Henteu Sadaya Profesional SEO Didamel Sarua

SEO

Nalika kuring at Compendium, Kuring sering disanghareupan ku ahli SEO anu resep nangtang unggal hal sakedik dina aplikasi. Anu janten masalah nyaéta jalma-jalma ieu biasa damel dina sababaraha halaman sareng sababaraha kecap konci teras ngamaksimalkeun pangaruh tina halaman pilih éta. Aranjeunna teu biasa nganggo platform dimana aranjeunna tiasa sasaran ratusan istilah sareng nyerat sajumlah ageung eusi anu saé pikeun ngawangun hasilna.

Henteu sadayana Profesional SEO didamel sami. Abdi ngagolongkeun diri salaku SEO jack sadaya dagang. Untungna, kuring parantos ngurilingan diri kuring sareng propésional SEO sanés anu parantos ngagarap rupa-rupa tantangan pikeun klien. Abdi teras-terasan diajar ti aranjeunna.

Kuring henteu ngetrokan ahli SEO tinangtu - tapi aya sababaraha tantangan anu disanghareupan ku seueur klien anu peryogi kaahlian khusus:

  • sihungan - situs ieu biasana situs dolar tinggi sareng ngompa seueur artos kana kontén sareng jasa pikeun ngabantosan backlink anu kuat kana situs sareng ngaoptimalkeun unggal halaman sareng unggal téhnik optimasi anu mungkin.
  • lokal - ngaoptimalkeun situs anjeun pikeun SEO lokal nungtut sababaraha téknik anu béda, ngalebetkeun istilah daérah, sareng ngawangun tautan lokal anu relevan. Eusi kedah janten sasaran pisan sapanjang!
  • lega - ngawangun sareng ngaoptimalkeun situs anjeun pikeun seueur kecap konci, kadang rébuan, tiasa nyandak sababaraha struktur situs unik pikeun maksimalkeun pungsi dampak eusi dina situs.
  • Blog - blog mangrupikeun sato anu béda tibatan ngaoptimalkeun situs wéb. Téhnik anu digunakeun pikeun nyebarkeun sareng nyiarkeun kontén, nyerat salinan anu narik pikeun narik perhatian, sareng ngahijikeun konci média sosial. Ngawangun dina platform anu pinuh ngamangpaatkeun alat sapertos ping, sitemaps, data meta, sareng téma anu dioptimalkeun pisan mangrupikeun yayasan anu anjeun kedah gabungkeun. Anjeun ogé henteu kakurung ku jumlah halaman.
  • anyar - ngadorong domain énggal tanpa otoritas meryogikeun strategi anu béda pisan tibatan damel sareng situs anu parantos ngagaduhan ton otoritas sareng pangkatna saé.
  • Situs Mikro sareng Halaman Pendaratan - ngawangun situs wijaksana sareng halaman atanapi dua pikeun udagan patalimarga anu spésifik pisan kalayan kontén statis meryogikeun kendali anu ketat pisan dina distribusi kata kunci sareng pangwangunan halaman.
  • Otoritas Tinggi - sababaraha ahli SEO anu henteu damel sareng domain anu didirikeun kalayan réngking anu hébat nyandak résiko anu teu perlu. Sababaraha urang SEO resep tinker sareng ngarobih dugi ka aranjeunna parantos ngarusak naon anu tiasa dianggo. Henteu saé upami anjeun ngagaduhan rékaman tepercaya. Kadang tinkering tiasa sababaraha bulan nanjak deui.
  • Langsung - seueur situs téknologi sareng selebriti peryogi kauninga kumaha nyandak topik anu trén sareng ngarobahna kana ton lalu lintas dina sababaraha menit atanapi jam nganggo SEO épéktip. Jalma-jalma ieu luar biasa ... éta pikaresepeun pikeun ningali saha anu kéngingkeun peringkat nomer 1 nalika aya berita.
  • Ladang - eusi pertanian parantos mimiti angkat sabab ruang sareng biaya bandwidth parantos turun sacara dramatis. Upami kuring tiasa nempatkeun situs anu épéktip anu nambihan 500 tulisan sapoé sareng ngagaduhan halaman-halaman éta diindéks, kuring tiasa ngalungkeun sababaraha iklan ka éta sareng nguntungkeun lumayan. Utamana upami kuring nargétkeun halaman-halaman dina kecap konci anu ngajalankeun ongkos klik-tarang anu mahal sareng jilid teangan anu luhur.

Nalika anjeun balanja pikeun ahli SEO anjeun salajengna, waspada kana ukuran palanggan anu parantos aranjeunna damel, strategi anu aranjeunna kedah pasang, sareng khususna hasil anu aranjeunna tiasa ngahontal. Sigana unggal agénsi ayeuna aya anu nambihan SEO kana daptar jasa… ati-ati.

Ménta rujukan, milari para ahli online pikeun ningali naha éta saleresna rengking, sareng tong heran nalika tanda petik sumping deui di sadayana peta. Bantuan SEO anu hébat patut investasi sareng mungkin mahal pisan. SEO Goréng ngan saukur artos runtah.

One comment

  1. 1

    Doug,

    Aya waktos nalika "Jack of all Trades" dina domain na mangrupikeun hal anu saé. Henteu aya ramo anu nunjukkeun naha padamelan anjeun henteu jalan kusabab hal anu sanés dilakukeun ku batur. Kuring masih mikir éta sareng kuring sering disebut umum sareng kuring henteu kunanaon sareng ieu. Aranjeunna biasana ngarobah pendapat nalika nganggo jasa kuring ;-).

    Poin anjeun leres-leres diémutan sareng kuring miharep anu aya di luar milari SEO "ahli", sapertos ahli sanés anu anjeun milari, ngartos poin anu anjeun damel di luhur pikeun tiasa mastikeun sareng ngesahkeun tingkat "ahli" anu aranjeunna peryogikeun atanapi dipikahoyong.

    Wilujeng taun énggal sareng jaga eusi anu saé datang! Kuring resep sinyal anjeun pikeun babandingan noise 😉

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.