Naséhat Pangsaéna pikeun Stratégi Pemasaran Eusi Milénium Suksés

Millennials

Éta mangrupikeun dunya pidéo ucing, pamasaran viral, sareng hal-hal ageung salajengna. Kalayan sadaya platform online pikeun ngahontal palanggan poténsial, tantangan anu paling ageung nyaéta kumaha carana jadikan produk anjeun relevan sareng pikaresepeun pikeun target pasar anjeun.

Upami target pasar anjeun mangrupikeun millennial maka anjeun ngagaduhan padamelan anu langkung tangguh pikeun nyumponan kabutuhan generasi anu nyéépkeun jam-jam dina média sosial sareng henteu dipasang ku téhnik pamasaran tradisional. 

Generasi anu terang persis naon anu aranjeunna pikahoyong sareng henteu netep naon-naon anu kirang mangrupikeun ... riungan anu tangguh. Sanaos kitu, teu mungkin pikeun nyiptakeun strategi pemasaran anu épéktip anu nargétkeun millennial, éta ngan ukur butuh pendekatan anyar pikeun ngahubung sareng aranjeunna.

Naon anu henteu jalan?

Upami anjeun nyobian ngahontal milénial aya sababaraha hal anu kedah dihindari upami anjeun hoyong gaduh kampanye pamasaran anu suksés:

  • Eusi Ngabosankeun
  • Eusi Berbasis Téks Berbasis
  • Ngajual Hard
  • Iklan dina TV sareng Koran

Hal-hal ieu biasana ngahurungkeun millennial ti perusahaan atanapi produk. Aranjeunna henteu resep diwartosan naon anu kedah dibeli dina cara anu sami sareng generasi kapengker anu ngaréspon kalayan saé sareng glamor tina iklan anu hadé sareng nada penjualan anu jelas.

Naon Gawé?

Tilu hal penting pikeun nyiptakeun strategi marketing anu mujarab pikeun millennial. Anjeun kedah: Kalibet, Ngahibur, sareng Ngadidik.

Ngalibetkeun Milénium:

Situs wéb média sosial sapertos Instagram, Snapchat, Twitter, sareng Youtube dianggo ku Platform anu sampurna pikeun ngeposkeun sareng ngamajukeun kontén anu katingali sacara visual, tiasa dibagi, sareng anu paling penting, tiasa dikaitkeun deui. 

anyar, Honda nyiptakeun kampanye pamasaran anu suksés pisan anu ditujukeun pikeun millennial ku ngamangpaatkeun saringan Instagram sareng séri SnapChats anu dibagi sapertos seuneu. Pendekatan aranjeunna ngamungkinkeun aranjeunna nyiptakeun eusi anu tiasa dikaitkeun sareng kabagi dina cara modéren sareng sosial anu relevan tanpa nyurungkeun jual. 

Wendy's ngajaga akun Twitter aktip anu sering ngajawab patarosan konsumén humor lucu, lantip, sareng lucu. Jinis "trolling" ieu mangrupikeun landesan budaya milénial anu ayeuna sareng ngalangkungan poténsial target target millennial anjeun ku cara ieu mangrupikeun tarékah anu pangsaéna pikeun ngiringan basis konsumen anu dipilarian ieu.

Salah sahiji komponén utama dina nyiptakeun strategi pemasaran anu épéktip sareng sukséstarget millennial nyaéta ku aktip ngalaksanakeunana dina platform média sosial anu aranjeunna resep ngagunakeun. Ku ngalakukeun ieu anjeun nyandak léngkah munggaran pikeun ngembangkeun basa palanggan anjeun sareng nohonan tujuan operasional sareng proyéksi kauntungan anjeun. 

Ngahibur Milenium

Pidéo parantos janten juggernaut pamasaran sareng perusahaan nyéépkeun jutaan dolar sataun dina iklan video dina halaman wéb sareng platform média sosial. Tapi standar anjeun-ieu-naon-urang-anu-sareng-ieu-ieu-naon-urang-jual gaya pamasaran video henteu badé ngalakukeun nanaon pikeun ngahibur basa customer millennial.  

Pidéo viral nyaéta a bagian ageung pamasaran sareng nyiptakeun pidéo anu janten hal anu penting salajengna mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun ngahibur sareng mikat basis pelanggan millennial anjeun. Kalayan langkung 4 jam sapoé nyéépkeun telepon, aman pikeun nyatakeun yén millennial resep pidéo anu saé. Ucing, gagal, sindiran, remixes carita berita, maca lambey macét, anjeun namina aranjeunna parantos ningalian. 

Seueur perusahaan sapertos Old Spice sareng GoDaddy kasohor kusabab iklan pidéo luhur anu teras-terasan janten viral kusabab kasenangan, kasenangan, pikaseurieun, sareng kadang handap-katuhu-nyata-dunya-réalitas.

Sareng éta sanés ngan ukur pidéo deui!

Sareng bari video lucu anu pondok is cara anu saé pikeun kalibet ku pamiarsa milénial target anjeun, nyatana éta sanés hiji-hijina jalan. Ngajaga audién milénial anjeun ogé tiasa dihontal ngalangkungan tulisan anu pondok anu aya hubunganana sareng kapercayaan, masalah sosial, sareng narasi dunya nyata. Kaseueuran jalma, kaasup millennials resep carita pondok sareng pikaresepeun anu maksa aranjeunna maca sadayana. Upami anjeun henteu tiasa nyiptakeun eusi tulisan kréatip anu anjeun peryogikeun pikeun mikat sareng ngahibur pemirsa target anjeun, maka anjeun panginten tiasa milarian panulis leupas dina platform sapertos Upwork atanapi nyewa panulis tina jasa sapertos EssayTigers.

Saringan, memes. boomerangs, stiker, clickbait, sareng gim sélulér sadayana parantos janten cara épéktip pikeun nargétkeun pamirsa anu kebal kana téhnik pamasaran konvensional. Bentuk tambahan tina akun hiburan ieu pikeun jutaan resep sareng saham anu sacara subtip ngamajukeun produk anjeun tanpa maksakeun turun tikoro konsumén poténsial.

Nanging anjeun mutuskeun ngahibur basis pelanggan millennial anjeun ngalangkungan strategi pamasaran anjeun, pastikeun pikeun nuturkeun tungtunan saderhana ieu:

  • Jantenkeun Pikaresepeun!
  • Jantenkeun Bagikeun!
  • Ngadamel Lucu!
  • Jantenkeun relevan!
  • Ngadamelna Asli!
  • Jantenkeun Relatable!

Ngadidik Millennial

Ngadidik millennial ngeunaan kauntungan produk mangrupikeun komponén akhir anu kedah diperhatoskeun nalika ngembangkeun strategi pemasaran anu épéktip pikeun millennial. Langkung millennial terang perkawis perusahaan sareng produk anjeun - ti kumaha didamelna dugi ka mana kauntunganana - langkung kamungkinan aranjeunna nyandak kaputusan pikeun mésér ti anjeun.

Pertimbangkeun ngembangkeun strategi pamasaran éta, sajaba ti tujuan anjeun anu sanés, ngadidik dasar target millennial anjeun ngeunaan kauntungan kana konservasi lingkungan, HAM, atanapi padamelan amal anu kauntungan tina produk langsung nuju ngabantosan. Ku cara éta, millennial ngaraos kakuatan tina pameseranna tanpa kasalahan tina konsumsiana.

Perusahaan pakean Patagonia nembé nyumbang kauntungan sadidinten tina Penjualan Hideung Jumaah aranjeunna kana amal. Penjualanna ngalangkungan hateup sareng strategi pemasaranna ngandelkeun pisan millennial anu ngahubungkeun sareng panyabab na ngabagi inpormasi ka babaturan sareng pengikut. 

Malah ALS És Ember Tangtangan éta liar kampanye pamasaran suksés yén pendidikan campuran sareng sumbangan amal dina cara anu pikaresepeun sareng pikaresepeun anu gampang diciptakeun sareng nyayogikeun kasempetan pikeun kawéntar internét. Tungtungna, organisasi ngumpulkeun langkung $ 115M dina sumbangan.

Perusahaan sanésna parantos nuturkeun taktik anu sami pikeun memasar sareng ngiklankeun ku ngajantenkeun millennial sadar kana amal amalna, ngajajarkeun diri sareng kampanye pamasaran anu progresif pikeun pasangan anu sami sareng kelamin, bahkan ngamajukeun kabijakan sareng prakték ngiringan aranjeunna supaya para nasabah terang ngeunaan gajih anu kompetitif sareng hirup. sareng manpaat anu dibayar ka sadaya padamelna.

Ngagabungkeun pendidikan kana strategi pamasaran anjeun nyaéta penting pisan pikeun ngahontal milénial. Langkung seueur anjeun tiasa ngahubungkeun aranjeunna sareng sababaraha aspék anu béda pikeun produk atanapi perusahaan, langkung gampang pikeun nyiptakeun kasatiaan jangka panjang sareng produk pasar sacara teras-terasan pikeun aranjeunna sacara épéktip.

Kumaha Anjeun Tiasa Ngajalankeun!

Sedengkeun ngabéréskeun peta jalan ka kampanye pamasaran anu suksés anu nargétkeun millennial gampang, prosés pikeun leres-leres ngalakukeun éta peryogi seueur padamelan sabab unggal produk, mérek, sareng perusahaan benten. 

Dimimitian ku nalungtik strategi pamasaran anu suksés (sareng bahkan gagal) anu parantos dianggo ku perusahaan sanés. Diajar tina kumaha aranjeunna ngadamel, alat naon anu aranjeunna garapan, sareng kumaha aranjeunna sanggup kalibet, ngahibur, sareng ngadidik pangkalan pelanggan millennial na.

Skenario kasus paling parah, nyewa hiji atanapi dua milénium pikeun masihan anjeun ngan ukur wawasan anu anjeun peryogikeun kana naon anu dipikahoyong sareng henteu dipikahoyong ku salah sahiji demografi anu paling dipilarian.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.