Beristirahat di Damai, Réréncangan abdi Mike

Nalika kuring mimiti ngalih ti Pantai Virginia ka Denver, éta ngan kuring sareng dua murangkalih. Éta lumayan pikasieuneun ... padamelan énggal, kota énggal, perkawinan abdi réngsé, sareng tabungan kuring teu aya. Pikeun ngahémat artos, kuring nyandak rél lampu damel unggal dinten. Saatos sababaraha minggu, kuring kedah ngobrol sakedik sareng saurang lalaki dina rel lampu anu namina Mike.

Ieu poto anu kuring mendakan di situs putra Mike.

Ieu poto anu kuring mendakan di situs putra Mike.

Mike jalma anu luhur. Abdi jalmi ageung pisan, janten panginten éta sababna kami pencét. Saatos kenal sareng Mike, kuring mendakan anjeunna damel salaku Marshall anu ngajagi hakim féderal di kota. Kalayan 9/11, Mike ngagaduhan padamelan anu serius sareng anjeunna resep kana tanggung jawab éta. Sumanget pelindungna henteu bérés dina léngkah pengadilan, ogé. Kuring sering mendakan Mike mendakan korsi dina rel lampu antara mabok sareng sésa panumpang. Di tengah paguneman urang, kuring bakal ningali yén kuring leungiteun perhatian nalika anjeunna nonton jalma sanés. Aranjeunna bahkan henteu terang yén anjeunna aya anu mayungan aranjeunna.

Ieu mangrupikeun waktos dina kahirupan kuring dimana kuring seueur patarosan sareng henteu seueur waleran. Kuring mimiti angkat ka Garéja sareng salah sahiji dinten mimiti kuring ningali kana Garéja sareng aya Mike sareng Kathy. Kuring henteu percanten éta kabeneran.

Mike nyandak kuring handapeun jangjangna sareng muka bumi na kanggo abdi sareng murangkalih. Kami nyéépkeun sababaraha libur sareng Mike, Kathy sareng murangkalihna (dewasa). Paguneman kami dina karéta éta saé sareng sababaraha kenangan anu paling dipikaresep ku Denver. Mike langkung resep ka kulawargana tibatan naon waé di dunya. Henteu sering anjeun ningali saurang lalaki anu jangkung na robek, tapi anu anjeun kedah lakukeun nyaéta ngawitan nyarioskeun kulawargana.

Cicih kulawargana, Mike ogé ngagaduhan hubungan anu kuat sareng Yesus Kristus. Éta sanés anu anjeunna anggo dina baju baju, tapi éta ogé henteu pernah jauh tina paguneman. Mike mangrupikeun salah sahiji urang Kristen anu leres-leres ngahaturkeun nuhun kana sadaya anu parantos dipasihkeun. Kuring ningali kabagjaan sareng kayakinan ka Mike yén anjeun henteu mendakan seueur jalma dewasa, kalolobaanana kusabab iman sareng kulawargana. Mike henteu da'wah, anjeunna leres-leres ngusahakeun hirupna numutkeun kumaha anjeunna pikir Gusti hoyongna. Mike nembé ngabagi kabagjaan sareng pangalaman na dina cinta ka Gusti sareng anjeun. Éta henteu pernah ngadorong, henteu pernah ngahukum.

Abdi nampi catetan ti Kathy, pamajikan Mike, wengi ayeuna anu nyarios yén anjeunna atos maot dina saréna. Abdi kaget. Kuring kuciwa kuring henteu kantos uih deui sareng ngadatangan Mike sareng langkung sedih yén kuring henteu teras-terasan ngubungi telepon. Kathy sareng kulawargana kedah terang yén anjeunna mangrupikeun bagian penting dina kahirupan kuring. Kuring henteu ragu yén Gusti nempatkeun Mike kana karéta anu sami sakumaha sering Anjeunna tumaros pikeun milarian jalan.

Kuring salamina sukur pikeun Mike, cinta kulawargana, sareng kenangan anu luar biasa anu aranjeunna pasihkeun ka kuring sareng kulawarga. Gusti ngaberkahan anjeun, Mike. Istirahat sing tenang. Kami terang anjeun di bumi.

8 Komentar

  1. 1

    Doug, naon kasaksian kana kahirupan sobat anjeun Mike. Sora sapertos lalaki anu luar biasa anu ngagaduhan pangaruh pikeun sadayana anu anjeunna pendak sareng. Hatur nuhun pikeun babagi carita pribadi anjeun sarta babagi ngeunaan saksi lemah lembut Mike. Abdi hapunten kaleungitan sobat anjeun.

  2. 3
  3. 4
    • 5

      Teu dibales ayeuna mah,

      Seueur doa anu badé kaluar pikeun kulawarga anjeun. Kuring 'nginjeum' poto hébat Mike anu anjeun gaduh dina situs anjeun. Éta gambar anu saé sareng persis kumaha kuring émut ka Mike.

      Hatur nuhun,
      Doug

  4. 6

    Hi Doug,

    Sapotong anu bener-bener nyentuh ngeunaan Mike, hapunten kaleungitan sobat anu saé sapertos kitu. Bungah anjeun ngabagi ieu, éta carita anu saé sareng kuring nyangka panginget penting kumaha kadang-kadang hal-hal anu paling endah lumangsung dina cara anu héran.

  5. 7

    doug,

    Hatur nuhun pisan kanggo tulisan anjeun ngeunaan bapa kuring, kuring bungah pisan ngadangu ti seueur jalma anu ngahormatan pisan ka bapa, urang sadayana bakal sono pisan ka anjeunna, tapi émut yén anjeunna aya dina tempat anu langkung saé ayeuna sareng masih ningali. leuwih dulur, senang sakumaha bisa ngantosan ningali kulawarga sarta babaturan deui. mugia urang sadaya dina ngado’a khususna ibu.

    sakali deui hatur nuhun pisan!!!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.