Mixpanel: Adat, Acara-Didorong Analytics

Naon a pintonan halaman masalah pikeun bisnis anjeun? Naha anjeun terang? Naha anjeun yakin? Kuring terang yén kadang urang nampi ton patalimarga sareng henteu janten masalah, sareng waktos sanésna kami nampi sababaraha kunjungan hébat anu ngakibatkeun hubungan bisnis anu hadé. Téori pamasaran nyaéta anu langkung saé langkung saé urang sadayana nuturkeun kalungguhanana. Tapi naha urang kedah?

Kami parantos nyerat ngeunaan tindakan analytics sateuacan - siga Metrik Bajak Laut pikeun bisnis dumasar langganan. Generasi anyar ieu analytics aplikasi henteu tiasa dianggo sareng métrik anu sami anu urang damel salami 2 dekade ka tukang. Aranjeunna dianggo dina kagiatan anu dilakukeun ku pengunjung nalika ngalangkungan situs anjeun.

Mixpanel mangrupakeun acara-disetir analytics platform anu didamel kanggo disesuaikan sareng situs online, platform basis wéb atanapi aplikasi mobile.

Mixpanel nyaeta nu paling canggih analytics platform pikeun mobile & wéb. Daripada ngukur tinjauan halaman, éta ngabantosan anjeun nganalisis tindakan anu dilakukeun ku jalma dina aplikasi anjeun. Lalakon tiasa naon waé - aya anu unggah gambar, maén pidéo, atanapi ngabagi pos, contona.

Platform Mixpanel ngamungkinkeun anjeun ngalacak acara, ngahubungkeun sipat sareng kajadian éta, sareng ngahubungkeun data profil sareng jalma. Ieu tempat sihir nyata kajadian! Kalayan set profil pangunjung, anjeun tiasa nyaring kontén pikeun nargétkeun pangguna, ngirim email, ngajadwalkeun email, ngirim pesen téks, sareng / atanapi ngamimitian béwara push mobile.

nyusun

Sareng, tangtosna, acara pamungkas nyaéta mésér kitu Mixpanel nangkep ogé konvérsi.

Bayangkeun skenario dimana pangguna lebet kana situs, nonton video, ngadaptarkeun unduhan, unduhan di-email ka pangguna… sadayana ditangkep sareng diprakarsai ku analytics platform kalayan usaha minimal. Mixpanel langsung ngadukung nyukcruk perpustakaan klien pikeun JavaScript, iOS, Android, Actionscript 3, Server-side Java, PHP, Python
sareng Ruby.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.