Kumaha Mindahkeun Blog Anjeun sareng Ngajaga Moméntum Milarian

moméntum milarian google

Upami anjeun gaduh blog anu aya, kamungkinan anjeun gaduh otoritas mesin pencari anu diwangun kana domain atanapi subdomain éta. Ilaharna, perusahaan ngan saukur ngamimitian blog anyar sareng ninggali blog anu lami. Upami kontén lami anjeun leungit, ieu tiasa janten karugian ageung dina moméntum.

Dina raraga ngajaga otoritas mesin pencari, ieu kumaha hijrah kana platform blogging anyar:

  1. Ékspor eusi blog lami anjeun sareng Impor kana platform blogging anyar anjeun. Komo upami anjeun ngalakukeun ieu sacara manual, éta langkung saé tibatan mimitian henteu eusina.
  2. Tulis 301 alihan tina URL tulisan blog anu lami kana URL tulisan blog anu anyar. Sababaraha platform gaduh modul pangalihan atanapi plugins pikeun ngagampangkeun ieu.
  3. Tulis alihan tina feed RSS blog lami kana feed RSS blog anyar. Abdi nyarankeun ngagunakeun FeedPress supados anjeun tiasa ngapdet eupan tanpa gangguan di payun (Sanaos kuring ngarep batur bakal kaluar sareng alternatip pikeun Feedburner! Éta pikareueuseun).
  4. Upami anjeun mindahkeun domain atanapi subdomain, masih mungkin pikeun alihan ka alamat blog anu énggal. diropéa: Kuring parantos perhatoskeun yén klien kaleungitan sababaraha réngkingna nalika ngalakukeun subdomain tapi aranjeunna kadang tiasa bouncing gancang. Ngarobih domain sadayana tiasa gaduh dampak anu drastis. Kuring bakal nyobian nyingkahan ieu sadayana biaya.
  5. Nguji seueur URL blog lami anjeun sareng pastikeun maju sacara leres.
  6. Monitor Google konsol Search jeung Bing Wébmaster pikeun halaman anu teu kapendak sareng menerkeunana. Tong ganggu mariksa unggal dinten - butuh saminggu atanapi dua sateuacan anjeun ningali usik
  7. Nyebarkeun deui Peta Situs anjeun sareng ngirim deui unggal waktos anjeun menerkeun barang.
  8. Upami anjeun ngarobih domain atanapi subdomain, karugian anu paling ageung anu anjeun candak nyaéta dina situs sapertos Technorati, anu ngabutuhkeun anjeun ngadaptar alamat blog anu énggal. Aranjeunna henteu ngagaduhan sarana pikeun ngamutahirkeun alamat anjeun anu saleresna.

Ieu tangkapan layar Google Search Console sareng kumaha anjeun milari 404 rujukan Anu Teu Kapendak:
wéb 404

Ku mastikeun eusi anjeun leres dialihkeun, henteu ngan ukur anjeun bakal mastikeun yén datang tetep tiasa kana eusi anu aranjeunna milari, anjeun ogé bakal ngahasilkeun halaman anu kirang 404 Henteu Kapendak. Hiji catetan ngeunaan ieu ... pasihkeun Wébmaster saminggu atanapi dua kanggo néwak! Saatos anjeun alihan alamat goréng éta, alamatna moal langsung ngalereskeunana dina Webmaster (kuring henteu yakin kunaon!).

Dina catetan éta, kuring sering mendakan yén situs éksternal nyebarkeun URL anu lepat - janten kuring bahkan bakal alihan URL anu goréng sapertos anu leres!

One comment

  1. 1

    Kuring satuju yén plugin WordPress Redirection mangrupikeun panyalametkeun kahirupan, kuring resep pisan. Kuring miharep kuring terang teras naon anu kuring terang ayeuna, éta bakal ngahemat kuring seueur nyeri sirah. Nuhun Douglas!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.