Gesek Sosial: Pangalaman Pangguna Anu cerdas pikeun Sumbangan amal

gesek sosial

Sababaraha kali dina pamasaran, mangrupikeun prakték anu hadé pikeun ngaliwat prosés konvérsi, ngaidentipikasi unggal léngkah sareng tingkah laku, sareng ngartos solusi naon anu tiasa dilaksanakeun pikeun ngungkulanana. Pikeun amal, éta hubungan antara layanan anu ngalaksanakeun padamelan sareng waktos sareng lokasi sumbangan.

Solusi ieu ti Misereor, éta Geser Sosial, mangrupikeun solusi akalna pikeun ngarengsekeun dua masalah anu béda:

  1. Jalma ngan ukur henteu mawa kontan deui.
  2. Kotak sumbangan henteu nyayogikeun wawasan naon anu dihasilkeun ku artos.

Lebetkeun Gesek Sosial. Pidéo berinteraksi sareng kartu kiridit ngusap jalma anu nyumbang artos. Nalika aranjeunna ngusap sareng nyumbang katuangan, sapotong roti diiris. Atanapi nalika aranjeunna ngusap sareng nyumbang pikeun merangan perdagangan manusa, beungkeut anu nyepeng leungeun batur rusak. Leres-leres solusi anu endah.

Sumbangan Gesek Sosial

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.