Mindmapping 101: Prinsip Mindmapping

prinsip pemetaan pikiran

Kami nembé daptar kanggo vérsi online tina Mindjet, Klién kami sareng sponsor téknologi dina Martech. Aranjeunna ngagaduhan 25% potongan khusus ngajalankeun sabtu minggu! Abdi lumayan énggal pikeun mindmapping sareng mendakan hiji peta peta anu saé dibagi Peta pikeun Éta anu nunjukkeun prinsip Mindmapping.

Naon anu kuring paling ngahargaan ngeunaan mindmapping nyaéta kuring tiasa gancang ngatur pipikiran ku cara hirarkis dugi ka tingkat detil anu jéntré. Mindmap ieu ngalangkungan naha jalma-jalma nganggo mindmaps sareng kumaha mangpaatna pikeun otak sisi kénca sareng katuhu, kumaha ngamimitian ngarancang mindmap anjeun sareng kumaha ngagunakeun sadaya alat pikeun ngabédakeun masing-masing cabang, topik, subtopik sareng tindakan. Mindjet bahkan ngamungkinkeun anjeun pikeun hyperlink cabang, nambihan tugas, ogé ngabagi sareng kolaborasi sareng anggota tim.

Dina usaha pamasaran urang, kami parantos ngamanpaatkeun peta pikiran pikeun brainstorm, nganteurkeun panilitian kata kunci, ngarencanakeun kampanye, ngembangkeun fitur parangkat lunak, sareng ngadokumentasikeun kumaha bisnis urang jalan sacara gembleng. Éta téknologi anu cukup adiktif - ngahémat waktos sareng ngembangkeun peta anu jelas sareng bersih ngajelaskeun rencana anjeun atanapi prosés.

pemetaan pikiran

Ieu video mimiti gancang ngeunaan kumaha jalma-jalma ngagunakeun Mindjet pikeun ngembangkeun mindmaps:

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.