Mintigo: Nyetak Timah prediktip pikeun Perusahaan

mintigo predikor nyetak eloqua salesforce marketo linkedin

Salaku pemasar B2B, urang sadayana terang yén gaduh sistem nyetak timah pikeun ngaidentipikasi kalungguhan siap-jual atanapi calon pembeli kritis pikeun ngajalankeun program generasi paménta anu suksés sareng ngajaga alignment pamasaran-na-penjualan. Tapi nerapkeun sistem nyetak timbel anu saleresna jalan langkung gampang nyariosna tibatan. Kalayan Mintigo, anjeun ayeuna tiasa gaduh modél nyetak timbel anu ngungkit kakuatan ramalan analytics sareng data ageung pikeun ngabantosan anjeun mendakan pembeli langkung gancang. Teu langkung nebak deui.

Mintigo parantos janten supir pendekatan anyar dina usaha generasi kalungguhan urang. Heather Adams, Manajer Marketing di netFactor

Mintigo Preductive Lead Scoring nyandak perusahaan pemasar pikeun nambihan kakuatan pamasaran duga kana skor timah anjeun.

Kumaha Mintigo Prédiktif Hasil Nyetak Damel

  1. Mintigo dimimitian ku naon anjeun terang, ngungkit CRM anjeun sareng data otomatisasi pamasaran.
    Anjeun panginten terang sababaraha hal ngeunaan kalungguhan anjeun: Kampanye mana anu parantos aranjeunna tingali, dimana aranjeunna diklik sareng naon anu aranjeunna dieusian dina formulir anjeun. Kami ngamanpaatkeun data berharga ieu pikeun ngamimitian ngawangun modél ramalan anjeun.
  2. Mintigo nambihan naon anu aranjeunna terang, nambihan rébuan indikator pamasaran online. Mintigo ngumpulkeun sareng teras ngabaruan rébuan titik data dina jutaan perusahaan. Inpormasi ieu kalebet inpormasi umum ngeunaan kauangan, staf, pangiring, téknologi, pamasaran sareng taktik penjualan ogé analisis semantik tina tapak digital perusahaan. Hasilna - profil 360-gelar unggal kalungguhan dina basis data anjeun.
  3. Mintigo nerapkeun prediktip analytics, crunching data masif ku diajar mesin pikeun rengat CustomerDNA ™. Mintigo nyandak data anjeun, data urang sorangan, sareng nilai luhur anjeun ngarah sareng ngagunakeun mesin diajar pikeun mendakan CustomerDNA ™ anjeun, sét indikator anu ngajantenkeun unik dibandingkeun sareng sadaya lead anu séjén dina database anjeun. Hasilna mangrupikeun sapasang indikator sareng modél nyetak anu tiasa ngaduga kamungkinan ngarobih.
  4. Mintigo skor basis data ngarah anjeun, ngaidentipikasi kalungguhan paling berharga anjeun. Mintigo ngagunakeun modél nyetak prediktip unik anjeun pikeun nyetak kalungguhan anjeun anu aya sareng unggal kalungguhan anu ngalebetkeun corong anjeun dina sistem Pemasaran sareng Penjualan sapertos Eloqua, Marketo sareng Salesforce.com. Ieu aya pangaruh langsung kana pendapatan anjeun-Ayeuna anjeun terang mana anu ngiringan ngirim langsung ka Penjualan sareng mana anu kedah dijaga.

mintigo-skor

Mintigo Ngahijikeun Asli sareng Awan Pemasaran Oracle

Mintigo ngabantuan pemasar mendakan pembeli langkung gancang nganggo prediksi analytics. Anjeun tiasa neuleu ngutamakeun sajumlah ageung kalungguhan sareng nyiptakeun kampanye anu dipersonalisasi kalayan pinuh ku klik.

Bayangkeun anjeun parantos réngsé ngararancang bentuk sareng halaman badarat. Sadayana katingali saé pikeun peluncuran halaman wéb anyar anjeun sareng tim pamasaran anjeun bungah. Kalayan kampanye anu nembé didamel, anjeun bakal ngahasilkeun lead dina waktos anu sanés. Eloqua ngajantenkeun prosés ieu saderhana. Ayeuna, naon anu salajengna?

Mintigo parantos ngembangkeun integrasi unik nganggo Eloqua's new Platform Oracle Marketing AppCloud, Nyandak Marketing Ramalan kana Eloqua pikeun kahiji kalina ku ngamungkinkeun anjeun nyandak kaputusan data didorong instan.

Mintigo ngamangpaatkeun kakuatan data ageung sareng prediktip analytics dina raraga naekeun pamasaran anjeun. Mintigo ngamungkinkeun anjeun ngawangun modél nyetak prediktip pikeun masing-masing pasar targét anjeun. Pikeun unggal modél prediktip, Mintigo ngumpulkeun data sajarah anjeun dina raraga ngawangun modél anu paling mantep.

Kalayan skor prédiksi Mintigo sareng indikator anjeun tiasa pastikeun anjeun fokus kana kontak anu leres, ngamungkinkeun anjeun mendakan pembeli langkung gancang.

Ngagunakeun Mintigo

Ayeuna ku integrasi Oracle Marketing AppCloud Mintigo anu anyar, iraha anjeun badé nyandak kaputusan prediktis sered blok Aksi Mintigo kana Kanvas Kampanye. Kantun Konpigurasikeun blok Aksi Mintigo pikeun nyetak kalungguhan anu anjeun datang ngalawan modél anu leres sareng anjeun langsung bakal nampi skor prediktip dina Eloqua upami anjeun ngajalankeun kampanye. Lian ti éta, Mintigo ogé bakal nyorong naon waé indikator pamasaran anu anjeun pilih kana Eloqua, ngamungkinkeun segmentasi canggih sareng inpormasi lengkep pikeun wawakil penjualan.

eloqua-canvas-mintigo-cloud-aksi

Mintigo bakal janten pengendali lalu lintas udara dina otomatisasi pamasaran Eloqua anjeun. Mimiti, anjeun tiasa mastikeun yén kontak anu ngagaduhan skor luhur nyandak karéta pelor sareng mendakan jalan ka tim penjualan anjeun gancang. Kadua, anjeun tiasa nyayogikeun kampanye anjeun sareng ngupayakeun lagu pikeun résonasi sareng pemirsa dumasar kana indikator pamasaran Mintigo.

Kalayan Eloqua sareng Mintigo anjeun tiasa mastikeun yén anjeun nyandak pendekatan anu pangsaéna pikeun tiap kontak ku ningkatkeun pesen sareng hasil handapna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.