abdi henteu parantos sumpah atanapi sumpah ka saha waé. Abdi blogger. Kuring gaduh 500 pamiarsa sapoé sareng pamasaran apiliasi kuring bahkan henteu nanggung biaya aksés internét kuring.

Hiji-hijina jalma anu ngagaduhan kawajiban pikeun pamiarsa na nyaéta blogger, sanés Microsoft. Blogger anu munggaran ngagaduhan laptopna sareng hal anu mimiti aranjeunna blogging? Héi, kuring kéngingkeun laptop keren ieu ti Microsoft. Tebak cing?! Éta panyingkepan sareng ayeuna anjeun terang.

Kuring pribadi hoyong Microsoft nyebarkeun laptop sareng Vista. Abdi hoyong ngadangukeun kumaha jalanna, naha pantes artos éta atanapi henteu. Microsoft nempatkeun kuring dina daptar anjeun! Pamiarsa kuring hoyong terang!

Hiji-hijina kasalahan anu dilakukeun dina sakabéh debacle ieu nyaéta back-peddling Microsoft. Kieu carana kumaha éta bakal indit sareng kuring ngalakukeun pamasaran:

Patarosan ti Blogger (sora whiny): Mr. Evil Microsoft! Kami parantos ngadangu yén anjeun nyebarkeun sababaraha laptop anu saé pisan ku Vista parantos dipasang dina éta pikeun blogger A-list. Kami pikir anjeun nyobian pangaruh blogger ieu ku kado anu mewah ieu kalayan harepan yén aranjeunna bakal terpayun pikeun blog positip ngeunaan pangalaman Vista maranéhna. Naha leres ieu?

Tanggapan ti Douglas Karr, VP Marketing of Microsoft (masalah-kanyataan): Leres, dumbass. Éta tugas kuring.

Panyingkepan pinuh:

  • Microsoft henteu mayar kuring naon-naon pikeun tulisan ieu. Nyatana, kuring ngeposkeun tina Mac.
  • Kuring ngagaduhan sababaraha tikét Colts hiji waktos ti Pat Coyle. Naha henteu kunanaon sareng sadayana? Kuring parantos ngabantosan pisan sareng blogna sareng anjeunna kaget kuring sareng aranjeunna sababaraha minggu ka pengker. Naha anjeun ambek ka kuring? Naha kuring parantos nyalahgunakeun salah sahiji halaman perumahan kuring salaku pamalesna? Meureun, kuring henteu yakin pisan. Anjeunna jalma anu saé sareng blog anu hébat janten kuring sering ngarujuk. Buka maca! Dupi anjeun ngagaduhan Widget énggal na? Éta pisan cool, didieu anjeun balik:

  • Blog ieu didamel nganggo PHP sareng MySQL sareng sakumpulan plugins anu BENAR 100% GRATIS. Sareng kuring resep ka aranjeunna! Ayeuna angkat ngagorowok ka aranjeunna pikeun masihan ka kuring gratis, nya ?!

2 Komentar

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.