Moat: Ukur Perhatosan Konsumén Sakali Saluran, Alat, sareng Platform

Moat Ad Analytics ku Oracle Data Cloud

Moat ku Oracle mangrupikeun platform analisis sareng pangukuran anu lengkep anu nyayogikeun solusi pikeun verifikasi iklan, analitik perhatian, jangkauan lintas-platform sareng frekuensi, hasil ROI, sareng pamasaran sareng kecerdasan iklan. Ukuran pangukuranana kalebet solusi pikeun verifikasi iklan, perhatian, kaamanan merek, efektivitas iklan, sareng jangkauan lintas-platform sareng frékuénsi.

Gawe sareng penerbit, mérek, agénsi, sareng platform, Moat ngabantosan calon nasabah, narik perhatian konsumén, sareng ngukur hasil pikeun muka konci poténsi bisnis. Moat ku Oracle Data Cloud empowers Anjeun pikeun mindahkeun arah hasil bisnis hadé.

  • Tingali tempoan hasil ngahijikeun saluran média
  • Nangtukeun efektivitas kampanye anjeun
  • Ngartos naon média anu ngadorong paling Dursasana
  • Pendakan kreatif anu narik perhatian pemirsa
  • Diajar format naon anu paling cocog pikeun bisnis anjeun, nganggo tolok ukur industri
  • Tangtukeun naha anjeun ngahontal pemirsa anu leres dina frékuénsi anu leres

Ihtisar Solusi Moat

Salah sahiji tantangan panggedéna dina iklan nyaéta ngaidentipikasi runtah, mimitian ti iklan anu dikirimkeun ka pamirsa anu udagan atanapi iklan anu pencét sababaraha kali ka pemirsa anu sami.

  • Moat Analytics ngajalankeun hasil bisnis anu langkung saé ngalangkungan verifikasi anu akurat sareng pangukuran perhatian anu nguatkeun strategi média digital anjeun.
  • Ngahontal moat ngagabungkeun jangkauan tingkat sareng pemirsa pikeun ngiringan pandangan lintas platform ngeunaan saha anjeun ngahontal sareng iklan anjeun sareng dimana.
  • Hasil Moats nyayogikeun pandangan real-time kana efektivitas iklan sahingga anjeun tiasa nyandak kaputusan anu bijak sareng inpormasi ngeunaan méakkeun iklan anjeun.
  • Moat Pro mangrupikeun alat intél anu kompetitif anu nyayogikeun jero iklan langsung sareng programmatis mésér ti mérek. Kalayan wawasan bobogohan deui tilu taun kana naon anu ayeuna aya di pasar, anjeun tiasa milarian, ngabandingkeun, sareng ngalacak kampanye langkung waktosna ngartos kumaha strategi anjeun nyumponan pesaing anjeun.

Dina 2017, Oracle nambihan Moat kana suite solusi téknologi iklan na anu kuat. Oracle nyayogikeun data sareng téknologi pikeun ngartos sareng ngahontal pemirsa anu langkung saé, ngagedékeun Dursasana anjeun, sareng ngukur sadayana ku Moat.

Kéngingkeun Demo Moat

Ngeunaan Iklan Oracle

Oracle Advertising ngabantuan para pemasar nganggo data pikeun narik perhatian konsumen sareng ngajalankeun hasil. Dipaké ku 199 tina 200 pangiklan panggedéna AdAge urang, solusi Pamirsa, Kontéks sareng Pangukuran urang ngalegaan dina platform média luhur sareng tapak global langkung ti 100 nagara. Kami masihan pemasar data sareng alat anu diperyogikeun pikeun unggal tahapan perjalanan pamasaran, ti perencanaan pemirsa dugi ka kasalametan mérek pra-nawar, patalina kontekstual, konfirmasi titingalian, perlindungan panipuan, sareng pangukuran ROI. Oracle Advertising ngagabungkeun téknologi sareng bakat anu unggul ti akuisisi Oracle ngeunaan AddThis, BlueKai, Crosswise, Datalogix, Grapeshot, sareng Moat.

Ngeunaan Oracle

Oracle nawiskeun suite aplikasi terintegrasi ditambah infrastruktur anu aman sareng otonom di Oracle Cloud.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.