Tren Unggal Pamekar Aplikasi Seluler Kedah Terang kanggo 2020

Kamekaran App mobile

Dimana waé anjeun ningali, jelas yén téknologi mobile parantos diintegrasikeun kana masarakat. Numutkeun kana Panaliti Pasar Sekutu, ukuran pasar aplikasi global ngahontal $ 106.27 milyar dina 2018 sareng diproyeksikeun ngahontal $ 407.31 milyar ku 2026. The nilai yén aplikasi pikeun bisnis moal tiasa diremehkeun. Nalika pasar sélulér terus berkembang, pentingna perusahaan ngalaksanakeun palangganna sareng aplikasi sélulér bakal janten éksponénsial langkung luhur.  

Kusabab transisi patalimarga tina média wéb tradisional kana aplikasi sélulér, rohangan aplikasi parantos ngalangkungan tahap évolusi anu gancang. Tina jinis aplikasi dugi ka tren desain aplikasi sélulér, aya sababaraha faktor anu kedah diperhatoskeun nalika anjeun mutuskeun ngembangkeun aplikasi pikeun bisnis anjeun. Ngan ngawangun aplikasi sareng ngalungkeun kana toko aplikasi moal jalan-jalan pikeun ngarobah konsumén. Dursasana asli sareng konvérsi peryogi pangalaman pangguna anu mangaruhan.  

Tungtutan konsumén anu teras-terasan ngarobih pasaratan pasar, sareng ngamangpaatkeun pamikiran desain pikeun pamekaran aplikasi anjeun penting. Kalayan diémutan éta, aya sababaraha tren desain aplikasi sélulér ti taun 2019 anu kedah anjeun émut nalika prosés pangwangunan anu sigana bakal dihartikeun taun 2020.  

Trend 1: Rarancang Kalayan Gerakan Anyar dina Pikiran 

Sikep primér anu digunakeun dina aplikasi sélulér dugi ka titik ieu parantos disapu sareng diklik. Tren UI mobile dina taun 2019 ngasupkeun naon anu katelah Gerak Tamagotchi. Sanaos nami éta tiasa nyababkeun flashbacks ka piaraan virtual, Tamagotchi Gestures dina aplikasi mobile kanggo nambihan tingkat émosional sareng unsur-unsur manusa. Maksud ngalaksanakeun fitur ieu kana desain anjeun nyaéta nyandak bagian tina aplikasi anjeun anu kirang épisién pikeun kagunaanana sareng ningkatkeunna ku pesona anu dianggo ku pangguna pikeun ningkatkeun pangalaman aranjeunna sacara umum.  

Saluareun Tamagotchi Gestures, tren desain aplikasi sélulér bakal nganggo pangguna aktipitas elemen dina layar ku ngamangpaatkeun gerakan swiping langkung tina ngaklik. Tina kamekaran ngusap sms dugi ka gerakan sapuan anu dimanfaatkeun salaku fitur utami dina aplikasi kencan, swiping parantos janten cara anu langkung alami pikeun berinteraksi sareng layar sentuh tibatan ngeklik.  

Trend 2: Tetep Ukuran Layar sareng Téknologi Anu Sanggem dina Pikiran Nalika Ngadésain Aplikasi Mobile 

Aya rupa-rupa ageung nalika ngeunaan ukuran layar. Ku ayana smartwatches, bentuk layarna parantos mimiti ogé bénten-bénten. Nalika ngarancang aplikasi, penting pisan pikeun nyiptakeun perenah responsif anu tiasa fungsina sakumaha anu dituju dina layar mana waé. Kalayan kauntungan tambahan pikeun cocog sareng smartwatches, anjeun pasti bakal langkung gampang pikeun konsumén pikeun ngahijikeun aplikasi anjeun kalayan gampang sareng gampang kana kahirupan aranjeunna. Kasaluyuan Smartwatch terus berkembang beuki kritis, sareng sapertos kitu tren UI mobile utama dina 2019. Pikeun ngabuktoskeun ieu, dina 2018, aya 15.3 juta jam tangan pinter anu dijual di Amérika Serikat hungkul.  

Téknologi anu tiasa dipakai mangrupikeun industri anu bakal teras-terasan tumuh sareng nangtoskeun tren desain aplikasi sélulér taun ayeuna. Ka hareupna, aplikasi kedah ngalebetkeun fungsi réalitas anu ditambihkeun pikeun kacamata pinter ogé. Ngembangkeun strategi AR ayeuna sareng ngalaksanakeun fitur-fitur éta kana aplikasi sélulér tiasa ngagaduhan peran penting dina kéngingkeun kasatiaan para pangguna mimiti.

Trend 3: Aliran Desain Aplikasi Seluler anu nekenkeun skéma warna

Warna ngagambarkeun mérek anjeun sareng aya hubunganana sareng identitas mérek anjeun. Éta pisan idéntitas mérek anu ngabantosan usaha pikeun nyambung sareng konsumén kahareupna. 

Sanaos skéma warna sigana henteu matak pikahariwangeun utamina atanapi trend desain aplikasi anu jelas, parobihan anu jelas dina warna sering tiasa janten panyabab réaksi awal anu positip atanapi négatip pikeun aplikasi anjeun - kesan anu munggaran ngajadikeun sagala bédana. 

Salah sahiji tren desain aplikasi seluler khusus anu nuju dianggo langkung sering nyaéta aplikasi gradién warna. Nalika gradién ditambihan kana elemen interaktif atanapi latar tukang, aranjeunna nambihan hurung anu ngajantenkeun aplikasi anjeun langkung narik ati sareng menonjol. Salaku tambahan pikeun warna, ngalangkungan ikon statis sareng nyebarkeun animasi anu disempurnakan tiasa ngajantenkeun aplikasi anjeun langkung pikaresepeun. 

Trend 4: Aturan Desain UI Mobile anu Henteu Kénging Gaya: Ngajaga Basajan 

Henteu aya anu nyababkeun palanggan ngahapus aplikasi anjeun langkung gancang tibatan iklan anu ngaganggu atanapi antarbeungeut pangguna anu rumit teuing. Prioritas kajelasan sareng fungsionalitas langkung tina sababaraha fitur bakal ngabuktikeun pikeun nyiptakeun pangalaman pelanggan anu langkung saé. Éta salah sahiji alesan naha tren desain aplikasi nekenkeun kesederhanaan taun demi taun. 

Pikeun ngahontal tujuan ieu, penting pisan pikeun ngamangpaatkeun rupa-rupa ukuran layar, sapertos anu parantos disebatkeun sateuacanna. Desain minimalis ngamungkinkeun individu pikeun museurkeun kana hiji unsur dina hiji waktos sareng nyingkahan indera indera anu sering ngahasilkeun jalma anu ngagaduhan pangalaman négatip. Salah sahiji fitur anu gampang diterapkeun pikeun desain UI seluler nyaéta integrasi pangalaman lokasi anu disesuaikan. Ieu ngamangpaatkeun jasa lokasi anu pangguna mobile nampi langkung sumanget nalika lumaku waktos. 

Trend 5: Ngamangpaatkeun Tahap Pengembangan Sprint

Prosés pangwangunan gaduh seueur tahapan, ti desain sprint ngamangpaatkeun alat mockup aplikasi pikeun ngawangun prototipe, uji coba, sareng ngaluncurkeun aplikasi. Peluncuran awal ngagaduhan peran penting dina ngaidentipikasi daérah konci pangguna anjeun paling sering dianggo sareng mastikeun daérah éta nyaritakeun mérek anjeun nalika nganteurkeun pangalaman aplikasi anu unik pikeun pangguna. Teu heran, ku kituna, prosés ieu aya dina daptar tren desain aplikasi seluler urang pikeun ditonton.

Milih pikeun miluan awal Lintasan desain 5 dinten tiasa ngabantosan ngaidentipikasi sareng nguatkeun tujuan pikeun aplikasi. Salaku tambahan, ngamangpaatkeun storyboarding sareng ngawangun prototipe awal pikeun nguji sareng ngumpulkeun eupan balik tiasa ngadamel atanapi ngarusak produk akhir. Prosés ieu mastikeun anjeun lebet kana tahapan pangwangunan kalayan tujuan anu jelas, tujuan anu dipilih sacara strategis. Tambih Deui, éta masihan anjeun kayakinan yén proyék pamekaran aplikasi anjeun bakal ngahasilkeun konsépna janten kanyataan.  

Pastikeun Desain Aplikasi Sélulér Anjeun Pangsaéna Éta Tiasa

Ngembangkeun aplikasi mobile janten sarat pikeun papacangan sareng akuisisi palanggan. Anu langkung penting nyaéta mastikeun yén aplikasi anu dikembangkeun kualitas luhur sareng nyayogikeun pangalaman palanggan anu positip. Kanyataanna, 57% internét pangguna nyatakeun yén aranjeunna moal nyarankeun bisnis kalayan platform online anu kirang dirancang. Langkung satengah patalimarga internét perusahaan ayeuna datang tina alat sélulér. Terus diémutan éta, UX mangrupikeun bagian anu paling penting dina ngaleupaskeun aplikasi bisnis. Éta sababna naha ngajaga hal-hal sapertos tren desain aplikasi mobile dina pikiran penting pisan.  

Revolusi mobile mekar pinuh. Pikeun mekar di rohangan pasar modéren, nyoko kana téknologi canggih, ninggang gelombang kamajuan, sareng tetep sadar kana tren desain aplikasi modéren mastikeun anjeun tetep relevan sareng sanggup ngalaksanakeun tuntutan konsumén anjeun.  

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.