Kasalahan Usaha Biasa Ngalakukeun Nalika Milih Platform Automasi Marketing

kasalahan

A platform automation pamasaran (MAP) nyaéta perangkat lunak naon waé anu ngaotomatisasi kagiatan pamasaran. Platform biasana nyayogikeun fitur otomatis ngalangkungan email, média sosial, gen lead, mail langsung, saluran iklan digital sareng medium na. Alat-alatna nyayogikeun basis data pamasaran pusat pikeun inpormasi pamasaran sahingga komunikasi tiasa sasaran nganggo segmentasi sareng personalisasi.

Aya mulang anu hébat dina investasi nalika platform automation pamasaran dilaksanakeun leres tur pinuh ngamanpaatkeun; Nanging, seueur usaha ngadamel sababaraha kasalahan mendasar nalika milih platform pikeun bisnisna. Ieu anu kuring teraskeun ningali:

Kasalahan 1: PETA Henteu Ukur Ngeunaan Email Marketing

Nalika platform otomatisasi pamasaran mimiti dikembangkeun, fokus utama kaseueuran nyaéta ngajadikeun otomatis komunikasi email. Email mangrupikeun saluran anu murah kalayan ROMI anu hébat dimana usaha tiasa ngalacak sareng ngalaporkeun kinerjaana. Nanging, email sanés ngan ukur hiji-hijina medium. Pamasaran nyaéta ngeunaan ngirim nasabah anu leres pesen anu leres dina waktos anu pas - sareng MAP ngaktipkeun ieu.

contona: Kuring nembe ngabantosan klien pikeun ngajalankeun webinar maranéhna ngamangpaatkeun platform otomatisasi pamasaran maranéhanana. Ti mimiti pendaptaran, acara check-in dinten acara, dugi ka follow-up post-event - éta mangrupikeun prosés otomatis ngalangkungan email sareng saluran mail langsung. Platform automasi pamasaran email nyalira henteu bakal ngabantosan urang pikeun ngahontal tujuan urang.

Kasalahan 2: PETA Henteu Dijalankeun sareng Tujuan Pamasaran Anu Langkung lega

Dina taun-taun pangalaman kuring damel caket sareng klien, unggal klien ngagaduhan pamikiranana dina karesep platformna. Langkung sering, anu nyandak kaputusan C-tingkat gumantung pisan kana biaya platform sareng sanés anu sanés. Sareng nalika ngaaudit tumpukan téknologi pamasaranna, kami ngaidentipikasi dimana platformna kirang dianggo - atanapi langkung parah - henteu dianggo pisan.

Hal anu mimiti anu kedah ditaros nalika milih MAP nyaéta:

  • Naon tujuan pamasaran anjeun dina 3 bulan?
  • Naon tujuan pamasaran anjeun dina 12 bulan?
  • Naon tujuan pamasaran anjeun dina 24 bulan?

Otomatisasi pamasaran sanés kecap ramé anu mewah ogé lain pelor pérak. Mangrupikeun alat pikeun ngabantosan anjeun dina ngahontal tujuan pamasaran anjeun. Ku sabab éta, sok naroskeun naon anu anjeun kedah ngahontal sareng nyetél MAP anjeun pikeun ngajajarkeun langsung sareng tujuan pamasaran anjeun sareng ngukur indikator kinerja konci anjeun (KPI).

contona: Klién e-commerce hoyong ningkatkeun pendapatan ngalangkungan saluran email sabab éta ngan ukur saluran bisnis anu ayeuna dianggo sareng aranjeunna gaduh basis data anu kawilang ageung. Éta bahkan henteu kedah peryogi otomatis ... panyadia layanan email (ESP) digabungkeun sareng spesialis pamasaran email anu berpengalaman panginten tiasa ngahontal sadaya hasilna. Naon gunana miceun langkung 5 kali anggaran pikeun ngagunakeun MAP anu ngalakukeun hal anu sami? 

Kasalahan 3: Biaya Palaksanaan MAP Dianggap Réméh

Sakumaha kanyahoan tim anjeun? Bakat tiasa janten faktor anu paling penting nalika investasi dina MAP, tapi ilahar dipaliré ku seueur usaha anu milih éta. Pikeun ngahontal tujuan pamasaran anjeun, anjeun peryogi jalma anu tiasa ngatur platform sareng ngajalankeun kampanye anjeun kalayan éta. 

Langkung ti satengah tina klién kuring parantos milih platform tanpa bakat internal pikeun ngungkitna. Hasilna, aranjeunna tungtungna mayar agénsi pamasaran pikeun ngatur éta. Biaya éta ngirangan laba atas investasi sareng bahkan tiasa ngajantenkeun karugian. Agén sering hébat ngabantosan anjeun dina palaksanaan MAP anjeun, tapi éta biaya anu mahal pikeun seueur usaha alit sareng sedeng pikeun ngalaksanakeun éta lumangsung.

Usaha sanésna milih up-skill tim di-imah na. Salami prosés anggaran, sanaos, seueur anu hilap ngarencanakeun biaya latihan kana anggaran pamasaranna. Unggal leyuran peryogi katerampilan anu penting; janten, biaya latihanna beda-beda. Marketo, salaku conto, mangrupikeun solusi anu ramah pikeun pangguna kalayan biaya latihan dasar sakitar $ 2000 AUD di Australia. Alternatipna, latihan Salesforce Marketing Cloud gratis di Jalan satapak

Pertimbangkeun biaya aset manusa anjeun sareng palatihanna nalika anjeun mutuskeun dina platform.

Kasalahan 4: Segmentasi Palanggan MAP Teu Dipaké

PETA tiasa ngagolongkeun prospek anjeun sareng konsumén ku naon waé anu anjeun peryogikeun. Ieu sanés ngan ukur ngeunaan elemen data anu anjeun gaduh, tapi ogé leres nargétkeun dimana konsumén aya dina perjalanan atanapi siklus hirup pamasaran maranéhanana. Ngirim pesen anu leres dina waktos anu leres gumantung kana kabiasaan palangganna bakal ningkatkeun nilai palanggan ... nyetir paningkatan dina ROI anjeun.

Salaku tambahan, kaseueuran vendor MAP utama ngalakukeun tés A / B pikeun ngaoptimalkeun hasil kampanye. Ieu bakal ningkatkeun hasil pamasaran anjeun ... ku ningkatkeun waktos sareng olahtalatah anu anjeun kirimkeun pelanggan. Sasaran bagéan palanggan sareng paripolahna, sareng ngabagi unggal kelompok demografi bakal ngamangpaatkeun bédana tingkah paripolah di palih pembeli. 

Milih solusi MAP anu pas henteu pernah gampang sareng pertimbangan kedah dilakukeun saluareun biaya platform. Tangtosna, aya seueur alesan anu sanés investasi MAP anjeun moal nganteurkeun… tapi sahenteuna 4 kasalahan umum ieu bakal ningkatkeun kasempetan anjeun pikeun sadar pisan inpormasi anjeun!

Upami anjeun peryogi bantosan langkung seueur dina milih anu hiji, mangga taroskeun sareng kami senang ngabantosan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.