SmartDocs: Atur Repository Microsoft Word

sorotan smartdoks

Kaseueuran tim Pemasaran B2B mendakan diri nyerat usulan (RFP) sareng bahan pamasaran di Microsoft Word terus-terusan. Sakali bisnis anjeun mimiti berkembang, anjeun mendakan yén anjeun gaduh dokuméntasi di mana waé. Kami nganggo Google Docs pikeun dokuméntasi sareng kolaborasi klien kami. Kami nganggo Tinderbox pikeun Repository usulan kami.

Kusabab seuseueurna perusahaan perusahaan tetep ngamanpaatkeun Microsoft Word pikeun nyerat dokuméntasi na… teu aya cara anu gampang pikeun ngungkit dokuméntasi éta. Tilu puluhSix Software mangrupikeun perusahaan régional anu nembé nunjukkeun sistem Repository basis téknologi Microsoft na di Verge - konperénsi bulanan ngagariskeun startup anu hébat di daérah éta.

Ngamangpaatkeun jasa Microsoft Sharepoint, ThirtySix Software ngembangkeun SmartDock pikeun ngajawab masalah anu spésifik pisan - tapi gedé pisan. Perusahaan ageung sareng ton dokuméntasi henteu ngagaduhan sarana pikeun ngatur, mendakan, sareng sacara otomatis ngahijikeun dokuméntasi pikeun panggunaan anu béda-béda. Ayeuna aranjeunna lakukeun ku SmartDocs. SmartDocs mangrupikeun manajemén eusi sareng panggunaan deui kontén dina Microsoft Word.

pinter

Sorotan fitur SmartDoches:

  • Pangungkit parantos aya panulis sareng disatujuan kontén pikeun gancang ngadamel anyar Microsoft Word dokumén.
  • Gampang nganggo deui téks, tabel, grafik, sareng grafik di peuntas Microsoft Word dokumén.
  • Anggo téks kondisional pikeun ngahasilkeun sababaraha variasi kaluaran tina hiji dokumén Microsoft Word.
  • Ngaleungitkeun eusi anu henteu saluyu sareng jaman anu anyar ku bewara parobihan anu proaktif sareng pembaruan otomatis.
  • Gawe sareng warisan Microsoft Word dokuméntasi. Henteu peryogi konversi dokumén.
    Ngahijikeun sareng sistem manajemén dokumén naon waé.
  • Terus nyimpen dokumén anjeun dina lokasi anu sami anu anjeun anggo ayeuna.

Sababaraha anggota audién naroskeun ngeunaan rencana perusahaan pikeun damel sareng ngahijikeun kana platform kantor anu sanés. ThirtySix Software ngaréspon yén moal aya rencana sapertos kitu - sistem ditulis dina C #, didesain sareng Sharepoint, sareng tiasa dianggo khusus sareng Microsoft Word. Kuring satuju sareng ThirtySix yén ieu mangrupikeun strategi anu saé - pasar pikeun Microsoft ageung pisan sareng biaya sareng karugian anu aya hubunganana sareng mudalkeun visi na bakal seueur teuing.

nganjang Tilu puluhSix Software kanggo inpormasi tambihan atanapi démo parangkat lunak na.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.