Migrasi ti CMS ka CMS

ngabantuan bantosan 2

WordPress, Joomla, K2, Drupal, TYPO3, Blogger, Tumblr… naha anjeun kantos peryogi hijrah ti hiji situs ka situs séjén? Kami gaduh sareng éta sering nyiksa sareng meryogikeun ton usaha manual. Henteu ngan éta, tapi sanaos anjeun parantos mindahkeun kontén, éta sering teu aya hubunganana sareng pangguna, kategori sareng tag taksonomi, slug URL, koméntar atanapi gambar. Singkatna, éta sok seueur damel… dugi ka ayeuna.

Alex Griffis, CTO of MaxTradeIn (situs anu saé pikeun dagang dina mobil anjeun), ngawartosan ngeunaan CMS2CMS wengi ayeuna. CMS2CMS saéstuna ngarancang integrasi sasak anu gampang hijrah eusi tina hiji pamasangan standar sistem manajemen eusi di luhur ka anu sanés.

hijrah CMS

Harga na diluar harga $ 29… kalayan dukungan (tautan afiliasi kami kalebet di luhur). Pasang file sasak pikeun ngatur komunikasi sareng anjeun siap angkat!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.