Kumaha Ngaminimalkeun Pangaruh Pilarian Nalika Migrasi ka Domain Anyar

domain mesin pencari

Sapertos seueur perusahaan anu tumuh sareng pangsi, urang gaduh klién anu rebranding sareng hijrah ka domain anu sanés. Babaturan kuring anu ngaoptimalkeun search engine ayeuna nuju ngiringan. Domain ngawangun otoritas kana waktos sareng ngarobih otoritas éta tiasa naékkeun patalimarga organik anjeun.

Sedengkeun Google Search Console memang nawiskeun a parobihan alat domain, Naon anu maranéh ngalalaworakeun kana ngawartosan anjeun nyaéta kumaha nyeri prosés ieu. Éta nyeri ... parah. Kuring ngalakukeun parobihan domain sababaraha taun ka pengker dina blog Marketing Tech pikeun misahkeun mérek tina domain nami pribadi kuring, sareng kuring kaleungitan ampir sadaya kecap konci rengking premium kuring babarengan sareng éta. Butuh sababaraha waktos pikeun meunangkeun deui kaséhatan organik anu kuring kantos kagungan.

Anjeun tiasa ngaminimalkeun pangaruh peringkat milarian organik ku ngalakukeun sababaraha perencanaan sateuacanna sareng padamelan saatos pelaksanaan.

Ieu daptar cek Pra-Perencanaan SEO

  1. Tingali backlinks domain anyar - Éta sesah pisan kéngingkeun domain anu henteu acan dianggo sateuacanna. Naha anjeun terang naha domain éta dianggo saacanna? Éta panginten mangrupikeun salah sahiji pabrik SPAM ageung sareng diblokir ku mesin pencari sadayana. Anjeun moal terang dugi ka ngalakukeun audit backlink dina domain anyar sareng nolak link anu aya patarosan.
  2. Tinjauan backlinks anu aya - Sateuacan anjeun hijrah ka domain anyar, pastikeun pikeun ngaidentipikasi sadaya backlinks anu luar biasa anu anjeun ayeuna gaduh. Anjeun tiasa ngadamel daptar target sareng ngagaduhan tim PR anjeun ngahubungi unggal situs anu numbu ka anjeun pikeun naroskeun aranjeunna pikeun ngapdet tautanana ka domain anyar. Komo upami anjeun kéngingkeun sakeupeul, éta tiasa ngahasilkeun rebound dina sababaraha kecap konci.
  3. Situs Situs - kamungkinanna anjeun ngagaduhan aset anu mérek sareng tautan internal anu sadayana aya hubunganana sareng domain anjeun ayeuna. Anjeun bakal hoyong ngarobih sadaya tautan, gambar, PDFs, sareng sajabana sareng mastikeun yén éta bakal diénggalan pas hirup sareng situs anu énggal. Upami situs anyar anjeun aya dina lingkungan anu dipentaskeun (disarankeun pisan), janten éditan éta ayeuna.
  4. Identipikasi halaman organik terkuat anjeun - kecap konci naon anu anjeun réngking sareng halaman anu mana? Ieu mangrupikeun peringkat anu anjeun badé awas nganggo alat sapertos mitra kami gShift Labs. Anjeun tiasa ngaidentifikasi kecap konci mérek, kecap konci régional, sareng kecap konci topikal anu anjeun rengking teras ngukur kumaha anjeun bouncing deui saatos parobihan domain.

Ngajalankeun Migrasi

  1. Alihan domain leres - Anjeun bakal hoyong 301 alihan URL lami ka URL énggal kalayan domain énggal pikeun pangaruh minimal. Anjeun teu hoyong sadayana ngan datang ka halaman utama domain anyar anjeun tanpa aya bewara. Upami anjeun ngiringan sababaraha halaman atanapi produk, anjeun panginten badé dibawa ka halaman béja anu nyarioskeun parobihan mérek, naha perusahaan ngalakukeunana, sareng dimana aranjeunna tiasa kéngingkeun bantosan.
  2. Daptar domain anyar nganggo Webmaster - Langsung lebet Wébmaster, ngadaptar domain énggal, sareng kirimkeun sitemap XML anjeun supados situs énggal langsung dikikis ku Google sareng mesin pencari mimiti diénggalan.
  3. Ngajalankeun Parobihan Alamat - ngaliwat prosés parobihan alamat alamat kanggo masihan terang ka Google yén anjeun hijrah ka domain énggal.
  4. Pariksa yén Analytics jalan leres - Login ka analytics sareng ngamutahirkeun URL milik. Kacuali anjeun ngagaduhan seueur pangaturan khusus anu aya hubunganana sareng domain, anjeun kedah tiasa tetep sami analytics akun pikeun domain sareng teraskeun pangukuran.

Pasca Migrasi

  1. Béja situs anu ngahubungkeun kana domain anu lami - Émut kana daptar éta anu kami damel tina backlink anu paling dipercaya sareng relevan? Waktosna ngirim email ka properti éta sareng ningali yén aranjeunna ngamutahirkeun tulisanana sareng inpormasi kontak anjeun anu paling anyar sareng mérek. Langkung suksés anjeun didieu, langkung saé peringkat anjeun bakal balik.
  2. Inok Pos Migrasi - Waktos kanggo ngalakukeun Inok sanés deui sareng parios dua kali anjeun henteu ngagaduhan tautan internal anu nunjukkeun kana domain anu lami, gambar naon waé anu disebatkeun, atanapi jaminan anu sanés anu kedah diperbarui.
  3. Réngking Monitor sareng Lalu Lintas Organik - Pantau rangking anjeun sareng patalimarga organik kanggo ningali kumaha ogé anjeun rebound tina parobihan domain.
  4. Ningkatkeun usaha Hubungan Masyarakat anjeun - Ieu waktuna pikeun ngudag unggal byline anjeun tiasa kéngingkeun panangan anjeun ayeuna pikeun ngabantosan perusahaan anjeun kéngingkeun otoritas mesin pencari na sareng ayana. Anjeun hoyong seueur obrolan di ditu!

Kuring ogé bakal nyarankeun sababaraha eusi premium anu diterbitkeun pikeun nyieun percikan ageung. Tina pengumuman mérek sareng naon hartosna pikeun palanggan ayeuna dugi ka infografis sareng whitepapers pikeun nyungkeun réspon anu hébat tina situs anu aya hubunganana.

One comment

  1. 1

    Ieu tips anu saé! Éta saéstuna mangrupikeun bumper nalika kecap konci réngking anjeun anu drastis bakal tilelep nalika anjeun cicing deui ka domain anyar. Éta ibarat nyium pameunteu pikeun sadaya rajin anjeun sareng mimitian ngalakukeun éta deui.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.