Microsoft Nyandak Léngkah mundur sareng Outlook 2007

DikukusHatur nuhun ka dulur di Sitepoint pikeun ieu sirah nepi.

Éta kaputusan sapertos kieu anu leres-leres ngajantenkeun anjeun heran ngeunaan Microsoft. Kalayan Outlook 2007, Microsoft henteu badé nawiskeun deui ngadamel email anu nganggo peramban. Sabalikna aranjeunna badé ngamanpaatkeun Word.

Ieu bakal ngahasilkeun batesan ieu di Outlook:

  • teu aya dukungan kanggo gambar latar (HTML atanapi CSS)
  • henteu ngadukung bentuk
  • teu aya dukungan kanggo Flash, atanapi plugins sanés
  • teu aya dukungan pikeun CSS floats
  • teu aya dukungan pikeun ngagentos pélor ku gambar dina daptar anu teu acan diatur
  • teu aya dukungan pikeun posisi CSS
  • teu aya dukungan pikeun GIF animasi

Langkung lengkep.

Pamasaran email dumasar kana ijin pamustunganana ngagaduhan panarimaan sareng moméntum kalayan arus utama. Interaksi sareng pamiarsa aya di cakrawala salaku 'hal ageung' salajengna ngalangkungan pemicu acara sareng interaksi data tambahan.

Gawe kanggo panyadia layanan email dumasar ijin, kuring ngarepkeun inovasi anyar dina klien email - kemungkinan sapertos Flash dina Email, Video dina Email, Chat dina Email, bahkan Rich Email Applications anu bakal ngijinkeun jalma pikeun berinteraksi sareng bankna, damel, réréncanganana, sareng aplikasi na aman sareng aman.

Sigana Microsoft bakal ngarobih éta. Microsoft mendominasi pasar email ... janten aranjeunna gaduh kasempetan pikeun bener-bener ngabeungharan pangalaman palanggan ku inovatif pikeun produkna. Salaku pamimpin pasar, éta tanggung jawab aranjeunna. Sabalikna, aranjeunna sigana parantos nyandak jalan anu gampang sareng gagal dina tantangan.

Ieu mangrupikeun jinis kaputusan anu kedah ngagaduhan pamekar klien email anu salira. Upami anjeun henteu acan nguping namina Thunderbird… Anjeun leres-leres bakal taun ieu!

Aya anu di IT anu panginten ieu berkah, aranjeunna panginten gering sareng bosen hariwang ngeunaan masalah kaamanan anu aya hubungan sareng email. Nanging, kahirupan aranjeunna janten langkung rumit. Kaputusan jenis ieu ngan saukur ngajantenkeun pangguna ngaunduh sareng masang aplikasi sanés anu bakal ngadukung interaksi anu beunghar anu aranjeunna milari. Ayeuna TI kedah hariwang ngeunaan naon anu salajengna sareng kumaha cara ngendalikeunana.

Hiji conto: Abdi émut nalika IT IT dina hiji perusahaan ageung kuring damel pikeun kantétan anu diblokir dina email. Hasilna, sadayana di perusahaan ngan saukur kaluar sareng kéngingkeun alamat hotmail. (Panungtung kuring ngadangu, ieu masih kasus sareng aranjeunna).

C'mon Microsoft. Anjeun tiasa ngalakukeun jauh leuwih hadé tibatan ieu! Ieu mangrupikeun jinis kaputusan flippant anu bakal nyababkeun seueur kasieun sareng Panyayogi Layanan Email, Agénsi, Pemasar ... sareng pangpangna, pangguna anjeun.

10 Komentar

  1. 1

    Kuring terang sorangan kuring lirén nganggo Outlook dina vérsi énggal ieu sareng waktos thunderbird ngajantenkeun babak beta Abdi badé ningali deui serius pisan; khususna dipasihan tambihan tagging.

  2. 2

    Hiji-hijina jalma anu paduli kana Outlook 2007 nganggo Word pikeun masihan emailna, sareng kaleungitan fitur-fitur di luhur nyaéta desainer sareng pangembang. Sanés PENGGUNA!

    Naon pangguna nyarios? Kuring miharep kuring ngagaduhan langkung seueur email pamasaran anu sia-sia!?.
    Naon pangguna nyarios? Kuring ngan saukur tiasa milih gambar latar tukang email kuring !?
    Naon pangguna nyarios? Kuring miharep kuring bisa ngaleungitkeun jumlah kabuka email kuring!?

    Sanés abdi?

  3. 3

    Martin,

    Kuring hormat teu satuju sareng anjeun sareng terang, dumasar kana taun data, yén anjeun dina minoritas. Pangguna henteu resep spam, tapi aranjeunna resep email anu pikaresepeun kalayan eusi anu aranjeunna milari. Klién anu kuring damel kalayan bieu nampi konversi tina email dumasar-téks. Email HTML dibuka, diklik, sareng dikonversi ku tingkat éksponénsial.

    Email anu henteu aya gunana kedah pernah dikirim. Nanging, ngirim email anu saluyu sareng eusi anu pas dina waktos anu pas peryogi nyukcruk kabuka, klik-liwat sareng konversi kana email kanggo milari rasa anjeun. Kami mamatahan ka palanggan pikeun ngirim kirang email dina jumlah anu langkung alit kalayan eusi anu ditargétkeun pikeun kéngingkeun hasil… sareng éta tiasa dianggo. Bisi, survey anu saé pikeun ngumpulkeun data dina klien sareng nyayogikeun aranjeunna anu dipikahoyong.

    Daripada kéngingkeun email téks anu teu aya gunana, henteu bakal langkung saé kéngingkeun survey anu naroskeun upami topikna relatif ka anjeun? Sareng dumasar kana jawaban éta, perusahaan ngaréspon pantes? Klién Outlook 2007 moal ngagaduhan pangalaman éta berkat sababaraha kaputusan anu hadé pikeun sanés komando.

    Ibarat sapertos leumpang ka réstoran karesep anjeun dimana aranjeunna terang nami anjeun, méja karesep anjeun, sareng kumaha anjeun resep tuangeun anjeun. Aranjeunna henteu ngalakukeun éta tanpa ngumpulkeun inpormasi éta ti anjeun. Henteu bénten sareng wéb atanapi email!

    Hormat,
    Doug

  4. 4

    Kacuali katingali sareng raos emailna, anjeun tiasa ngalakukeun sadayana ngaropea dina téks. Tapi kuring henteu nyalahan kanyataan yén pangguna resep email anu saé, leres. Anu ku kuring dicobaan nyaéta email anu mangrupikeun dokumén, sanés halaman wéb. Anjeun bakal tiasa nambihan konték anu maju kana email anjeun ku WPF \ E sareng komponén sanés anu bakal datang. Ieu sadayana bakal platform mandiri sareng bakal ngamungkinkeun désainer kisaran langkung grater dibandingkeun html, kalebet lingkungan 3D interaktif lengkep.

    Alesan utama yén render IE parantos dihapus nyaéta aya aksés grater kana Windows API. Sareng upami aya "Kaamanan" buleud interupt uer aranjeunna salaku likeley ka "OK" éta salaku nanaon.

    Kituna ngahalangan kaseueuran kantétan anu teu aman boh dina tingkat klién sareng Exchanage. Anjeun ogé bakal diidinan ngajalankeun aplikasi .NET dina lingkungan éta salaku sadayana .NET apps tina sumber anu teu disarengan ngajalankeun dina kotak pasir anu aman sareng kabuktosan anu parantos ngawatesan aksés bari henteu interupting kakayaan eusi.

    Pindah kana format email OpenXML mangrupikeun stroke stroke pikeun microsoft. Éta hartosna yén prosésna tiasa saling pakait sareng produk OpenXML anu sanés sapertos StarOffice sareng OpenOffice. Ieu bakal ngamungkinkeun para pangguna ngalih ti klien éta, sareng anu sanés sapertos Outlook Express ka Outlook tanpa kedah ngalih kana format email propriatory.

  5. 5
  6. 6

    Kuring biasana kedah ngédit éntri kuring 2 atanapi 3 kali saatos mendakan kasalahan kuring! Tong hariwang.

    Poin anjeun hadé ... tapi kuring pikir urang kedah nangtang email sakumaha ngan mékanisme transportasi. Pikirkeun kumaha hébatna email sareng fungsionalitas tambahan sareng integrasi!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.