Terbitkeun Inventory Ritel Online anjeun sareng Milo

MiloLogo

Minggu kamari kuring nyarios sareng Rob Eroh, anu ngajalankeun produk sareng tim rékayasa di Milo. Milo mangrupikeun mesin pencari balanja lokal anu terintegrasi langsung ka Point of Sale (POS) pangecér atanapi Enterprise Resource Planning (ERP). Hal ieu ngamungkinkeun Milo janten mesin pencari anu paling akurat nalika ngeunaan ngaidentipikasi barang dina inventarisasi di daérah anjeun. Tujuanana Milo nyaéta pikeun gaduh unggal produk dina unggal rak dina unggal carita dina web… Ogé ngirangan kompleksitas balanja online sareng offline. Aranjeunna nuju ngalakukeun padamelan anu saé pisan!

Milo

Perusahaan ngora yuswa 2.5 taun tapi aranjeunna parantos ngagaduhan langkung ti 140 pangecér kalayan 50,000 lokasi di Amérika Serikat sareng aranjeunna nambihan langkung seueur unggal dinten. Éta sistem saderhana anu nyayogikeun jasa anu saé pisan. Milo pencét pasar ageung ... anu mésér anu hoyong ayeuna sareng henteu hoyong ngantosan pangiriman (sapertos kuring!). Teu aya anu langkung prustasi tibatan nunjukkeun ka toko sareng ngantepkeun éta teu aya inventaris ... janten Milo ogé ngurus éta. Ieu conto milarian anu kuring lakukeun pikeun LCD Televisi sakitar Indianapolis:

milo milarian

Konci pikeun kasuksésan Milo nyaéta yén aranjeunna parantos ngaluarkeun upaya tina integrasi ... kanyataanna, aranjeunna ngaluncurkeun Milo Fetch, jasa béta sareng integrasi sareng Intuit QuickBooks Point of Sale, Intuit Quickbooks Pro, Microsoft Dynamics Retail Management System, Retail Pro sareng Comcash Point of Sale.

milo iphone aplikasiInventarisasi Milo parantos sayogi ngalangkungan RedLaser, aplikasi scanning gratis pikeun iPhone sareng Android. Milo ogé parantos sayogi dina Android. Sareng dina 2012 Milo nuju diintegrasikeun kana aplikasi mobile eBay anu sanés. Salain ti ngan ukur milarian, Milo ogé nguji fitur kasir ogé. Bayangkeun éta ... milari hiji barang, ngagaleuhna, sareng jalan kaluar toko anu aya di toko na!

Upami anjeun pangecér, kengingkeun inventaris anjeun online ayeuna ku Milo.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.