Naha Anjeun henteu ngamangpaatkeun Mobile?

panggunaan telepon sélulér

Billboard Mobile Marketing.jpgHenteu, abdi henteu hartosna jalma-jalma nyetir papan iklan di sakuliling kota. Maksad abdi ngahontal konsumén sareng klien ngalangkungan telepon sélulér. Ieu ilaharna disebut salaku mobile Marketing tapi kuring parantos ningali sajumlah jalma anu nelepon Iklan Mobile akhir-akhir ieu. Aya sababaraha jinis anu beda tina mobile Marketing; SMSPamasaran Téks / Téks, halaman wéb anu dioptimalkeun sélulér sareng aplikasi sélulér mangrupikeun tilu anu paling terkenal.

Sedengkeun unggal bentuk pamasaran seluler ngagaduhan kaunggulan sareng karugian masing-masing sareng sadayana ngaku gaduh tingkat panebusan anu langkung luhur, hiji hal ngeunaan pamasaran mobile anu henteu tiasa dibantah nyaéta panggunaan éta nambahan. Éta sigana aya dina posisi anu sami sareng pamasaran email di akhir taun 90an sareng awal 2000an, dina waktos janten andalan dina kaseueuran strategi marketing.

Parantos kami ningali seueur mérek utama sareng usaha alit ngamajukeun sababaraha program kasatiaan ngalibetkeun olahtalatah téks. Labél musik utama anu ngajual musik ngalangkungan halaman wéb anu dioptimalkeun hapé. Perusahaan parangkat lunak ngaluarkeun program anu ngan ukur dirancang pikeun alat sélulér éta. Acara tivi nganggo SMS pikeun ngahasilkeun pendapatan ngalangkungan biaya olahtalatah premium pikeun sora interaktif. Politikus ngagaleuh pendukung dina waktos-waktos ngalangkungan gera mobile.

Pamasaran sélulér ngagaduhan dua kaunggulan anu luar biasa tibatan iklan sareng média pamasaran anu sanés:

  1. Jalma-jalma nyandak telepon sélulérna - ku sabab janten pas waktuna sareng mastikeun pesen na tiasa ditampi éta hal anu pasti! (Éta ogé ngagaduhan tanggel waler, tangtosna.)
  2. Gaduh milih konsumén pikeun pamasaran mobile nyayogikeun anjeun sambungan langsung kalayan nomer telepon sélulérna.

Salah sahiji conto anu saé pikeun ngagunakeun média ieu nyaéta ku strategi mobile perumahan. Kami nyayogikeun agén perumahan sareng plakat pikeun nempatkeun sipatna dimana pembeli poténsial pesen téks pikeun inpormasi tambahan ngeunaan properti ogé wisata maya. Dina waktos anu sami mésér parantos milih sareng nampi detil na, agén perumahan ogé béja ngeunaan pamundut sareng nomer telepon hapé anu mésér! Kami bahkan ningkatkeun sababaraha akun nganggo telepon sacara pribadi anu dirékam ti agén.

Ieu nyayogikeun pembeli pikeun sadaya inpormasi anu diperyogikeun - ogé nyayogikeun agén perumahan kalayan sarana pikeun ngahubungi na kalibet anu mésér. Nempatkeun fotokopi dina tanda buruan henteu kéngingkeun tingkat dursasana!

Janten patarosan na, naon anu anjeun lakukeun pikeun ngamangpaatkeun pamasaran mobile sareng saluran mobile? Naon inisiatif pamasaran mobile anu diluncurkeun ku perusahaan anjeun? Upami anjeun a agénsi pamasaran, Naha Mobile Marketing dina portopolio anjeun? Kedahna!

4 Komentar

  1. 1

    Hei Doug!

    Kuring terang anjeun parantos kritis pikeun ChaCha baheula, tapi kuring resep ngayakinkeun yén kami ngalakukeun sababaraha hal anu luar biasa ku Mobile Advertising. Abdi hoyong ngundang anjeun ka webinar anu kami hosting ku VP ngeunaan Penjualan Iklan kami, Greg Sterling, sareng CEO 4INFO - nyatana, fokus dina webinar nyaéta pikeun ngasuh pelanggan.

    http://www.localmobilesearch.net/news/podcastsmai...

    Mudah-mudahan anjeun tiasa hadir!

    Cheers.

  2. 2

    Ideu hébat. Kuring pikir sélulér sigana pikasieuneun pikeun seueur jalmi, tapi leres éta henteu goréng upami anjeun ngan ukur ngobrol sareng jalma anu leres.

    Barang anu dipikaresep anjeun lakukeun ku sudut perumahan. Anjeun kedah parios tulisan Darren Herman anu anyar (http://bit.ly/10t0cO) dina lokal.

    Teraskeun karya anu saé. 🙂
    - Garrett

  3. 3

    Hai Justin!

    Entong nyandak ChaCha-nyiksa pribadi kuring - kuring terang aya seueur jalma anu berbakat pisan di ditu. Kuring langkung kritis kana dana publik ChaCha nalika aya jalma sapertos kuring anu gaduh catetan anu parantos kabuktosan sareng ideu anu saé kanggo dibiayaan ... panginten éta rada timburu. 🙂

    Kuring bakal mariksa webinar! Nuhun pisan kanggo anu ngundang. JEUNG - ChaCha sok wilujeng sumping ngadamel pos tamu di dieu di The Technology Technology Blog!

    Salam,
    Doug

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.