Kumaha Janten Pangembang Aplikasi Seluler

pamekar aplikasi mobile

Kuring salawasna mikir yén aplikasi browser sélulér bakal nyusul aplikasi mobile - sapertos aplikasi SaaS parantos nyusul perangkat lunak desktop. Nanging, ku masalah privasi, geolokasi, ngusap sareng kamampuan sélulér sanés ... sigana aplikasi mobile di dieu tetep. Infographic ieu ti Sakola.com ngeja paménta sareng prosés anu tiasa dianggo tim anjeun pikeun janten pangembang aplikasi sélulér.

Gartner prédiksi yén ku 2015 proyék pamekaran aplikasi sélulér bakal langkung seueur tibatan proyék aplikasi PC ku 4 ka 1. Pamekar aplikasi mobile anu metik kauntungan 45 persén taun leuwih pertumbuhan padamelan sataun, nurutkeun Bloomberg BusinessWeek. Dice.com dilaporkeun a Kanaékan 100 persén dina ngeposkeun padamelan pikeun pamekar aplikasi sélulér antara 2010 na 2011.

kumaha carana janten pamekar aplikasi

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.