Kunaon Usaha Anjeun peryogi Aplikasi

aplikasi mobile infographic

Kolega Ryan Cox ngabagi infographic konsumén sélulér ieu, Optimalkeun Usaha Anjeun pikeun Konsumén Anu Nyambung. Aya sababaraha stats pendukung anu kuring hoyong langkung seueur inpormasi ngeunaan… sapertos 80% waktos pangguna sélulér dihasilkeun dina aplikasi. Naha éta kalebet emailna? Abdi mikir enya.

Jalan anu mana waé, éta mangrupikeun infographic anu cukup berkesan anu ngalukis gambar anu jelas. Meureun aya hasil anu saé pikeun bisnis anjeun mikirkeun cara pikeun langkung ngalayanan konsumén atanapi prospekna liwat aplikasi. Kami nembé ngaluarkeun versi 3 ti Martech Zone aplikasi sareng percanten ayeuna mah aplikasi publikasi pamasaran mobile pangsaéna di pasar, hatur nuhun kana karya luar biasa ku Postano Mobile.

Palayanan Pelanggan, Penagihan, Timer-Pitulung, Warta Industri… aya seueur cara anjeun tiasa ngalayanan konsumén ku aplikasi mobile. Sareng aya daptar alat-alat swadaya anu mekar ngawangun aplikasi sélulér anjeun!

Mobile App Infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.